محمود احمدی نژاد رئیسجمهور اسبق ایران دوشنبه گفته های دادستان دیوان عالی محاسبات کشور را مصداق مجرمانه اشاعه اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، خلاف قانون اساسی و مستوجب تعقیب قضایی توصیف کرد.
فیاض شجاعی روز پیش از آن خبر از محکوم شناخته شدن محمود احمدینژاد در ۷ پرونده غیرنفتی و نفتی داده بود -- از جمله در پرونده فساد مالی ۹ هزار میلیارد تومانی بابک زنجانی.
دادستان دیوان عالی محاسبات کشور خبر از محکوم شناخته شدن محمود احمدینژاد در ۷ پرونده غیرنفتی و نفتی داده بود -- از جمله در پرونده فساد مالی ۹ هزار میلیارد تومانی بابک زنجانی.
دادستان دیوان عالی محاسبات کشور افزوده بود کل دارایی محمود احمدی نژاد دو میلیارد تومان هم نمی شود. اما به گفته این مقام هر چه را بشود قسطی پس گرفته خواهد شد و این نهاد «مترصد است اگر مالی به او اضافه شود، کسر کند».
حالا محمود احمدی نژاد اطلاعیه خود وعده داده است سکوت خود را این باره بشکند و به زودی اطلاعات بیشتری را از آنچه یک «توطئه شوم» توصیف کرده است، منتشر کند.
|برای دریافت تازهترین خبرها به تلگــــرام رادیو فردا بپیوندید|
به گزارش رادیو فردا در این باره گوش کنید.
رادیو فردا درباره این جدال لفظی نظر احمد بشیری قاضی سابق دادگستری ایران (مقیم تهران) را پرسیده است. احمد بشیری میگوید به اندازه کافی اطلاعات در دست نیست که حکمها برای سوء مدیریت است یا برای دخل وتصرف به نفع خود و خانواده محمود احمدی نژاد. به گفته این حقوقدان تا زمانی که این تمایزها مشخص نشود درباره پروندههای اتهامات و پیامدهایش نظر قطعی نمی توان داد.
همزمان قاسم شعله سعدی نماینده دوره سوم و چهارم مجلس شورای اسلامی و حقوقدان (در تهران) به رادیو فردا میگوید اگر محکومیت محمود احمدینژاد در این ۷ پرونده برای سوء مدیریت باشد قوه قضائیه میتواند احکام دیوان عالی محاسبات کشور را که زیرمجموعه مجلس است، دنبال کند.
از طرف دیگر سعید برزین تحلیلگر و جامعهشناس سیاسی (در لندن) به رادیو فردا میگوید ماهیت پروندههای محمود احمدینژاد و یاران سیاسی و وزیران او هرچه باشد، دعوای سیاسی نهادهای حکومتی با او و جناحش، نه آخر و عاقبت خوشی برای حکومت و جامعه دارد و نه برای هیچیک از جناحهای درونی و پیرامونی نظام.