اسکندر فیلابی در کشتی آزاد و فرنگی، محمد نصیری در وزنهبرداری و احسان حدادی در پرتاب دیسک، تنها ۴ طلاییهای ایران در تاریخ بازیهای آسیاییاند.
رضا سوختهسرایی، رضا یزدانی و علیرضا حیدری در کشتی آزاد، بهداد سلیمی و هوشنگ کارگرنژاد در وزنه برداری به اتفاق محسن محمدسیفی در ووشو سه طلاییاند.
از جلال کشمیری در بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ تهران به بعد، تمام طلاهای پرتاب دیسک به چین رسید تا احسان حدادی در دوحه ۲۰۰۶ که طلسم چینیها را شکست.
حدادی دوره قبل سه طلایی شد و به رکورد لی وینان چینی رسید. او امروز با این طلای چهارم از لی وینان هم گذشت.
احسان حدادی با پرتاب ۶۵ متر و ۷۱ سانتیمتر روی سکوی برتر ایستاد. این چهارمین طلای پیاپی حدادی در تاریخ بازیهای آسیایی است.
مصطفی داغر پرتابگر عراقی با ۶۰ متر و ۹ سانتیمتر دوم شد. عیسی زنکاوی از کویت با پرتابی کمتر از ۶۰ متر روی سکوی سوم ایستاد. بهنام شیری دیگر نماینده ایران به مقام چهارم رسید.
احسان حدادی نوزدهمین مدال طلای کاروان ورزش ایران را به خود اختصاص داد.
احسان حدادی از ایران با اختلاف حدود پنج متر نسبت به نفر دوم، صدرنشین بی رقیب ماده پرتاب دیسک است.
رقابت احسان حدادی برای کسب چهارمین طلای پیاپی او در ماده پرتاب دیسک بازیهای آسیایی آغاز شده است.
الیاس علیاکبری و امید تیزتک که مدالهای طلا و برنز رشته کوراش بازیهای آسیایی را به گردن آویختند، چوخهکاران خراسانیاند که بارها در گود زینلخان و گود برغمد به موفقیت دست یافتهاند.
«ناکامی کامل بوکس ایران»
شاهین موسوی در ۷۵ کیلوگرم مقابل اسراییل مادریموف از ازبکستان شکست خورد.
به این ترتیب هر سه نماینده ایران از دور رقابتها کنار رفتند؛ امید احمدیصفا در ۴۹ کیلوگرم، سجاد کاظمزاده در ۶۹ کیلوگرم و شاهین موسوی در ۷۵ کیلوگرم.
این هفته هر شش بوکسور جوان ایران نیز از کسب سهمیه المپیک جوانان بازماندند.
هجدهمین طلای کاروان ایران
الیاس علیاکبری با برتری مقابل بهروز خوجازاده از تاجیکستان موفق شد مدال طلای وزن ۸۱ کیلوگرم کوراش را نصیب خود کند. یکی از مدالهای برنز این وزن هم نصیب امید تیزتک از ایران شد.
صدمین مدال طلای کاروان یکهتاز چین در بازیهای آسیایی به ثبت رسید.
چین با قهرمانی در شنای موزوی زنان صد طلایی شد. مجموع مدالهای چین نیز از مرز دویست مدال گذشت.