در حالیکه بسياری در سراسر جهان چشم انتظار نتيجه قطعی مذاکرات هستهای در وين هستند، آثار مثبت و منفی آن بر معادلات منطقه و جهان انکار ناپذير است.
نوشين سيد حسينی از راديو فردا در گزارشی به پيامدهای مثبت و منفی نتايج احتمالی اين مذاکرات بر جايگاه ايران در عرصه سياست خارجی پرداخته است.
ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه، در دیدار با حسن روحانی، همتای ایرانیاش، ابراز امیدواری کرده که مذاکرات هستهای وین به زودی به نتیجه برسد.
دیمیتری پشکوف، رییس دفتر ریاست جمهوری روسیه، به خبرنگاران گفته است: «پوتین به تحرک مثبت در جریان مذاکرات اشاره کرد و امیدوار است که توافق لازم به زودی حاصل شود».
لورا روزن، خبرنگار «المانیتور» در توئیتی نوشت: ایرانیها و آمریکاییها آشکارا در تلاش هستند که سطح انتظارات را پایین نگهدارند ولی اروپاییها نه.
جولیان برگر، خبرنگار روزنامه بریتانیایی «گاردين»، از یک مقام ايرانی نقل قول کرده که گفته است: «همه دارند سخت تلاش میکنند برای مهلت امشب، ولی اينکه مذاکرات به نتيجه میرسد يا نه، هنوز معلوم نیست».
سرگئی ريابکوف، معاون وزير امور خارجه روسيه، روز پنجشنبه به تلويزيون ۲۴ روسيه گفت که نمیتوان زمان پايان مذاکرات هستهای ايران را پيشبينی کرد و افزود: «همه چيز در حالت تنش قرار دارد... من نمیتوانم درباره پايان مذاکرات پيشبينی داشته باشم».
شبکه انگلیسی زبان جمهوری اسلامی (پرس تیوی) به نقل از مقامهای ایرانی، دستیابی به توافق اتمی در روز پنجشنبه را «نامحتمل» دانسته است.
از صفحه فیسبوک وزیر امور خارجه فرانسه
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، از «تلاشهای روسیه» در راستای تحقق توافق هستهای قدردانی کرده است.
رمضان شریف، مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تاکید کرده که این نهاد «هیچ گاه» به بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی اجازه بازرسی از «اماکن نظامی» ایران را نخواهد داد.