۲۳ خرداد ۱۳۸۸؛ نخستین فیلمی که رادیو فردا مستقیما از شهروندان در ایران دریافت کرد و بر وبسایت خود قرار داد. این فیلم آغاز تجمعات و راهپیماییها علیه نتیجه انتخابات را نشان میدهد. از این روز به بعد فیلمهای بسیاری بر شبکههای اجتماعی مانند یوتیوب قرار گرفت. فیلمهایی که رسانههای خارجی در زمانی که نمیتوانستند نمایندگان و خبرنگاران خود را به ایران بفرستند، از آنها برای پوشش خبری رخدادهای خونین ایران استفاده کردند.
از اوایل صبح روز ۲۳ خرداد این بخشی از نخستین خبرهایی بود که بر وبسایت رادیو فردا منتشر کردیم:
- «وزارت کشور به روی کارمندانش بسته شد»
- «خبرنگاران خارجی از نتایج آرا بهت زدهاند»
- رهبر ایران پیروزی احمدینژاد را تبریک گفت
- اخطار محصولی به راه اندازی تجمعات
- تظاهرات خیابانی در چند شهر ایران در اعتراض به نتایج انتخابات
نخستین فیلمی که رادیو فردا از اعتراضات در خارج از خیابانها دریافت کرد؛ شعار دادن و اعتراض در متروی تهران که بعدها بارها و بارها تکرار شد. «اعتراضهای مترویی» برای مدت زمانی یکی از مشهورترین نوع اعتراضات مسالمتآمیز بود. معترضان معمولا در انتظار مترو یا داخل واگنها شعار میدادند یا سرود میخواندند.
شیراز دوم تیرماه؛ نخستین فیلمی که رادیو فردا از شهروندان دریافت کرد و اعتراضات خارج از تهران را نمایش میدهد.
جریان مسجد لولاگران در سیم خردادماه؛ این نخستین صحنهای است که رادیو فردا دریافت کرد و تیراندازی به تظاهرکنندگان از پشت بام پایگاه بسیج ۱۱۷ عاشورا در خیابان محمد علی جناح را نشان میدهد. مسئولان امنیتی از نخستین باری که موضوع این تیراندازی را رد کردند تا بعد، مسئولیت کشتهشدن معترضان را بر عهده نگرفتند.
نخستین فیلمی که شهروندان از حضور معترضان در بهشت زهرا در مراسم سوگواری کشتهشدگان اعتراضات برای رادیو فردا فرستادند.
نخستین فیلمی که از حمله نیروهای امنیتی به اموال شهروندان دریافت کردیم. نیروی انتظامی ایران همواره حمله به اموال و وسایل نقلیه، شکستن شیشه خودروها یا مغازهها و موارد نظیر آن را به معترضان نسبت داده است. در برخی موارد نیز از کسانی نام برده است که در لباس نیروهای امنیتی دست به چنین کاری زدهاند.