دونالد ترامپ، کاندیدای حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برنامه اقتصادی خود را برای دور نخست ریاست جمهوری احتمالیش اعلام کرد.
در این برنامه اقتصادی که پنجشنبه ۲۵ شهریور منتشر شد، آقای ترامپ کاهش مالیاتها، کاستن از مقررات دولتی و افزایش فرصتهای اشتغال را وعده داده است.
این سرمایهدار آمریکایی در کلوپ اقتصادی نیویورک ضمن اعلام جزئیات برنامه اقتصادی خود همچنین قول داد که در صورت انتخاب به مقام ریاست جمهوری، شتاب موتور اقتصاد آمریکا را شدت خواهد بخشید و رشد سالانه آن را به سه و نیم درصد خواهد رساند که بسیار بیشتر از پیشبینیهای کنونی است.
مهمترین بخش برنامه دونالد ترامپ، کاهش مالیات درآمد شرکتها به %۱۵ در سال است که کاهشی بزرگ از میزان %۳۵ فعلی است.
همزمان با اعلام برنامه اقتصادی کاندیدای جمهوریخواهان، رقیب دموکرات او هیلاری کلینتون نیز پس از سخنرانی برای گروهی از آمریکاییان لاتینتبار در نیویورک، راهی شهر گرینزبارو در ایالت کارولینای شمالی شد.
با اینحال آمریکاییان چشم به نخستین مناظره تلویزیونی دو مدعی مقام ریاست جمهوری دوخته اند که ۱۰ روز دیگر برگزار خواهد شد.
انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا همواره فصل برخوردهای ایدئولوژیک و رقابتهای شدید دوحزب بزرگ این کشور، جمهوریخواه و دمکرات بوده است، ولی انتخابات سال ۲۰۱۶ میلادی که سرنوشتش کمتر از دو ماه دیگر تعیین خواهد شد، از منظر تبلیغات و رقابت، بیسابقه تلقی شده و حملات کاندیداها و طرفداران آنها علیه یکدیگر از بسیاری مرزها فراتر رفته و مسائل در مورد دونالد ترامپ تا حدی پیش رفته که برخی از شخصیتهای نامدار حزب جمهوریخواه هم در انتقاد از او به اردوی رقیب پیوستهاند.
رسانههای آمریکایی از بامداد چهارشنبه ۲۴ شهریور به پوشش خبر هک شدن ایمیلهای شخصی ژنرال بازنشسته کالین پاول، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در دوره نخست ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش همچنان ادامه میدهند و این که در یکی از این ایمیلها، ژنرال پاول، دونالد ترامپ را «یک ننگ ملی و منفور بینالمللی» نامیده است.
ایمیلهای وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در وبسایتی بنام دیسیلیکس منتشر شده که پیش از این هم ایمیلها و مدارکی را از شخصیتهای برجسته دو حزب دمکرات و جمهوریخواه منتشر کرده است.
به گزارش شبکه خبری انبیسی، آقای پاول از هیلاری کلینتون هم انتقاد کرده که در ماجرای ۳۰ هزار ایمیلهای ارایه شده به دولت، پای او را هم به میان کشیده است.
اسوشیتدپرس در گزارشی میگوید که کاندیداها در کنار مسایل شخصی، باید موضع خود را در قبال ۳۶ موضوع بسیار مهم از جمله رابطه با ایران و آوارگان جنگزده سوریه مشخص کنند.