لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ تهران ۱۰:۱۴

سپاه از کشته شدن نفر دوم گروه جیش العدل در درگیری جنوب شرق ایران خبر داد


 عکس از آرشیو
عکس از آرشیو

محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه، روز جمعه ششم مهرماه گفته است، در جریان درگیری نیروهای سپاه و افراد مسلح در منطقه مرزی سراوان در استان سیستان و بلوچستان، ملاهاشم نکری نفر دوم گروه جیش‌ العدل کشته شده است.

نیروی زمینی سپاه پیشتر از در درگیری با افراد مسلح در نزدیکی پاسگاه ۱۶۳ در منطقه مرزی سراوان در استان سیستان و بلوچستان خبر داده بود.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران گفته بود، در این درگیری چهار نفر از افراد مسلح کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

محمد پاکپور گفته است، با شناسایی اجساد کشته شدگان مشخص شد یکی از آنها ملا هاشم نکری نفر دوم گروه جیش العدل است .

فرمانده نیروی زمینی سپاه میگوید، ملاهاشم نکری که طی سال‌های اخیر فرماندهی بسیاری از عملیات های این گروه در حمله به پاسگاه ها و مقرهای مرزی منطقه از جمله کمین علیه مرزبانان ناجا در سال ۹۲ و کشته شدن ۱۴ تن از نیروهای هنگ مرزی سراوان و نیز حمله به نیروهای مرزبانی ناجا در تهلاب میرجاوه که منجر به کشته شدن ۹ تن و اسارت سرباز براتی در سال ۹۶ شد، را به عهده داشت.

محمد پاکپور اضافه کرده است: ملاهاشم نکری مسئولیت عملیات های در منطقه میانی مرزهای جنوب شرق کشور در استان سیستان و بلوچستان را بر عهده داشت.

هنوز گروه جیش العدل به این خبر واکنش نشان نداده است و گزارش مستقلی در این زمینه منتشر نشده است.

استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرقی ایران، طی سال‌های اخیر در مواردی، محل رویارویی نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی با گروه‌های مسلح بوده که مقام‌های ایران از آنها به عنوان «تروریست» و «اشرار» نام می‌برند.

پیش از این در ۱۴ شهریور مقامهای ایران از حمله افراد مسلح به یک برجک مرزی ایران در منطقه سراوان در جنوب شرق سیستان و بلوچستان خبر داده بودند.

به گفته فرماندار سراوان، برجک های میل ۱۶۰ و ۱۶۱ میل مرزی شهرستان سراوان «مورد هدف حمله کور» نیروهای گروه جیش اسلام قرار گرفته بود که با «هوشیاری نیروهای مرزبانی و سپاه ناکام ماند.»

گروه جیش العدل که تاکنون بارها با مرزبانان ایران در این استان درگیر شده است، تعدادی از آنها را گروگان گرفته یا به قتل رسانده است، خود را مدافع «اهل سنت» در استان سیستان و بلوچستان می‌داند.

این در حالی است که مقام‌های ایران این گروه را «تروریستی» و وابسته به کشورهای خارجی معرفی می‌کنند.

با استفاده از گزارش‌های ایرنا و رادیو فرد؛ خ.ک
XS
SM
MD
LG