۱۶:۴۵
۱۵.۵.۱۳۹۲
روحانی: اگر طرف مقابل هم آمادگی داشته باشد مشکلات بهزودی حل خواهد شد. اما درخواستهای غیر معقول راه به جایی نخواهد برد. سرلوحه کار باید گفتوگو باشد و نه تهدید. تهدید جز این که مشکل را افزوده کند هیچ راه حلی ارائه نخواهد داد.
۱۶:۴۴
۱۵.۵.۱۳۹۲
روحانی: اصولی که در زمینه برنامه هستهای وجود دارد حفظ خواهد شد. ما از حق مردم کوتاه نخواهیم آمد در عین حال اهل تعامل و گفتوگو هستیم. آمادگی داریم با جدیت و بدون اتلاف وقت با طرف مقابل وارد گفتوگوی جدی بشویم.
۱۶:۴۲
۱۵.۵.۱۳۹۲
خبرنگار روزنامه اعتماد: برای خروج از بنبست مناقشه هستهای چه تدبیری دارید؟ وجه ممیزه دولت شما با دولتهای پیش از این چه خواهد بود؟
۱۶:۴۱
۱۵.۵.۱۳۹۲
روحانی: برای ما آنچه مهم است پاسخ عملی دولت آمریکا است و نه بیانیهها. به اقدامات عملی و معنادار آنها، اگر وجود داشته باشد، قطعا پاسخ میدهیم.
۱۶:۴۰
۱۵.۵.۱۳۹۲
روحانی: در آمریکا گروه جنگطلب که در پی منافع یک کشور خارجی است و بیشتر از او دستور میگیرد باعث شده منافع آن کشور خارجی بر نمایندگان مجلس در آمریکا تحمیل شود. میبینیم که در این زمینه حتی منافع آمریکا هم در نظر گرفته نمیشود.
۱۶:۳۸
۱۵.۵.۱۳۹۲
روحانی: هنوز پاسخ عملی در تناسب با حماسه انتخابات ایران داده نشده است. بیاینه جدید آنها نشان میدهد برخی مسئولان آمریکایی هنوز درک صحیح و واقعی از ایران و پیام مردم ایران ندارند. رفتارهای انها متناقض و پیامهای آنها در گفتار و عمل ناهمسو است.
۱۶:۳۷
۱۵.۵.۱۳۹۲
خبرنگار انبیسی: ارتباط و مذاکره مستقیم با ایالات متحده تا چه اندازه برای شما مهم است؟ تأثیر قانون تحریمی جدید کنگره آمریکا در این زمینه چقدر است؟
۱۶:۳۶
۱۵.۵.۱۳۹۲
روحانی: در این مورد با وزیر پیشنهادی علوم صحبت شده. امیدوارم بتوانیم در دانشگاه فضای بهتری برای تضارب آرا و انتقادهای سازنده بهوجود بیاوریم.
۱۶:۳۵
۱۵.۵.۱۳۹۲
روحانی: تدوین حقوق شهروندی جزو وعدههای این دولت است. مبنای اصلی ما در این مورد، فصل سوم قانون اساسی است. دولت تلاش خواهد کرد اصول معطلمانده عملی شود. فضای دانشگاه باید بازتر و با احساس امنیت بیشتر و آزادی بیشتر برای بیان اظهارنظر و نشاط بیشتر و فضای سیاسی و علمی مورد لزوم جامعه ما باشد.
۱۶:۳۲
۱۵.۵.۱۳۹۲
پرسش خبرنگار خبرگزاری ایسنا درخصوص «حقوق معطلمانده مردم در قانون اساسی» و «برگرداندن فضای نشاط به دانشگاهها»، «تفکیک جنسیتی»، حذف رشته علوم سیاسی از دانشگاه علامه طباطبایی، خروج نخبگان از کشور.