لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۸:۰۴

نیمی از جمعیت جهان در قرنطینه؛ یک میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند


مردم شهر کیف، پایتخت اوکراین، با ماسک بر صورت
مردم شهر کیف، پایتخت اوکراین، با ماسک بر صورت

گزارش‌ها حاکی است که تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون نفر رسیده و شمار قربانیان نیز از ۴۹ هزار نفر فراتر رفته است.

نیمی از مبتلایان و ۷۰ درصد جان‌باخته‌های ناشی از ابتلا به کرونا از اروپا هستند، در حالی که این ویروس در آمریکا نیز به شدت در حال شیوع است.

خبرگزاری فرانسه روز پنج‌شنبه ۱۴ فروردین گزارش داد که هم اکنون نیمی از جمعیت جهان در قرنطینه هستند.

طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از دو هزار نفر در جهان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته و حدود ۳۰ هزار نفر نیز به شمار مبتلایان افزوده شده است.

تاکنون بیش از ۲۱۶ هزار نفر در آمریکا به این ویروس مبتلا شده‌اند که بالاترین رقم در جهان است. شمار قربانیان این کشور نیز به پنج هزار و ۱۴۰ نفر اوج گرفته است.

هم اکنون دو سوم جمعیت آمریکا در قرنطینه هستند و انتظار می‌رود که نرخ بیکاری کشور به ۱۰ تا ۲۰ درصد برسد.

شمار قربانیان در ایتالیا و اسپانیا نیز به ترتیب به بالای ۱۳ هزار نفر و ۱۰ هزار نفر اوج گرفته است.

فرانسه با بیش از چهار هزار فوتی، در مقام چهارم جهان قرار دارد و مقامات ایران نیز مدعی هستند که ۳۱۶۰ نفر در کشور فوت کرده‌اند.

اما تحقیقات رادیو فردا بر اساس اظهارات پراکنده مقام‌های رسمی محلی و منابع وزارت بهداشت نشان می‌دهد که تا ۱۲ فروردین شمار قربانیان در ایران ۴۷۶۲ نفر بوده است.

مقامات چین نیز مدعی هستند شمار قربانیان در این کشور که خاستگاه کرونا بوده است به سه هزار و ۳۱۸ نفر رسیده، اما شمار مبتلایان و قربانیان جدید به شدت کاهش یافته است.

بر اساس آمارهای رسمی چین، طی ۲۴ ساعت گذشته تنها شش نفر در این کشور از ویروس کرونا جان باخته‌اند، در حالی که این رقم برای کشورهایی مانند اسپانیا و بریتانیا هر کدام حدود ۶۰۰ نفر بوده است.

شمار جان‌باختگان در آلمان نیز طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ نفر بوده و شمار کل فوت شده در این کشور به هزار نفر نزدیک می‌شود.

البته کره جنوبی و ژاپن که قبل از اروپا درگیر کرونا شدند، عملکرد بهتری نسبت به کشورهای غربی داشته‌اند. شمار کل جان‌باختگان در کره جنوبی تاکنون ۱۶۹ نفر بوده و این رقم برای ژاپن تنها ۵۷ نفر بوده است.

گزارش‌ها حاکی است که ظرفیت سیستم بهداشتی و بیمارستان‌های بسیاری از کشورها در آستانه اشباع است و کادر پزشکی و کسانی که مسئولیت کمک به حفظ جان مبتلایان را بر عهده گرفته‌اند، به شدت خسته و فرسوده شده‌اند.

شیوع کرونا، جهان را وارد یک بحران عمیق کرده و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز گفته است بحران کرونا بدترین وضعیت را از زمان جنگ جهانی دوم به وجود آورده است.

منابع: خبرگزاری فرانسه، وورلد او مترز، سی‌ان‌ان، رادیو فردا/ ف.ق/ ک.ر
XS
SM
MD
LG