سرپرست وزارت آموزش و پرورش: لایحه رتبهبندی معلمان از دغدغههای مهم دولت است
علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، روز شنبه با اعلام اینکه رتبهبندی معلمان از دغدغههای مهم دولت است، گفت: در حال حاضر، این لایحه در دستور کار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، او افزود: مجلس نیز بحث رتبهبندی را با جدیت تمام در کمیسیون آموزش و تحقیقات دنبال میکند.
پیشتر محمدرضا احمدی، دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفته بود که برای اجرای لایحه رتبهبندی معلمان، بودجهای ۳۰ هزار میلیارد تومانی تخصیص پیدا کرده است.
این سخنان پس از تجمعهای گسترده معلمان در دهها شهر ایران در هفتههای اخیر ابراز شده است.
معلمان خواستار افزایش حقوق خود تا ۸۰ درصد حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها هستند اما دولت و مجلس گفتهاند که بودجه کافی برای این میزان افزایش حقوق وجود ندارد.
فرماندار شوش: مطالبات کارگران نیشکر هفتتپه در نشست سران سه قوه جمهوریاسلامی مطرح میشود
عدنان غزی، فرماندار شهرستان شوش، روز شنبه اعلام کرد که در جلسه هفته آینده سران سه قوه، مطالبات کارگران نیشکر هفتتپه مطرح میشود تا درباره آخرین وضعیت واگذاری این شرکت تصمیمگیری به عمل آید.
این سخنان در دوازدهمین روز اعتصاب و تجمع کارگران نیشکر هفتتپه ابراز شد. صدها تن از این کارگران روز شنبه در مقابل استانداری خوزستان در اهواز تجمع کردند و به آنچه که سنگاندازی دولت ابراهیم رئیسی در تعیینتکلیف مدیریت این شرکت خواندند، اعتراض کردند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، فرماندار شوش با اعلام اینکه کارگران نیشکر هفتتپه خواستار تعیینتکلیف واگذاری این شرکت هستند،گفت: کارگران سه ماه دستمزد معوقه دارند که باید به آنها پرداخت شود.
بازگشت به کار کارگران اخراجی، لغو حکم زندان فرزانه زیلابی، وکیل کارگران؛ تمدید قرارداد کارگران فصلی و بخش دفع آفات و اعلام حکم امید اسدبیگی و مهرداد رستمیچگینی در پرونده سوءاستفاده یک و نیم میلیارد دلاری از مطالبات دیگر کارگران نیشکر هفتتپه هستند.
۲۰۰ نماینده مجلس خواستار بررسی اولویتدار لایحه رتبهبندی معلمان شدند
دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس روز چهارشنبه از ارسال درخواست ۲۰۰ نماینده برای بررسی اولویتدار لایحه رتبهبندی معلمان در مجلس خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا احمدی گفت که رتبهبندی معلمان در صورت تصویب، قابل اجرا از ۳۱ شهریور سالجاری خواهد بود.
او با اشاره به اینکه برای اجرای لایحه رتبهبندی معلمان، بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی تخصیص پیدا کرده است، افزود که به احتمال بسیار زیاد، در هفته آینده، بحث اولویت بررسی این لایحه در دستور صحن مجلس قرار خواهد گرفت و رسیدگی به آن نیز بلافاصله عملیاتی خواهد شد.
این سخنان پس از تجمعهای گسترده معلمان در دهها شهر ایران ابراز شد.
معلمان خواستار افزایش حقوق خود تا ۸۰ درصد حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها هستند اما دولت و مجلس گفتهاند که بودجه کافی برای این میزان افزایش حقوق وجود ندارد.
اعتصاب و تجمع کارگران نیشکر هفتتپه، ۱۰ روزه شد
اعتصاب و تجمع کارگران نیشکر هفتتپه روز پنجشنبه و برای دهمین روز ادامه یافت.
صدها تن از کارگران در این مدت در شهرستان شوش راهپیمایی و در مقابل فرمانداری و اداره دادگستری آن تجمع کردهاند.
کارگران نیشکر هفتتپه خواستار تعیینتکلیف فوری مدیریت این شرکت و شفافسازی درباره آن هستند که چند هفته پیش، حکم خلعید مالک خصوصی آن از سوی دادگاه، صادر شد.
بازگشت به کار کارگران اخراجی، لغو حکم زندان فرزانه زیلابی، وکیل کارگران؛ تمدید قرارداد کارگران فصلی و بخش دفع آفات و اعلام حکم امید اسدبیگی و مهرداد رستمیچگینی در پرونده سوءاستفاده یک و نیم میلیارد دلاری از جمله مطالبات کارگران نیشکر هفتتپه هستند.
در این ارتباط، سایت امتداد، متعلق به حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، در گزارشی نوشت: با گذشت سالها اعتراض، اعتصاب و التهاب در هفتتپه و به رغم کرور کرور وعده و وعید و شعار مسئولان، کارگران، این روزها همچنان برای پیگیری بدیهیترین مطالبات و حقوق صنفی و قانون خود، مجبور به سر دادن فریاد اعتراض خود در خیابانهای شوش هستند و گویی، گوش شنوایی برای شنیدن این اعتراضها، نیست که نیست.
یوسف بهمنی، از نمایندگان کارگران نیشکر هفتتپه، در روز دهم تجمع با انتقاد از شعارهای مسئولان و بی عملی آنها، به پروندهسازی برخی از مقامها برای کارگران و وکیل آنها؛ فرزانه زیلابی، اشاره کرد.
خانم زیلابی به اتهامهای امنیتی، در دادگاه انقلاب اسلامی اهواز، به تحمل یک سال حبس و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده است.
آقای بهمنی گفت که کارگران تمام قد و با هر هزینهای از وکیل خود در مقابل پروندهسازیها دفاع خواهند کرد.
او همچنین با اشاره به پروندهسازیها برای کارگران، از اسماعیل بخشی، از این موضوع که دستگاه قضایی درباره پرونده امید اسدبیگی، مالک سابق شرکت نیشکر هفتتپه، به صورت شفاف، اطلاعرسانی نمیکند، انتقاد کرد.
امید اسدبیگی همراه با بیش از ۱۰ تن دیگر، متهم به سوء استفاده یک و نیم میلیارد دلاری است. دادگاه آنها از سال گذشته تاکنون برگزار نشده است.
یوسف بهمنی گفت: اگر دستهای پشت پرده در پرونده امید اسدبیگی وجود ندارد، قاضی پرونده بگوید که چند ۱۵ روز باید بگذرد تا رای این آقایان را صادر کند؟
این فعال کارگری اشاره کرد: در شرایطی که پلیس امنیت به منزل کارگر هجوم میبرد و به او در مقابل خانوادهاش دستبند میزند، آقای اختلاسگر با این حجم از اختلاس ارزی و فساد، کت و شلوار میپوشد و حتی با زبان طعنه و کنایه با قاضی پرونده سخن میگوید.
آقای بهمنی با طرح این پرسش که چه کسی پشت متهمان است، درباره ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران، گفت که او وقتی در قوه قضائیه بود، گفت که من دستان مفسدین را قطع خواهد کرد ولی این موضع، فقط در حد شعار و حرف باقی ماند و پرونده نیمه تمام ماند.
وی تاکید کرد که کارگران تا آخرین مطالبه به حق، قانونی و صنفی خود، اعتراضها را ادامه خواهند داد.