لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ تهران ۲۳:۱۲
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۲:۳۲ ۷.۵.۱۴۰۲

توئیت نماینده سابق مجلس درباره دعوت‌نشدن از افراد معمم در مساجد در محرم ۱۴۰۲

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده سابق رشت در مجلس شورای اسلامی، در توئیتی، نوشته که در محرم سال جاری، بسیاری از مساجد، از روحانیون برای سخنرانی، دعوت نکرده بودند.

آن‌طور که این نماینده سابق مجلس نوشته، در صورتی که روحانیون در مساجد سخنرانی می‌کردند نیز مردم و به ویژه جوانان، مجلس را «ترک» می‌کردند.

در جریان اعتراضات «زن زندگی آزادی»، اعتراض‌ها به روحانیون در ایران ابعاد تازه‌ای یافت و به پدیده «عمامه‌پراکنی» رسید.

شماری از روحانیون نیز در ماه‌های اخیر در ایران مورد ضرب‌و‌جرح قرار گرفته و یکی از اعضای مجلس خبرگان نیز با سلاح گرم، به قتل رسید.

۱۱:۲۵ ۷.۵.۱۴۰۲

توفان توئیتری در حمایت از «بچه‌های اکباتان»

حساب توئیتری «شهرک اکباتان»، برای جلب توجه افکار عمومی به پرونده شماری از بازداشت‌شدگان ساکن این شهرک در جریان اعتراضات، توفان توئیتری با هشتگ بچه‌های اکباتان به راه انداخت.

در این حرکت اعتراضی، یاد نوید نجاران، میلاد آرمون، علیرضا برمرزپورناک، امیرمحمد خوش‌اقبال، علیرضا کفایی، مهدی ایمانی، مهدی حسینی و حسین‌ نعمتی گرامی داشته شد.

در جریان بازداشت‌ها و سرکوب اعتراضات ساکنان شهرک اکباتان، شامگاه چهارم آبان‌ماه گذشته، یک عضو یگان امنیتی بسیج به نام «آرمان علی‌وردی» مجروح شد و دو روز بعد در بیمارستان بقیةالله سپاه پاسداران جان باخت.

نیروهای پلیس امنیت و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران پس از آن بر شدت و گستردگی بازداشت‌ها در اکباتان افزودند و قوه قضاییه هم برای هشت نفر در این رابطه کیفرخواست صادر کرد.

سه نفر از این متهمان به نام‌های میلاد آرمون، مهدی حسینی و علیرضا کفایی، به اتهام کشتن بسیجی به «محاربه» متهم شده‌اند که می‌تواند حکم اعدام در پی داشته باشد.

پایگاه حقوقی دادبان به نقل از وکلای متهمان پرونده «شهرک اکباتان» هشدار داده بود که این پرونده دارای «ایرادات اساسی و فراوان» است.

دادبان در گزارش خود نوشت که بنا بر کیفرخواست صادرشده، این سه متهم ردیف اول تا سوم پرونده، به «محاربه» و مهدی حسینی و حسین نعمتی و یک جوان دیگر نیز به «مشارکت در قتل عمد» و اتهاماتی از جمله «تبلیغ علیه نظام» متهم شده‌اند.

این در حالی است که میلاد آرمون به صراحت اعلام کرده هرگز هیچ سلاحی اعم از سرد و گرم در دست نداشته ‌است.


۱۰:۵۳ ۷.۵.۱۴۰۲

مادر دادخواه، قبرهای ساختگی را برای رسیدن به مزار فرزندش، پُر می‌کند

ویدئویی از مادر محمد حسن‌زاده، از کشته‌شدگان اعتراضات بوکان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که با دست خالی، قبرهایی را که برای جلوگیری از دسترسی آسان به قبور معترضان کشته‌شده کنده شده، پُر می‌کند.

محمد حسن‌زاده ۲۴ آبان در اعتراضات بوکان کشته شد و تصویر پیکر او که دوستش شهریار محمدی، تا صبح بر بالای سر او نشسته بود، در شبکه‌های اجتماعی بسیار خبرساز شد.

پیکر این جوان معترض را دوستانش شبانه از بیمارستان بردند تا مأموران حکومت نتوانند «بدزدند».

شهریار محمدی، دوست او نیز پس از محمد حسن‌زاده، در جریان اعتراضات کشته شد.

۱۰:۴۱ ۷.۵.۱۴۰۲

محکومیت مدیرمسئول روزنامه اعتماد به یک سال محرومیت از فعالیت مطبوعاتی

بهروز بهزادی، مدیرمسئول روزنامه اعتماد به یک سال محرومیت از فعالیت مطبوعاتی محکوم شد.

او پیش از این در پی شکایت سپاه، توسط دادگاه مطبوعات به شش ماه حبس و پرداخت ۱۵ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شده بود.

به گزارش روزنامه اعتماد، قرارگاه ثار‌الله سپاه از آقای بهزادی در دو پرونده جداگانه شکایت کرده که او در یک پرونده تبرئه شده و بابت یک پرونده دیگر و اتهام «نشر اکاذیب» توسط هیئت منصفه مطبوعات محکوم شده بود.

در نهایت دادگاه با استفاده از اختیارات برآمده از تبصره ماده ۳۵ قانون مطبوعات، مجازات حبس بهروز بهزادی را به محرومیت از هر نوع مسئولیت مطبوعاتی به مدت یک سال تبدیل کرد.

۱۰:۰۴ ۷.۵.۱۴۰۲

گزارش‌هایی از «احضار» و «بازداشت» شماری از اعضای گروه تکیه نیاکی در آمل

حساب کاربری «غزاله چلابی» در توئیتر که برای زنده نگهداشتن یاد این معترض کشته‌شده در آمل فعالیت می‌کند، از «بازداشت» شماری از افراد گروه موسیقی تکیه نیاکی خبر داده است.

بر اساس این گزارش، به سرپرست این گروه نیز اعلام شده که باید روز شنبه، هفتم مرداد خود را به اداره اطلاعات این شهرستان معرفی کند.

روز جمعه، همزمان با مراسم ظهر عاشورا، در شهر آمل گروه موزیک تکیه نیاکی، یکی از تکایای بزرگ این شهر، با لباس‌های سفید و با نواختن تصنیف «از خونه جوانان وطن لاله دمیده» در کنار آرامگاه غزاله چلابی حضور یافتند و به این دختر جوان کشته شده در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» ادای احترام کردند.

این اقدام در حالی انجام شد که مسئولان امام‌زاده قاسم آمل به تازگی بخشی از این آرامستان را که در آن آرامگاه غزاله چلابی قرار دارد به گونه‌ای دیوارکشی کرده‌اند که آرامگاه این معترض کشته شده از خیابان مجاور قابل مشاهده نشود.

ویدئوهای منتشر شده از دقایق حضور گروه موزیک تکیه نیاکی بر آرامگاه این معترض، همچنین سوگواری فاطمه مجتبایی، مادر غزاله و تشکر او از این گروه را به تصویر کشیده است.

۰۹:۴۸ ۷.۵.۱۴۰۲

رضا پهلوی: حساب تلگرامی برای جمع‌آوری کمک مالی به مردم ایران ندارم

شاهزاده رضا پهلوی، در حساب‌های کاربری خود اعلام کرد که «تمامی گروه‌های تلگرامی که تحت عناوینی چون کمک مالی شاهزاده رضا پهلوی به مردم ایران فعالیت می‌کنند، جعلی هستند و هیچ‌گونه ارتباطی» با او ندارند.

او افزوده: « این گروه‌ها یا با هدف کلاهبرداری و یا با هدف جمع‌آوری اطلاعات شهروندان ساخته شده‌اند.»

آقای پهلوی از افرادی که به این گروه پیوسته‌اند خواسته از ارائه «هرگونه اطلاعات شخصی» به آنها خودداری کرده و این گروه‌ها را ترک کنند.

۰۹:۴۴ ۷.۵.۱۴۰۲

سندی از منوط‌ کردن ارائه خدمات پزشکی به رعایت حجاب اجباری

عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی، در حساب توئیتری خود، نامه‌ای به امضای مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان منتشر کرده که دستور داده ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مراکز دولتی و خصوصی به رعایت حجاب اجباری منوط شود.

آقای عبدی در واکنش، نوشته: «آن پزشکی که مدیر دولتی است و آن وزارتخانه‌ای که تن به چنین تخلفی ضد انسانی می‌دهد و دولتی که سکوت می‌کند باید پاسخگو باشند.»

مقام‌های جمهوری برای افزایش فشارها با هدف رعایت حجاب اجباری، تلاش می‌کنند شهروندان را با محرومیت از حقوق شهروندی، مجبور به رعایت پوشش استاندارد حاکمیت کنند.

۰۹:۰۹ ۷.۵.۱۴۰۲

مادر عرفان رضایی: بین معترضانی که کشتید و اصحاب حسین، هیچ فرقی نیست

فرزانه برزه‌کار، مادر عرفان رضایی، از معترضان کشته‌شده در آمل، ‌در پستی اینستاگرامی، با استفاده از کلماتی که به طور معمول برای ماه محرم استفاده می‌شود، نوشته: «غریبانه به خاک سیاهمان نشاندید و خیمه دلمان را آتش زدید. ما در وطنمان غریبه هستیم و دشمن خودی و دوستتان. باشد که نسلتان را منقرض کنیم.»

او در پست دیگری نیز نوشته: « بین معترضینی که شما کشتید و اصحاب حسین هیچ فرقی نیست.»

به نوشته خانم برزه‌کار، «حداقل اونایی که تو کربلا کشتن به زن و بچه ها تجاوز نکردن. با اون فجایایی که کل دنیا دیدن اینجا کربلاست...کربلا ایران است و شما مقصر تمام خون‌های به ناحق ریخته.»


۰۸:۴۵ ۷.۵.۱۴۰۲

هنگامه قاضیانی ادعای ضرغامی مبنی بر اعتقاد او به حجاب را رد کرد

هنگامه قاضیانی، بازیگر سینما که به‌خاطر مخالفت علنی با حجاب اجباری، بازداشت شد، در واکنش به ادعاهای عزت‌الله ضرغامی، وزیر فعلی گردشگری و رئیس سابق سازمان صداوسیما مبنی بر «اعتقاد شخصی به حجاب»، واکنش نشان داد.

او در یک استوری اینستاگرامی نوشت: «من هیچوقت توئیتر نداشته ام ...هیچ چیز را باور نکنید.»

ضرغامی در یک برنامه تلویزیونی مدعی شده بود که قاضیانی بعد از آزادی‌اش، در یک گفت‌و‌گوی خصوصی به او گفته «شخصاً به حجاب اعتقاد دارد و صرفاً به دلیل لج بازی اقدام به ضبط ویدئوی کشف حجاب» کرده بود.

همچنین ضرغامی در این برنامه به توئیت‌های هنگامه قاضیانی اشاره کرده بود.

۰۸:۳۶ ۷.۵.۱۴۰۲

سینه‌زنی بدون حجاب مادر غزاله چلابی در روز عاشورا

ویدئوهای سینه‌زنی فاطمه مجتبایی، مادر غزاله چلابی، معترض جوان کشته‌شده در آمل، همزمان با روز عاشورا، در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شده است.

خانم چلابی در این مراسم، حجاب اجباری بر سر ندارد.

در شهر آمل گروه موزیک تکیه نیاکی، یکی از تکایای بزرگ این شهر، روز جمعه همزمان با مراسم ظهر عاشورا با لباس‌های سفید و با نواختن تصنیف «از خونه جوانان وطن لاله دمیده» در کنار آرامگاه غزاله چلابی حضور یافتند و به این دختر جوان کشته شده در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» ادای احترام کردند.

این اقدام در حالی انجام شد که مسئولان امام‌زاده قاسم آمل به تازگی بخشی از این آرامستان را که در آن آرامگاه غزاله چلابی قرار دارد به گونه‌ای دیوارکشی کرده‌اند که آرامگاه این معترض کشته شده از خیابان مجاور قابل مشاهده نشود.

خانم چلابی پس از این مراسم، در پستی اینستاگرامی نوشت: «بزدلان ،کوردلان، نحود مغزها، خوب نگاه کنید دیواری که دور مزار غزاله قهرمانم کشیدید حتی اگر دیوار برلین باشه باز مردم کم نمی‌یارن. دیروز مزار دخترم گلبارون شد.»

بیشتر

XS
SM
MD
LG