لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ تهران ۲۳:۰۶

ايران قهرمان کشتی فرنگی آسيا شد


در این رقابت ها و با وجود قهرمانی ایران، تنها یک کشتی گیر موفق شد به المپیک راه یابد. (عکس: فارس)
در این رقابت ها و با وجود قهرمانی ایران، تنها یک کشتی گیر موفق شد به المپیک راه یابد. (عکس: فارس)

تيم ملی کشتی فرنگی ايران با سه مدال طلا، يک نقره و يک برنز و مجموع ۵۵ امتياز، قهرمان هجدهمين دوره پيکارهای آسيايی شد.


همچنين در اين رقابت ها، مسعود هاشم زاده در ۱۲۰ کيلوگرم جواز حضور در رقابت های المپيک ۲۰۰۸ پکن را به دست آورد.


پس از ايران، قزاقستان با ۵۳ امتياز و ژاپن با ۵۰ امتياز به رده های بعدی دست يافتند.


کشتی گيران تيم ملی کشتی فرنگی ايران، پيش از اين، در رقابت های جهانی ۲۰۰۷ باکو موفق شده بودند در وزن های ۵۵، ۸۴ و ۹۶ کيلوگرم جواز حضور در المپيک را کسب کنند.


تکليف چهار سهميه باقی مانده برای کشتی فرنگی ايران، بايد در رقابت های آسيايی روشن می شد که تنها مسعود هاشم زاده کشتی گير وزن ۱۲۰ کيلو گرم موفق شد با کسب مدال طلا به المپيک راه يابد.


در اين رقابت ها تنها برندگان مدال طلا امتياز حضور در بازي های المپيک ۲۰۰۸ پکن را دريافت می کردند.


ايران همچنان برای افزايش سهميه خود در المپيک پکن فرصت دارد.


تکليف چهار سهميه باقی مانده برای کشتی فرنگی ايران، بايد در رقابت های آسيايی روشن می شد که تنها مسعود هاشم زاده کشتی گير وزن ۱۲۰ کيلو گرم موفق شد با کسب مدال طلا به المپيک راه يابد.

رضا سيم خواه، سرمربی تيم کشتی فرنگی ايران ضمن ابراز رضايت نسبی از شاگردانش اعلام کرده است که برای دريافت سه سهميه باقی مانده در وزن های ۶۰، ۶۶ و ۷۴ کيلو گرم، در انتظار آغاز رقابت های انتخابی ايتاليا و صربستان است.


قهرمانی ايران در مسابقات دو روزه


در جريان دو روز رقابت های قهرمانی آسيا در جزيره «جی جوی» واقع در کره جنوبی، حميد سوريان، قاسم رضايی و مسعود هاشم زاده سه مدال طلای تيم ايران را به دست آوردند. طالب نعمت پور به مدال نقره و مهدی محمدی به مدال برنز رسید.


حميد سوريان، قهرمان جهان در وزن ۵۵ کيلو گرم با پيروزی بر «چا کيوم سو» از کره شمالی يکی از مدال های طلای ايران را به دست آورد.


در ۶۰ کيلوگرم، ابوذر نورزاده هفتم شد و ايران مدالی به دست نياورد. در اين وزن، کشتی گيران قرقيزستان و ازبکستان به ترتيب مدال طلا و نقره را به دست آوردند و دو کشتی گير ژاپن و قزاقستان به طور مشترک به مدال برنز دست يافتند.


در ۶۶ کيلوگرم، حميد ريحانی هفتم شد. نمايندگان کره جنوبی و قرقيزستان اول و دوم شدند و دو کشتی گير ژاپنی و کره شمالی برنز گرفتند.


در ۷۴ کيلوگرم مهدی محمدی و کشتی گير کره جنوبی به طور مشترک مدال برنز گرفتند. کشتی گيران چينی و قرقيز هم به ترتيب اول و دوم شدند.


طالب نعمت پور، مسابقه پايانی وزن ۸۴ کيلوگرم را به کشتی گير ژاپنی باخت و نقره گرفت. کشتی گيران کره جنوبی و قزاقستان در اين وزن مدال برنز گرفتند.


پيش از اين، در مسابقات جهانی سال ۲۰۰۷ باکو، سامان طهماسبی در اين وزن مدال برنز گرفته بود و به اين ترتيب می تواند در المپيک پکن شرکت کند.


در ۹۶ کيلو گرم قاسم رضايی با پيروزی بر عاصم بيکوف، کشتی گير سرشناس قزاقستان به مدال طلا دست يافت و کشتی گيران کره جنوبی و ازبکستان به مدال برنز رسيدند.


در ۱۲۰ کيلوگرم نيز مسعود هاشم زاده در مسابقه پايانی کشتی گير قزاقستان را شکست داد. کشتی گيران ازبک و ژاپن سوم شدند.


XS
SM
MD
LG