بنابر گزارشها از تهران، مأموران یگان ویژه نیروی انتظامی در نقاط مختلف شهر به ویژه در ایستگاههای مترو حضوری گسترده دارند و همزمان، فرمانده یگانهای ویژه ناجا نیز گفته است که استقرار این نیروها «احتمالا تا روز جمعه» ادامه خواهد یافت.
سرتیپ حسن کرمی، فرمانده یگانهای ویژه ناجا، شامگاه چهارشنبه چهارم مهر در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه «بعضی اوقات اخباری میرسد» دلیل حضور این نیروها در تهران را «پیشگیری از تهدیدات» اعلام کرد.
این مقام انتظامی همچنین با اشاره به حمله روز شنبه در اهواز بر آمادگی برای «بازدارندگی» تأکید کرد.
گروه داعش که مسئولیت حمله به رژه اهواز را برعهده گرفته در پیامی صوتی تهدید کرده است که این حادثه آخرین حمله این گروه در ایران نخواهد بود.
حمله به رژه نیروهای نظامی روز شنبه در اهواز روی داد و ۲۴ کشته برجای گذاشت. مقامهای جمهوری اسلامی در اظهار نظرهایی ضد و نقیض، سرانجام اعلام کردند که هر پنج مهاجم این حمله کشته شدهاند.
مقامهای ایران در معرفی عوامل این حمله نیز اظهاراتی متفاوت ایراد کردند و ابتدا آن را به گروه موسوم به «جنبش عربی آزادیبخش الاحواز» نسبت دادند.
با این حال اندکی بعد شماری از مقامهای ایران، از جمله کاظم نسب الباجی، نماینده اهواز در مجلس، اعلام کردند با توجه به «ادبیات ایدئولوژیکی و دینی افراطی» که در ویدئوی منتشرشده از مهاجمان شنیده میشود، این حادثه را نمیتوان به گروه «الاحوازیه» نسبت داد.
گروه داعش با انتشار ویدئویی از اظهارات سه تن از مهاجمان حمله اهواز، مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و گفت که مهاجمان «سربازان خلافت» بودهاند.
حسن کرمی، فرمانده یگانهای ویژه ناجا، در گفتوگویش با خبرگزاری فارس بر لزوم «حضور فیزیکی» تأکید کرده و گفته است: «اگر دشمن قصدی داشته باشد، باید بتوانیم حالت بازدارندگی لازم را داشته باشیم».
به گفته آقای کرمی، حضور مأموران یگان ویژه در مناطق مختلف تهران «به تشخیص فرمانده تهران» صورت گرفته است.
شماری از کاربران شبکههای اجتماعی نیز ضمن اشاره به مسابقه شهرآورد تهران که قرار است عصر پنجشنبه بین دو تیم فوتبال استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی برگزار شود، از مشاهدات خود نوشتهاند.
آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، با تشدید حملات لفظیاش علیه آمریکا، عوامل حمله اهواز را افرادی خوانده است که به گفته او، «دستشان در جیب سعودی و امارات متحده عربی است».
با این حال نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل، با رد اتهام دست داشتن ایالات متحده در این حمله، از سران جمهوری اسلامی خواست که برای درک دلایل این رخداد، نگاه دقیقتری به عملکرد خود بیندازند.
شورای امنیت سازمان ملل حمله اهواز را «تروریستی، شنیع و بزدلانه» خوانده و آن را محکوم کرده است.