لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ تهران ۱۷:۴۶

پزشکان چینی دست بیماری را با پیوند زدن به پایش یک‌ماه زنده نگه‌داشتند


دست این فرد در حادثه‌ای از مچ قطع شده و شدت جراحات به حدی بود که امکان پیوند فوری آن به محل اصلی وجود نداشت.
دست این فرد در حادثه‌ای از مچ قطع شده و شدت جراحات به حدی بود که امکان پیوند فوری آن به محل اصلی وجود نداشت.
پزشکان چینی موفق شدند بافت‌های دست بیماری را که در اثر حادثه قطع شده بود٬ با پیوند زدن به پای او٬ یک ماه زنده نگه‌داشته و در نهایت بار دیگر به مابقی دستش پیوند بزنند.

به گزارش ۲۶ آذرماه خبرگزاری فرانسه٬ دست شه وئی ۲۵ ساله٬ در حادثه‌ای توسط مته برقی از مچ قطع شده و شدت جراحات به حدی بود که پیوند فوری آن به محل اصلی امکان‌پذیر نبود.

در این شرایط پزشکان تصمیم گرفتند دست او را به بالای مچ پای بیمار پیوند بزنند تا زنده مانده و ترمیم شود.

دست آقای شه یک ماه پس از این پیوند موقت٬ به حدی که برای پیوند نهایی آماده باشد٬ ترمیم شد و در نهایت پزشکان چینی موفق شدند در جریان یک عمل جراحی ۹ ساعته٬ این دست را به محل اصلی‌اش پیوند بزنند.

طبق گزارش‌ها بیمار مزبور برای بهبود نهایی به چند عمل دیگر نیز نیاز دارد.

یکی از پزشکان این بیمار به روزنامه چینی «شائوشیانگ مورنینگ هرالد» گفته است: «این عمل مانند ساختن خانه می‌ماند… در حال حاضر بدنه اصلی ساخته شده است و در آینده طراحی داخلی آن انجام خواهد شد.»

به گزارش شبکه خبری «سی‌ان‌ان»٬ شه وئی پس از وقوع حادثه٬ ابتدا به بیمارستان محلی رفته بود٬ اما پزشکان گفته بودند که نمی‌توانند کاری بکنند. او در این مدت دستش را ابتدا در کیسه‌ای پلاستیکی نگه‌داشته و سپس آن را در جعبه‌ای مملو از یخ قرار داده است. آقای شه موفق شده است پس از هفت ساعت به بیمارستانی برسد که در نهایت این عمل جراحی را انجام داده‌اند.

به گفته تنگ جویو٬ پزشک معالج اصلی آقای شه تا کنون حدود ۲۰ عمل مشابه در سرتاسر چین به طور موفقیت‌آمیز صورت گرفته است. او می‌گوید سال ۲۰۰۴ نیز خودش عمل مشابهی را انجام داده و دست بیماری را به شکمش پیوند زده که آن عمل نیز موفقیت‌آمیز بوده است.

شه وئی اکنون از بیمارستان مرخص شده‌ است و در خانه دوران نقاهتش را می‌گذراند. او می‌گوید می‌تواند تا حدی مچ دستش را بچرخاند٬ اما هنوز نمی‌تواند انگشتانش را به طور کامل تکان دهد.

به گفته پزشکان٬ بهبود نهایی دست این بیمار به حدود شش ماه زمان نیاز دارد.
XS
SM
MD
LG