پس از صحبتهای اخیر شاهزاده رضا پهلوی، درباره لزوم یک مکانیزم هماهنگی در خارج از ایران برای رسیدن به یک جایگزین دموکراتیک، کارزاری بر پایه هشتگ «من وکالت میدهم» در شبکههای اجتماعی به راه افتاد.
رادیوفردا در میزگردی به آسیبشناسی و ویژگیهای کارزار «من وکالت میدهم» در دعوت از شاهزاده رضا پهلوی برای آنچه رهبری دوران گذار خوانده شده پرداخته است.
احسان کرمی هنرپیشه ساکن لسآنجلس که از او به عنوان یکی از طراحان این کارزار نام برده میشود، در این میزگرد از ابراز رضایت فرزند شاه سابق ایران از این هشتگ خبر داده است.
آقای کرمی میگوید که این کارزار گامی است برای دوره گذار، و خواستار واکنش چهرههایی است که برای خود شأن رهبری هستند.
اکبر کرمی، تحلیلگر سیاسی ساکن واشینگتن، از دیگر شرکتکنندگان در این میزگرد «شیخ و شاه را دو نام متفاوت بر یک آسیبشناسی مشترک» مینامد و به آسیبشناسی این کارزار می پردازد.
دامون گلریز، تحلیلگر سیاسی مشروطهخواه در لاهه، روح حاکم بر این کارزار را درخواستی از یکی از افراد تأثیرگذار برای فعالیت بیشتر در صحنه، میداند. او در عین حال میگوید چنانچه چنین درخواستی منجر به تفرقهافکنی شود، میتواند مشکل بیافریند.
محمد حیرانی، روزنامهنگار ساکن آلمان هم معتقد است باید از آنچه او استمرارطلبی مینامد، رویارویی با یکدیگر و راهحلهای بوروکراتیک پرهیز کرد. چرا که به گفته این روزنامهنگار تا مادامی که این وضعیت حاکم باشد، طنابهای دار بافته میشوند و ایرانیان بسیاری جانشان را از دست میدهند.
مشروح این میزگرد را در اینجا بشنوید.