لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۴:۵۲

افزایش شمار تلفات کرونا در آمریکا؛ کیت تست ۴۵ دقیقه‌ای تایید شد


 بیش از ۲۳ هزار نفر تاکنون در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.
بیش از ۲۳ هزار نفر تاکنون در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

در حالی که تقریبا از یک چهارم جمعیت آمریکا خواسته شده است در خانه بمانند و بیرون نروند، روز شنبه دوم فروردین اعلام شد که اداره مواد غذایی و دارویی ایالات متحده کیت تست کرونا یک شرکت مستقر در کالیفرنیا را که قابلیت شناسایی این ویروس را در مدت ۴۵ دقیقه دارد، تایید کرده است.

تا شامگاه شنبه شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به ۳۰۲ نفر رسید. شمار مبتلایان به این ویروس نیز بیش از ۲۳ هزار نفر اعلام شد. شمار تلفات در آمریکا روز گذشته ۲۴۱ نفر بود.

در سراسر جهان نیز ۳۰۴ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌ا‌ند و ۱۲ هزار و ۹۷۳ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند، اداره مواد غذایی و دارویی ایالات متحده ، اف دی ای، محصول شرکت سافید برای تست کرونا را تایید کرده است و قرار است از هفته آینده تولید انبوه این کیت تست آغاز شود. این کیت تست جدید بسیار سریعتر از روش فعلی که دست کم یک روز طول می‌کشد، ویروس کرونا را شناسایی می‌کند.

شرکت سافید در بیانیه‌ای گفته است که مجوز تولید این کیت تست ۴۵دقیقه‌ای را دریافت کرده است. اف دی ای هم در بیانیه‌ای این خبر را تایید کرده است.

متخصصان و کارشناسان گفته اند، دسترسی گسترده به کیت تست کرونا و دریافت سریع جواب نقش بسیار مهمی در شناسایی و مهار این بیماری ایفا می‌کند.

پس از ایالت‌های نیویورک، کالیفرنیا، کانتیکت و ایلینوی، فرماندار نیوجرسی از شهروندان این ایالت خواسته است که در خانه بمانند و بیرون نروند.

خبرگزاری رویترز می‌گوید، اکنون از هر ۴ آمریکایی، از یک نفر از آنها خواسته شده است در خانه‌ بمانند و بیرون نروند.

در همین حال، در شهر نیویورک شمار مبتلایان به ویروس کرونا بیش از شش هزار و ۵۰۰ نفر اعلام شده است. این در حالی است که شمار مبتلایان در کل این ایالت ۱۱ هزار نفر اعلام شده است. نیویورک هم اکنون به کانون بحران شیوع ویروس کرونا در آمریکا بدل شده است.

اندرو کومو، فرماندار نیویورک روز شنبه بار دیگر در خصوص کمبود تجهیزات پزشکی لازم برای مقابله با ویروس کرونا هشدار داد و گفت، هم اینک مکان‌هایی برای تبدیل به بیمارستان های موقت در شهر نیویورک در نظر گرفته شده است.

اندرو کومو همچنین گفته است، تاکنون دومیلیون ماسک برای ارسال مناطقی که با شیوع گسترده ویروس کرونا مواجه هستند، در اختیار داریم. یک میلیون ماسک به شهر نیویورک و نیم میلیون ماسک دیگر هم به لانگ آیلند ارسال می‌شود.

در همین حال، تلاشهای گسترده‌ای برای تولید دستگاه‌های کمک تنفسی در آمریکا آغاز شده است. پیش از این در خصوص کمبود این دستگاه‌ها برای بیماران مبتلا به کرونا ابراز نگرانی شده بود.

شرکت اتومبیل سازی جنرال موتورز روز جمعه اعلام کرد که به همراه دو شرکت دیگر تولید دستگاه‌های کمک تنفسی برای بیمارستان‌ها را آغاز می‌کنند.

XS
SM
MD
LG