لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۶:۳۹

جدال نامزدهای ریاست‌جمهوری ایران بر سر وعده افزایش اشتغال


اسحاق جهانگیری (سمت چپ) در حال گوش دادن به توضیحات محمدباقر قالیباف (راست)
اسحاق جهانگیری (سمت چپ) در حال گوش دادن به توضیحات محمدباقر قالیباف (راست)

اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت روحانی و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، با انتقاد از شعار برخی رقبای خود درباره افزایش اشتغال در ایران، گفت: «ظرفیت اقتصاد مشخص است که چه مقدار شغل می‌توان ایجاد کرد. بنابراین کسی که بگوید چند میلیون شغل ایجاد می‌کنم، معلوم است که می‌خواهد مردم را فریب دهد».

به گزارش روز دوشنبه چهارم اردیبهشت خبرگزاری ایرنا، آقای جهانگیری با اشاره به شعارهای محمدباقر قالیباف، دیگر نامزد انتخابات، افزود: «برخی می‌گویند و شعار می‌دهند که می‌خواهند این میزان شغل ایجاد کنند، این برادر عزیز یا شغل ایجاد نکرده یا عدد و رقم متوجه نمی‌شود».

هر سه کاندیدای اصولگرای انتخابات ریاست‌جمهوری، مبارزه با نرخ بالای بیکاری و افزایش اشتغال را از برنامه‌های خود در صورت انتخاب شدن اعلام کرده‌اند.

اما محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، با تاکید بیشتری در این خصوص سخن گفته است.

آقای قالیباف از جمله در جلسه فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی گفت که «ما تا سال ۱۴۰۳ سالانه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تقاضا برای شغل جدید پیش رو داریم» و افزود: «در حال حاضر ایجاد پنج میلیون شغل به یک ضرورت برای ما تبدیل شده است».

شهردار تهران و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: «من با اطمینان می‌گویم این کار امکان‌پذیر است».

این در حالیست که علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه اخیر مجلس گفت که اگر هر سال حتی یک میلیون شغل ایجاد شود هم تا سال ۱۴۰۰ نرخ بیکاری کاهش نخواهد یافت.

ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی و کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری هم «بیشترین حجم مطالبات مردم» را «درخواست کار و دغدغه بیکاری» عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، آقای رئیسی در دیدار با تعدادی از نمایندگان مجلس، یک بار دیگر بر «مبارزه با فساد» تاکید کرد و گفت که «بنده با توجه به دو دهه مدیریت کلان در کشور و شناخت ساختارها معتقدم که رفع مشکلات قابل تحقق است».

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری وعده داد که «بعد از گذشت شش ماه از فعالیت دولتم حتما روند اصلاح ساختارهای فساد را به مردم و نمایندگان گزارش خواهم کرد» اما در عین حال افزود: «کشور به هیچ عنوان ظرفیت شنیدن اخبار فساد را ندارد».

آقای رئیسی گفت: «درست نیست از یک سوراخ دو بار گزیده شویم. اینکه هر روز پرونده‌ای مطرح شود، درست نیست».

ابراهیم رئیسی در روز یکشنبه از حمایت سعید جلیلی، یکی از کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات گذشته ریاست‌جمهوری و مسئول سابق تیم مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی برخوردار شد.

آقای جلیلی گفت که رئیسی را «اصلح» و «کارآمدتر» می‌داند.

در ادامه تحولات مربوط به انتخابات ریاست‌جمهوری، یک سخنگوی وزارت کشور گفته که این وزارتخانه قصد دارد با همکاری قوه قضاییه به تخلفات در فضای مجازی رسیدگی کند.

به گزارش ایسنا، سلمان سامانی ضمن اشاره به اینکه وزارت کشور در بحث امنیت، رویکرد پیشگیرانه دارد تاکید کرد در کنار مواردی که با تذکر قابل حل باشد تذکر داده می‌شود و مواردی که به پیگیری قضایی نیاز داشته باشد با همکاری ستاد پیشگیری از جرایم و وقوع تخلفات انتخاباتی، به قوه قضائیه منعکس می‌شود.

پیش از این محمود واعظی وزیر ارتباطات هم ضمن مخالفت با فیلتر برخی از شبکه‌های مجازی گفته بود اعتقاد دارد فضای مجازی می‌تواند بدون هزینه‌های بالا از جمله پول کاغذ و پوستر، محلی برای تبلیغ کاندیداها باشد.

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری همزمان با انتخابات شوراهای شهر و روستا روز ۲۹ اردیبهشت برگزار می‌شود.

XS
SM
MD
LG