حسین علیزاده، هنرمند پیشکسوت موسیقی، با ابراز نارضایتی از وضعیت صدور مجوز برنامههای موسیقی گفت که مفهوم واژه ارشاد از نظر او چیزی جز «ممیزی» نیست.
حسین علیزاده روز سه شنبه ۱۱ شهریور تصریح کرد: «بخش زیادی از انرژی و نیروی ما برای بودن موسیقی صرف میشود که این جنگ سالهاست ادامه دارد. مفهوم واژه ارشاد از نظر من چیزی جز ممیزی نیست. هنرمند باید خودش مردم را ارشاد کند و نیازی به اداره ارشاد ندارد».
به گزارش خبرگزاری ایسنا، وی با ابراز نارضایتی از وضعیت مجوز برنامههای موسیقی اضافه کرد: «بزرگانی مثل استاد شکارچی و... که مردم دوستشان دارند باید مجوز برگزاری برنامه داشته باشند نه اینکه یک کارمند ساده جلوی این کارها را بگیرد».
آقای علیزاده ۱۲ مرداد نیز با انتقاد از ناامنی در برگزاری کنسرتهای موسیقی و نحوه عملکرد مسئولین ادارات ارشاد درشهرستانها گفته بود: «ای کاش آقای روحانی به جای کلید معمولی، کلید سل در دست داشت».
با وجود روی کارآمدن دولت حسن روحانی و انتظار برای بهبود وضعیت صدور مجوز کنسرتهای موسیقی و آلبومهای جدید، در ماههای گذشته تعدادی از کنسرتهای موسیقی در شهرستانها لغو شده است.
بر اساس گزارشها، تعدادی از این کنسرتها به دلیل عدم صدور و یا تاخیر در صدور مجوز توسط ادارت ارشاد شهرستانها و برخی دیگر نیز به دلیل مخالفت نهادهای دیگر مانند نیروی انتظامی لغو شده است.
همچنین برخی از کنسرتها بهدلیل آنچه «عدم رعایت طرح تفکیک جنسیتی» خوانده شده، لغو شده است.
روز ۱۰ شهریور اعلام شد که محل کنسرت حسین علیزاده به دلیل ممانعت نیروی انتظامی از کاخ نیاوران به تالار وحدت تغییر کرده است.
خبرگزاری مهر روز سهشنبه خبر داد که نخستین فستیوال موسیقی تهران با اجرای حسین علیزاده قرار است فردا شب در عمارت تاریخی مسعودیه آغاز شود.
آقای علیزاده با بیان اینکه سالنهای موجود اغلب به لحاظ صدا و آکوستیک شرایط مناسبی ندارند افزود: «هنرمندان موسیقی با وجود کمبودهای موجود و تنها برای پاسخگویی به علاقه و نیاز مخاطب، از روی ناچاری کنسرتهای خود را در چنین سالنهایی اجرا میکنند».
وی اضافه کرد: «در همه جای دنیا کنسرتهای موسیقی در اماکن تاریخی و با بهترین امکانات اجرا میشوند و به اعتقاد من این اقدام باعث زنده نگه داشتن و در عین حال درآمدزایی برای اماکن به عنوان میراث معنوی و فرهنگی میشود».
آقای علیزاده ۱۲ مرداد نیز خواستار اجرای موسیقی در مراکز تاریخی شده و گفته بود: «۳۶ سال است که نمیتوانیم در حافظیه کنسرت بدهیم».
این هنرمند موسیقی همچنین با اشاره به عیادت خود از فتانه ولیدی، خواننده کرد زبان، افزود: «این خانم خواننده از بهترین آوازخوانهای موسیقی کردی است که با حسن کامکار کار کرده و در گذشته در برنامه کودک رادیو ایران همخوانی میکرده است ولی اکنون بیمار است و نیاز به درمان دارد».
به گفته آقای علیزاده، بهمن قبادی داستان فیلم «نیوه مانگ» را بر اساس زندگی فتانه ولیدی ساخته است.
فیلم «نیوه مانگ» در سالهای گذشته در تعدادی از جشنوارههای بین المللی از جمله سی و یکمین دوره جشنواره فیلم تورنتو و جشنواره جهانی «فبیوفست» پراگ شرکت کرده است.