بنابر گزارشها از تهران، اکثر کسانی که روز پنجشنبه، ۱۷ اسفند، در برابر ساختمان وزارت کار بازداشت شدند شب را در بازداشتگاه سپری کردند.
بنابر گزارشهای منتشرشده در شبکههای اجتماعی، شمار بازداشتشدگان روز پنجشنبه بیش از ۸۰ نفر بوده است و بستگان برخی از آنها شامگاه پنجشنبه در برابر بازداشتگاه خیابان وزرای تهران تجمع کردند.
بر پایه برخی گزارشها، بیش از ۱۰ نفر از بازداشتشدگان شامگاه پنجشنبه آزاد شدند و سایران شب را در بازداشت سپری کردند. گزارشهایی نیز درباره آزادی چندین نفر دیگر در بامداد جمعه منتشر شده است.
با این حال یکی از شاهدان عینی صبح جمعه به رادیو فردا گفت بر اساس فهرستی که در برابر بازداشتگاه قرائت شد، شهلا انتصاری، زهره اسدپور، بنفشه جمالی، پرستو اللهیاری، آزاده بهکیش، آذر گیلانی، پیمان چهرازی، علی سالم، بهار اصلانی، جواد عباسی توللی، سودابه رخش و کاوه رستمخانی همچنان در بازداشت هستند.
مقامهای قضایی و امنیتی ایران درباره تعداد و اتهام بازداشتشدگان اظهار نظری نکردهاند و تنها روزبه کردونی، رئیس روابط عمومی وزارت کار، عصر پنجشنبه به خبرگزاری ایسنا گفته بود به دستور وزیر کار «بازداشت دو تن از خبرنگاران» در حال پیگیری است.
پیشتر روزنامه شرق تأیید کرده بود که دو تن از خبرنگارانش، سودابه رخش و علی سالم، در برابر وزارت کار بازداشت شدهاند.
روز پنجشنبه، همزمان با روز جهانی زن، نیروی انتظامی مانع از برگزاری تجمعی در برابر ساختمان وزارت کار شده و بنابر گزارشها، شماری از آنان را با ضرب و جرح بازداشت کرده بود.
فراخوان تجمع در برابر وزارت کار از چند روز پیش از روز جهانی زن در شبکههای اجتماعی منتشر شده بود. به نوشته کانال تلگرامی موسوم به «فراخوان تجمع ۸ مارس»، بسیاری از تجمعکنندگان قبل از رسیدن به محل تجمع با «خشونت نیروهای انتظامی، لباس شخصیها و موتورسواران مواجه و پراکنده شدند». به نوشته این کانال تلگرامی، کسانی که در لحظات اولیه بازداشت شدند شامل ۵۹ زن و ۲۵ مرد میشد.
هدف از برگزاری تجمع «اعتراض به نابرابری، بیعدالتی و شرایط نامساعد زنان به ویژه در بازار کار» و اعلام نارضایتی و اعتراض «به وضعیت ناگوار زنان و پایمال شدن حقوق انسانی و اجتماعیشان» اعلام شده بود.
امسال در حالی از برگزاری تجمع هشتم مارس جلوگیری شد که اعتراضهای علنی شماری از زنان در شهرهای مختلف ایران به حجاب اجباری ادامه دارد و شماری از معترضان که به «دختران خیابان انقلاب» معروف شدهاند، بازداشت شدند.
آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، روز پنجشنبه در نخستین موضعگیری خود درباره اعتراضها به حجاب اجباری، آن را «حقیر» خوانده و به «دشمنان» نسبت داده بود.