لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۰:۳۵

مایکروسافت: هکرهای روسیه و کره شمالی به مراکز پژوهشی کووید-۱۹ حمله می‌کنند


شرکت مایکروسافت روز جمعه ۲۳ آبان در بیانیه‌ای گفت هکرهای وابسته به حکومت‌های روسیه و کره شمالی به چندین نهاد و مرکز پژوهشی فعال در زمینه تولید واکسن و داروهای بیماری کووید-۱۹ در سراسر جهان حمله کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، شرکت مایکروسافت افزود که یک گروه از هکرهای روس موسوم به «فنسی بیر» و دو گروه از هکرهای وابسته به حکومت کره شمالی که مایکروسافت آنها را «زینک» و « سریوم» می‌نامد در حملات سایبری اخیر به ۷ شرکت داروسازی و مراکز پژوهشی در کانادا، فرانسه، هند، کره جنوبی و آمریکا مشارکت داشته‌اند.

به گفته مایکروسافت، اکثر این شرکت‌ها و مراکز پژوهشی در زمینه تولید واکسن و داروهای بیماری کووید-۱۹ فعال هستند. اکثر این حملات سایبری شکست خورده ولی تعداد نامعلومی از آنها موفقیت آمیز بوده‌اند.

شرکت مایکروسافت در این زمینه اطلاعات بیشتری منتشر نکرده و حاضر نشد نام شرکت‌ها و موسساتی را که مورد حمله قرار گرفته‌اند، اعلام کند.

سفارت روسیه در واشینگتن که همواره اخبار مربوط به حملات سایبری هکرهای روس به اهداف خارجی را تکذیب کرده در پاسخ به سئوال خبرگزاری رویترز گفت به غیر از تکرار تکذیب همیشگی نکته دیگری برای افزودن ندارد.

سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد نیز حاضر نشد به سئوالات رویترز در این زمینه پاسخ دهد. دولت آن کشور در گذشته دخالت در حملات سایبری به اهداف خارجی را تکذیب کرده است.

همزمان با رقابت قدرت‌های جهانی برای تولید واکسن ویروس کرونا حملات سایبری برای سرقت اطلاعات مراکز پژوهشی و شرکت‌های داروسازی افزایش یافته است.

تحت تاثیر این وضعیت شرکت مایکروسافت از مدت‌ها پیش خواستار تنظیم و اجرای مقررات بین المللی برای جلوگیری از حملات سایبری به موسسات پزشکی شده است.

تام برت، مدیرعامل شرکت مایکروسافت در بیانیه‌ای گفت که برد اسمیت رییس این شرکت در مجمع صلح پاریس که امسال به طور مجازی برگزار می‌شود از رهبران جهان خواهد خواست که «ضمن پایبندی به قوانین بین المللی در زمینه حفاظت از موسسات و نهادهای بهداشتی برای اجرای کامل این مقررات اقدامات ضروری را انجام دهند».

XS
SM
MD
LG