لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۸:۰۷

ویروس کرونا؛ شمار قربانیان در آمریکا از ایتالیا گذشت


انتقال اجساد قربانیان کرونا در نیویورک
انتقال اجساد قربانیان کرونا در نیویورک

شمار کسانی که تا روز شنبه ۲۳ فروردین در آمریکا بر اثر ابتلا به ویروس کرونا، کووید ۱۹، جان خود را از دست داده‌اند به ۲۰ هزار و ۳۸۹ نفر رسیده و از تعداد قربانیان در ایتالیا فراتر رفته است.

آمریکا اکنون بیشترین آمار مرگ و میر ثبت شده بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را از زمان آغاز شیوع این ویروس در جهان دارد.

به گزارش رویترز، آمریکا طی چهار روز گذشته شاهد جان‌باختن روزانه دو هزار نفر بوده است. این چهار روز مرگبارترین روزها از زمان شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان برای یک کشور بوده است.

آمریکا نخستین کشور جهان است که دوهزار جان‌باخته بر اثر کرونا ظرف یک روز را گزارش می‌کند.

شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در آمریکا تا روز شنبه ۵۲۴ هزار و ۹۳۲ نفر اعلام شده است.

مقام های آمریکا می‌گویند چین که ویروس کرونا از آن کشور آغاز شد، شمار واقعی قربانیان و مبتلایان به این ویروس را مخفی می‌کند.

در همین حال، مقام های بهداشتی آمریکا هشدار داده اند در صورتی که محدودیت‌ها و قرنطینه ۳۰ روزه اعلام شده برای بسیاری از ایالت‌های این کشور پس از پایان دوره اش ادامه نیابد، شمار قربانیان ویروس کرونا تا پایان تابستان به ۲۰۰ هزار نفر خواهد رسید.

محدودیت‌های اعلام شده شامل ماندن در خانه و تعطیلی مدارس و فعالیت اقتصادی غیر ضروری است.

نیویورک هم اکنون یکی از کانون های اصلی شیوع ویروس کرونا است. بنابر اعلام فرماندار نیویورک هم اکنون ۱۸۱ هزار نفر در این ایالت به ویروس کرونا مبتلا هستند. شمار مبتلایان قطعی در ایالت نیویورک بیشتر از هر تعداد مبتلایان هر کشور دیگر در جهان است.

اندرو کومو، فرماندار نیویورک روز شنبه گفته است که شمار قربانیان در روز جمعه ۷۸۳ نفر بوده است که نسبت به روز پنجشنبه شمار قربانیان ثابت بوده است.

در همین حال بیل دو بلاسیو، شهردار نیویورک اعلام کرد که مدارس این شهر با بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز برای بقیه سال تحصیلی بسته خواهد بود. اما آندرو کوومو گفته است، این تصمیم به شهردار بستگی دارد و هنوز چنین تصمیمی اتخاذ نشده است.

آسوشیتدپرس می‌گوید، هم اکنون تعدادی از ایالت‌ها در مرکز آمریکا با احتمال اوج‌گیری میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به این ویروس مواجه‌اند.

این در حالی است آنتونی فاوچی، مدیر موسسه ملی مبارزه با آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا گفته است، ثابت ماندن تعداد افرادی که در نیویورک به دلیل ابتلا ویروس کرونا بستری می شوند، یا تعداد افراد در بخش مراقبت‌های ویژه نشان می‌دهد که راهبرد قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی موثر بوده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا ۱۶ فروردین هشدار داده بود که ایالات متحده دو هفته‌ سخت پیش رو دارد و تعدادی زیادی به دلیل ویروس کرونا در این کشور جان خود را از دست خواهند داد.

رئیس جمهوری آمریکا گفته بود: متاسفانه شمار زیادی خواهند مُرد. مرگبار خواهد بود. هفته آینده و هفته بعد از آن مرگبار و سخت خواهند بود.

دونالد ترامپ اقدامات برای مقابله با ویروس کرونا را با شرایط جنگی مقایسه کرد و گفت که چنین اقداماتی در تاریخ آمریکا کم سابقه بوده است.

XS
SM
MD
LG