ديدار و گفتوگوی جان کری، وزير امور خارجه آمريکا با کاترين اشتون، سرپرست گروه ۱+۵ در وين پايان يافت. آقای کری، هماکنون در حال دیدار با محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه ايران است.
وزیر امور خارجه چین افزوده است که با توجه به «تعداد زیاد مسائل حرفهای و تکنیکی که هنوز نیاز به بحثهای دقیق و پیچیده دارند»، ایران و قدرتهای جهانی باید درباره احتمال ادامه مذاکرات گفتوگو کنند.
وانگ یی، وزیر امور خارجه چین که روز دوشنبه به وین سفر کرده، گفته است که ایران و قدرتهای جهانی «بالاخره به یک توافق دست خواهند یافت».
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا نیز بر وجود «فاصله چشمگیر» در مواضع گروه ۱+۵ با ایران در مذاکرات هستهای تاکید کرده است.
در روز پایانی مذاکرات، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران احتمالا با وزرای خارجه گروه ۱+۵ دیدار میکند.
دامنه و ابعاد برنامه غنیسازی اورانیوم ایران، چگونگی ادامه فعالیت تاسیسات هستهای جمهوری اسلامی و نحوه رفع تحریمهای بینالمللی علیه ایران، موارد اصلی اختلاف میان طرفین است.
فرانکوالتر اشتاینمایر، وزیر امور خارجه آلمان به شبکه تلویزیونی ARD گفته است که موضع ایران و ۱+۵ «همچنان در مسائل زیادی با هم فاصله دارد».
لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه نیز که در وین به سر میبرد، با اشاره به ضربالاجل سوم آذر گفته است: «این ضربالاجل ما را ناچار میسازد که مثبت باشیم و برای تفاهم تلاش کنیم».
با وجود این و به گزارش رویترز، آقای فابیوس نیز تاکید کرده است که «هنوز اختلافاتی وجود دارند که باید حل بشوند».
در روز ضربالاجل مذاکرات هستهای میان ایران و ۱+۵، همه طرفها از مسائل و اختلافات باقیمانده سخن گفتهاند هرچند یک منبع نزدیک به هیئت روسیه به خبرگزاری اینترفکس گفته است که هنوز نمیتوان این وضعیت را به شکست تعبیر کرد.
به گزارش اینترفکس، کنستانتین آلکسیف، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه روسیه نیز، دوشنبه سوم آذر، با ابراز امیدواری درباره رسیدن به یک «تصمیم» درباره پرونده هستهای ایران، گفته است که «راه آسانی در پیش نیست».
آقای آلکسیف تاکید کرده که روسیه مایل است «طرفهای مذاکرات به اجماع برسند».
هانا کاویانی، خبرنگار اعزامی رادیو فردا به وین میگوید که در روز ضربالاجل، دستیابی به توافق جامع و نهایی عملا منتفی شده و ایران و ۱+۵ در تلاش برای یافتن «چارچوبی برای ادامه مذاکرات» هستند.
بنا بر این گزارش، در یک سال گذشته تنها امری که مشخص شده «سند اقدام مشترک جامع» است.