حدود دو هفته پس از آخرین آزمایش موشکی در جمهوری اسلامی و واکنش کشورهای غربی نسبت به این آزمایشها بحث درباره رفتار غرب در برابر ایران همچنان گرم است.
در آخرین ابراز نظر درباره سیاست موشکی جمهوری اسلامی علی لاریجانی روز یکشنبه در اولین نشست علنی مجلس در سال ۹۵ با تأکید بر لزوم تقویت توان موشکی ایران، واکنش کشورهای غرب را «بهانهجویی خواند».
شامگاه شنبه هم عباس عراقچی معاون وزارت خارجه و عضو ارشد تیم مذاکرهکننده ایران با کشورهای گروه ۱+۵ در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیمای جمهوری اسلامی با تأکید بر غیرقابل بحث بودن سیاست موشکی ایران از جمله گفت مخالفت با سیاست موشکی ایران امری تازه و پس از برجام نیست.
آقای عراقچی با اشاره به کسانی که از تحریمهای تازه حرف میزنند گفت گذاشتن نام افراد دیگری در فهرست تحریمها از سوی آمریکا به معنی وضع تحریمی تازه نیست اما چون آقای خامنهای میخواهد ما میگوییم تحریم است.
مهدی مهدوی آزاد روزنامهنگار و تحلیلگر مسائل ایران در آلمان به رادیو فردا میگوید مخالفین سیاست آشتیجویانه دولت در برابر غرب با پشتیبانی آیتالله خامنهای با این ادعا که آمریکا برجام را رعایت نمیکند دست به یک جنگ روانی علیه دولت زدهاند.
سپاه پاسداران در نیمه دوم اسفند ماه گذشته از انجام یک رشته آزمایش موشکهای بالستیک خبر داد و اعلام کرد در این رزمایش دو موشک با برد ۲۰۰۰ کیلومتر را آزمایش کرده است.
در واکنش به این آزمایشها دولت آمریکا از شورای امنیت سازمان ملل خواست این اقدام را محکوم کند.
شورای امنیت سازمان ملل در ۲۴ اسفند ماه پشت درهای بسته تشکیل جلسه داد و به گزارش خبرگزاری فرانسه، نماینده روسیه در سازمان ملل پس از این نشست گفت که اعضای شورای امنیت توافق کردهاند که آزمایشهای موشکی ایران نقض قعطنامه شورای امنیت نیست.