بهداد سلیمی با مجموع ۴۶۱ کیلوگرم طلا گرفت. سعید علیحسینی با ۴۵۶ کیلوگرم نقره گرفت و رستم جانگابائف از ازبکستان با ۴۵۵ کیلوگرم روی سکوی سوم ایستاد.
بهداد سلیمی شانزدهمین طلای کاروان ورزش ایران را به دست آورد. کاروان ورزش اندونزی همچنان با هفده مدال طلا در رتبه چهارم است و ایران در رده پنجم قرار دارد.
بهداد سلیمی پس از آخرین حرکتش روی تخته، وزنه را بوسید و کفشهایش را درآورد.
سلیمی در بیست و هشت سالگی از دنیای وزنه برداری خداحافظی کرد.
او با کسب مدال طلای المپیک لندن، دو طلای جهانی و سه طلای بازیهای آسیایی از برجستهترین وزنه برداران فوق سنگین تاریخ به شمار میرود.
تیم ملی اسکواش دختران ایران در اولین دیدار شکست خورد.
ایران با ترکیب غزل شرفپور، فرشته اقتداری و حدیث فرزاد به مصاف هندوستان رفت و با نتیجه سه بر صفر باخت. دختران ایران فردا در دومین دیدار به مصاف هنگکنگ خواهند رفت.
فاطمه حیدری سرمربی ایران گفت: «هندوستان از تیمهای قدرتمند آسیاست و دو نفر از بازیکنانش رده ۱۹ و ۱۶ جهان را در اختیار دارند. در حالی که بچههای ما جوان هستند و اولین حضورشان را تجربه میکنند.»
کانوپولوی زنان ایران در اولین بازیاش مقابل سنگاپور با نتیجه ۳-۲ شکست خورد. بازی بعدی ایران با مالزی است.
بهداد سلیمی: خداحافظیام احساسی نیست
سلیمی پس از قهرمانی در دسته فوق سنگین وزنه برداری بازیهای آسیایی و با اعلام خداحافظی، در حالی که اشک میریخت گفت:
«باید جا را برای جوانترها باز میکردم. برای این مدال خیلی جنگیده بودم. خوشحالم که شرمنده نشدم و با سربلندی خداحافظی کردم. این تصمیم من احساسی نیست. زانویم اذیت میکرد. سعی میکنم در جبهههای دیگر به ورزش خدمت کنم.»
پایان کار کاراته ایران با دو طلا، سه نقره و سه برنز
ذبیحالله پورشیب کاپیتان تیم ملی کاراته ایران به مدال برنز ست یافت. او با غلبه بر رقیب اردنی آخرین مدال کاراته ایران در این رقابتها را به گردن آویخت.
مدالآوران کاراته ایران در جاکارتا:
۸۴+ کیلو سجاد گنجزاده (طلا)
۸۴ کیلو ذبیحالله پورشیب (برنز)
۷۵ کیلو بهمن عسگری (طلا)
۶۰ کیلو امیرمهدیزاده (نقره)
۶۸+ کیلو حمیده عباسعلی (برنز)
۶۸- کیلو پگاه زنگنه (برنز)
۶۱- کیلو طراوت خاکسار (نقره)
۵۵ کیلو رزیتا علیپور (نقره)
وزنه برداری ایران در حالی به مدال طلای دسته فوق سنگین دست یافت که این پنجمین دوره متوالی است که نماینده ایران روی سکوی قهرمانی این وزن میایستد. بهداد سلیمی برای سومین دوره پیاپی قهرمان شد و سپس از ورزش حرفهای خداحافظی کرد.
اسامی قهرمانان ایرانی فوق سنگین در دورههای پیشین بازیهای آسیایی را در ادامه میخوانید:
۲۰۱۴ بهداد سلیمی
۲۰۱۰ بهداد سلیمی
۲۰۰۶ حسین رضازاده
۲۰۰۲ حسین رضازاده
۱۹۷۴ اکبر شکراللهی
۱۹۶۶ منوچهر برومند
۱۹۵۸ فیروز پژهان
۱۹۵۱ لئون کورکچیان
پگاه زنگنه در حالی موفق شد در سی و چهار سالگی به مدال برنز برسد که هشت سال قبل در بازیهای آسیایی ٢٠١٠ با وقوع حادثهای نادر، فرصت مسابقه را از دست داد.
ماشین برقی دهکده المپیک که ورزشکاران را به خوابگاه میبرد، واژگون شد. حادثهای که ضربه مغزى پگاه زنگنه امید طلای ایران را در پی داشت. او یک هفته در بیمارستان بستری بود و شهردار گوانگجو هم به عیادتش رفت.
سعیدلو معاون احمدینژاد و رییس سازمان تربیت بدنی قول جایزهای معادل طلا را داد اما این جایزه هرگز به او تعلق نگرفت. حتی پیگیری درمان و مراقبت در کرمانشاه کاملاً به عهده خانوادهاش بود.
پس از مدتها دوری، مربی تیم ملی شد اما گفت: «مربیگری آن چیزی نبود که دلم میخواست. عاشق مبارزه بودم و برگشتم روی تاتامی تا از صفر شروع کنم»
پگاه زنگنه برگشت و جایگاهش را در تیم ملی پس گرفت. او امروز در جاکارتا بدون از دست دادن امتیاز، روی سکوی سوم بازیهای آسیایی ایستاد.
«هفدهمین مدال طلای کاروان ایران»
حسین کیهانی در ماده سه هزار متر با مانع، ضمن کسب مدال طلا موفق شد رکورد بازیهای آسیایی را هم بهبود ببخشد.
کیهانی بالاتر از نمایندگان قطر و ژاپن روی سکوی نخست ایستاد. این هفدهمین مدال طلای کاروان ورزش ایران است.