یک صعود انفرادی دیگر و این بار قله پاریناکوتا (وولکانو) در رشته کوههای آند شیلی که ۶ هزار و ۳۸۰ متر ارتفاع دارد. مهری جعفری، کوهنورد و مدرس سابق کوهنوردی در گفتوگو با رادیو فردا از تجربه این صعود، جهان کوهستان و سلوک یک کوهنورد میگوید. او یک دهه قبل از این به قله ۷ هزار و ۱۰ متری خانتانگیری در رشته کوه پامیر به صورت انفرادی صعود کرده بود تا اولین زن کوهنورد ایرانی باشد که به این مهم دست مییابد. مهری جهفری شاعر نیز هست با تجربه انتشار دو مجموعه شعر که بُعد دیگری به نگاه او نسبت به زندگی میبخشد. او هماکنون در انگلستان زندگی میکند.
صعود به قله پاریناکوتا در رشته کوههای آند شیلی

۱
مهری جعفری روز ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ به قله پاریناکوتا در رشته کوههای آند به صورت انفرادی صعود کرد

۲

۳
مهری جعفری: «فضای جادویی اطراف دریاچه «چانگارا» رد پای انسان را در جای جای خود داشت، اما من حضور هیچ انسانی را در طول سه روز ندیدم. هیچ اثری عینی از هیچ آدمیزادی نبود. گویا انسانها با توافقی صلحآمیز آن جهان را به دیگر ساکنان کوه و دریاچه سپرده و رفته بودند.»

۴
بخشی از مصاحبه: «آنجا که من ایستاده بودم آن لاما گویا با انسان رابطه برابرتری داشت. نه ترسی جدی و نه تعجبی جدی؛ یک نگاه پر از مکث یک جاندار به جاندار دیگر با کنجکاوی و اندکی تردید و هراس.»

۵

۶

۷

۸

۹
برشی از مصاحبه: «در شرایط یک صعود جدی چالش برای بقا در چنان اولویتی قرار میگیرد که بسیاری از رشتههای تصویری ذهنی در رابطه با گذشته و آینده کلا بریده میشود و خود میمانی و خودی که نیاز به بقا دارد.»