روزنامههای سهشنبه ایران هشدار محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عدالت اداری، درباره گسترش «رفتارهای غیرقانونی و غیراخلاقی در میان نیروهای بسیج و حزباللهی» و انتقاد علی مطهری از «عدم برخورد با ریشه هتاکیها» را مورد توجه قرار دادهاند.
روزنامهها همچنین گزارشهایی از «آغاز اجلاس خبرساز مجلس خبرگان»، «تاکید وزیر کشور بر آمادگی نیروی انتظامی برای مقابله با اعتراضات بیشتر» و «مخالفت دوباره وزیر اقتصاد با افزایش دستمزد کارگران» را در شماره ۱۷ اسفندماه خود منتشر کردهاند.
هشدار درباره گسترش «هتاکی و رفتارهای غیراخلاقی نیروهای حزباللهی و بسیجی»
روزنامههای مردمسالاری و آرمان در شماره سهشنبه خود هشدار محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عدالت اداری، درباره گسترش «رفتارهای غیرقانونی و غیراخلاقی در میان نیروهای بسیج و حزباللهی» و همچنین انتقاد علی مطهری از «عدم برخورد با ریشه هتاکیها» را منتشر کردهاند.
به نوشته روزنامه مردمسالاری، محمدجعفر منتظری طی سخنانی در جلسه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با انتقاد از برخی حملات و هتاکی این نیروها به منتقدان، گفته است که «وقتی انسان این گونه حرکات را در سایتها میبیند و به آنها ورود پیدا میکند، هتاکی و الفاظی ناشایست را ملاحظه میکند که قطعا حرمت شرعی دارد و مجازات آن حد قذف است».
رئیس دیوان عدالت اداری خطاب به کسانی که آنها را «داعیهدار اسلامیت و حزباللهی بودن» خوانده، گفته است که «آیا شما میدانید با این حرکت چه ضربه سنگینی به مذهب و اسلام وارد میشود؟ وقتی این حرکات ناشایست در سایت قرار میگیرد، میدانید به حزبالله و متدینان و پیروان ولایت فقیه چه میگویند؟ با این حرکات حزبالله را ملکوک نکنید، بسیجیان پاکسرشت را با این رفتار و اعمال ناپسند بدنام نکنید».
وی همچنین با تاکید بر این که «از کسانی که ادعای اسلامی بودن و حزباللهی بودن را دارند انتظار میرود بیشتر پایبند موازین قرآن و اخلاق اسلامی باشند و به مکارم اخلاق توجه کنند» گفته است که «بسیجیان از مسیر الهی خارج نشوند».
رئیس دیوان عدالت اداری تاکید کرده است که «همه ما در زندگی خصوصی و اجتماعی باید رعایت محسنات و اخلاق را سرلوحه امور خود قرار بدهیم، ولی امروز در جامعه برخی مسائل را مینگریم که وقتی آن را با معارف و مفاهیم اسلامی تطبیق میدهیم، متاسفانه شاهد بداخلاقیهایی هستیم».
به نوشته این روزنامه، محمدجعفر منتظری با تاکید بر این که «بداخلاقیهایی که متاسفانه در جراید به چشم میخورد و در سطح عمومی در مسائل سیاسی شاهد آن هستیم، زیبنده یک جامعه اسلامی نیست» گفته است که «برادران حزباللهی و بسیجیان همان گونه که در قرآن آمده است، مبادا با بدرفتاری و بداخلاقی و سیاستهای غلط و در مقابله با رفتارهای فتنهگران و سران فتنه از مسیر الهی خارج شوند».
روزنامه مردمسالاری همچنین خبر داده است که رئیس دیوان عدالت اداری طی درخواستی عجیب از «دشمنان» هم خواسته تا هتاکی و حملات غیراخلاقی برخی از نیروهای حزباللهی و بسیجی را به حساب آیت الله خامنهای نگذارند و گفته است که «دشمن این گونه حرکات را به پای اسلام و پیروان ولایت قرار ندهد، ولی فقیه دیدگاهش بسیار روشن است».
روزنامه آرمان نیز همزمان از قول علی مطهری، نماینده مجلس هشتم، نوشته است که «ریشه تکرار هتاکیها عدم برخورد قضایی با آنهاست و اگر حکم اسلام اجرا شود و مجازات دشنام ناموسی یا توهینهای دیگر یکی، دو بار در ملاء عام اجرا شود جلوی این گونه حوادث گرفته میشود».
به گزارش این روزنامه، علی مطهری درباره مورد اخیر آیتالله موسوی اردبیلی در مورد حوادث جاری کشور و اعتراض این مرجع تقلید به رفتارهای غیراخلاقی، غیراسلامی و غیرقانونی جناح حاکم با مخالفان آن را «هشداری درست و بهجا» توصیف کرده و گفته است که «مراجع تقلید به عنوان انجام تکلیف الهی اقدام میکنند و قاعدتا آیتالله موسوی اردبیلی نیز احساس تکلیف شرعی کردهاند» و «قطعا این سخنان در سطح مقامات سیاسی قضایی و جامعه قطعا موثر خواهد بود».
آرمان همچنین نوشته است که علی مطهری با اشاره «به برخی رفتارها در کشور» گفته است که «مراجع تقلید در شرایط امروز رسالت سنگینی به عهده دارند و هرگونه سکوت آنها به معنی تائید این گونه رفتارها تلقی میشود».
«آغاز اجلاس خبرساز مجلس خبرگان»
روزنامههای تهران امروز، ابتکار، کیهان، رسالت، مردمسالاری، آرمان و جامجم در شماره سهشنبه خود گزارشهایی از «اجلاس خبرساز مجلس خبرگان» منتشر کرده و تعیین رئیس مجلس خبرگان برای ۲ سال آینده را رویداد مهمی ارزیابی کردهاند.
روزنامه تهران امروز با تاکید بر این که «رئیس مجلس خبرگان رهبری، امروز مشخص میشود» نوشته است که «اجلاس خبرگان رهبری امروز در حالی برگزار میشود که طی چند روز گذشته خبرهای مربوط به این اجلاسیه و بهخصوص انتخابات هیئت رئیسه آن در صدر اخبار رسانهها قرار داشت» و گفته است که «تاکنون محمدرضا مهدوی کنی و اکبر هاشمی رفسنجانی شاخصترین چهرههایی هستند که در خصوص کاندیداتوری آنها سخن گفته شده است».
این روزنامه در عین حال نوشته است که «خبرهای متفاوت در این خصوص از طرف طرفداران و رسانههای حامی هر کدام از این دو شخصیت تا آخرین ساعات روز دوشنبه» منتشر شده است.
روزنامه جام جم با اشاره به آغاز «نهمین اجلاس چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری» از صبح سهشنبه نوشته است که «نمایندگان این مجلس، طبق روال عادی باید از میان خود یک نفر را به ریاست این مجلس برگزینند، و این انتخابات داخلی، هر ۲ سال یک بار در مجلس خبرگان برگزار میشود و با توجه به آخرین انتخابات که در اسفند سال ۸۷ برگزار شد، در اجلاس جاری نیز باید شاهد تصمیمگیری خبرگان رهبری در خصوص رئیس آتی این مجلس باشیم».
جام جم همچنین نوشته است که «البته انتخاب رئیس، تنها بخشی از دستور کار اجلاس نهم خواهد بود و بر اساس آن چه اعلام شده، خبرگان در این اجلاس ۲ روزه، همچون گذشته برنامه و نطقهای همیشگی خود را خواهند داشت» و «علیاکبر صالحی، وزیر امور خارجه، و سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، هم مهمانان ویژه اجلاس نهم خبرگان» هستند که اولی در مورد تحولات اخیر در خاورمیانه و شمال آفریقا و دیگری در خصوص راهپیمایی و تجمعات اخیر سبزها صحبت میکند.
روزنامههای مردمسالاری و ابتکار اجلاس روزهای ۱۷ و ۱۸ اسفندماه را «اجلاسی متفاوت برای خبرگان رهبری» توصیف کرده و از قول «یک مقام آگاه» خبر دادهاند که چندی پیش آیتالله امامی کاشانی طی دیداری به محمدرضا مهدوی کنی گفته است که «شما از نظر فردی مورد قبول هستید، اما جریانی خاص میخواهد از شما برای رسیدن به اهداف خود استفاده کند».
روزنامه مردمسالاری با اشاره به وضعیت جسمی مهدوی کنی، نوشته است که خود وی نیز گفته است «رقابت من با آیتالله هاشمی مناسب نیست و هر نتیجهای در این رقابت رقم بخورد، به ضرر انقلاب است».
این روزنامه تاکید کرده است که «رقابت هاشمی رفسنجانی و مهدوی کنی برای ریاست خبرگان منتفی است، اما این که کدام یک از این شخصیتها کاندیدای ریاست خبرگان میشود، بستگی به توافق میان آنها خواهد داشت».
روزنامههای کیهان و رسالت دو روزنامه وابسته به جناح حاکم اما به صراحت از ریاست محمدرضا مهدوی کنی بر مجلس خبرگان حمایت کردهاند.
کیهان در همین خصوص نوشته است که «مهمترین مسئله در این روزها این است که اعلام آمادگی قطعی آیتالله مهدوی کنی برای کاندیداتوری ریاست خبرگان با اقبال از سوی اعضای این مجلس همراه بوده و این اقبال تداوم دارد».
صادق زیباکلام نیز طی سرمقالهای با تیتر «هاشمی رفسنجانی، مهدویکنی و مجلس خبرگان» روزنامه آرمان نوشته است که «آیتالله مهدوی کنی در روزهای طولانی که در بند عمومی زندان اوین در سالهای ۵۳ تا ۵۷ به همراه هاشمی رفسنجانی حبس میکشیدند، هرگز فکر نمیکرد که روزی روزگاری خواهد آمد که او با هاشمی در انتخاباتی رقابت کند. نه تنها در سالهای سخت مبارزه زندان و تبعید او هرگز به این مسئله فکر نمیکرد، بلکه شاید تا همین چند روز پیش هم او باور نداشت که در رقابتی با رفیق و همرزم قریب به ۵۰ سالهاش حضور یابد. اما سیاست چنین است و بعضی از سیاستمداران را وادار میسازد تا تصمیمات سخت بگیرند».
سرمقالهنویس روزنامه آرمان در عین حال نوشته است که چنان چه هاشمی رفسنجانی و مهدوی کنی وارد عرصه رقابت شوند «نتیجه هر چه باشد برای هر دو شیرین است».
تاکید وزیر کشور بر آمادگی نیروی انتظامی برای مقابله با اعتراضات بیشتر
روزنامه تهران امروز خبر داده است که وزیر کشور دولت احمدینژاد تاکید کرده است که نیروی انتظامی باید برای برخورد با تداوم و گسترش اعتراضات آمادگی داشته باشد.
به گزارش این روزنامه، مصطفی محمدنجار روز دوشنبه در همایش فصلی فرماندهان نیروی انتظامی سراسر کشور خطاب به آنان گفت که «نیروی انتظامی باید با استراتژی پویا با تهدیدات حوزه امنیت اجتماعی مقابله کند» و از آنجا که «در حوزه امنیت عمومی و نظم اجتماعی محوریت با نیروی انتظامی است این نیرو باید برای تامین امنیت و برقراری نظم و انضباط قدرت پیشبینی خود را داشته باشد».
وزیر کشور دولت احمدینژاد که اعتراضات ۲۰ ماه اخیر را «فتنه» نامیده، از تداوم این اعتراضات خبر داده و گفته است که «فتنهانگیزی در ایران هنوز تمام نشده و ادامه دارد» و نیروی انتظامی باید برای مقابله با آن آمادگی داشته باشد.
مخالفت دوباره مقامهای دولتی با افزایش دستمزد کارگران
روزنامه دنیای اقتصاد گزارشی از تاکید وزرای اقتصاد و کار دولت احمدینژاد بر «تغییر روش تعیین دستمزد کارگران» منتشر کرده و خبر داده است که «وزیر اقتصاد در تازهترین اظهارات خود بار دیگر بر مخالفت با افزایش دستمزد کارگران از سال آینده» و «ضرورت اصلاح نظام دستمزدها» تاکید کرده است.
به نوشته این روزنامه، شمسالدین حسینی روز دوشنبه بار دیگر ضمن مخالفت با افزایش دستمزدها در سال ۹۰ گفت که «موضوع تعیین حداقل دستمزد به شکل فعلی یک دور تسلسل است و نیاز به اصلاح دارد» و پیشنهاد کرد که از این پس «سیستم تعیین حداقل دستمزد حذف» و «توافق کارگر و کارفرما» جایگزین آن شود.
دنیای اقتصاد با اشاره به این که «شمسالدین حسینی در شرایطی این پیشنهاد را مطرح کرده که اخیرا او به همراه عبدالرضا شیخالاسلامی وزیر کار از تثبیت حقوق و دستمزد به منظور مهار تورم سخن به میان آورده بودند» تاکید کرده است که «این پیشنهاد با مخالفت تشکلهای کارگری مواجه شده است».
این روزنامه همچنین به اقدامات دولت احمدینژاد برای توقف افزایش دستمزدها اشاره کرده و نوشته است که «طرح توقف افزایش سالانه دستمزدها و حذف تعیین حداقل دستمزد سابقهاش به زمانی برمیگردد که دولت در حال تدوین لایحه هدفمندی یارانهها بود و این طرح در لایحه هدفمندی گنجانده شد، اما مجلس آن را حذف کرد؛ اما بحث توافقی کردن دستمزدها اولین بار در آذر ۸۷ از سوی محمد جهرمی، وزیر سابق کار دولت احمدینژاد، عنوان شد که روز دوشنبه این بحث دوباره از سوی وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی زنده شد».
روزنامه جهان صنعت نیز با انتشار گزارش مشابهی از مخالفت وزرای کار و اقتصاد با افزایش دستمزد کارگران نوشته است که هدف مقامهای دولتی «قطع رابطه دستمزد با رشد نرخ تورم است».
روزنامهها همچنین گزارشهایی از «آغاز اجلاس خبرساز مجلس خبرگان»، «تاکید وزیر کشور بر آمادگی نیروی انتظامی برای مقابله با اعتراضات بیشتر» و «مخالفت دوباره وزیر اقتصاد با افزایش دستمزد کارگران» را در شماره ۱۷ اسفندماه خود منتشر کردهاند.
هشدار درباره گسترش «هتاکی و رفتارهای غیراخلاقی نیروهای حزباللهی و بسیجی»
روزنامههای مردمسالاری و آرمان در شماره سهشنبه خود هشدار محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عدالت اداری، درباره گسترش «رفتارهای غیرقانونی و غیراخلاقی در میان نیروهای بسیج و حزباللهی» و همچنین انتقاد علی مطهری از «عدم برخورد با ریشه هتاکیها» را منتشر کردهاند.
به نوشته روزنامه مردمسالاری، محمدجعفر منتظری طی سخنانی در جلسه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با انتقاد از برخی حملات و هتاکی این نیروها به منتقدان، گفته است که «وقتی انسان این گونه حرکات را در سایتها میبیند و به آنها ورود پیدا میکند، هتاکی و الفاظی ناشایست را ملاحظه میکند که قطعا حرمت شرعی دارد و مجازات آن حد قذف است».
رئیس دیوان عدالت اداری خطاب به کسانی که آنها را «داعیهدار اسلامیت و حزباللهی بودن» خوانده، گفته است که «آیا شما میدانید با این حرکت چه ضربه سنگینی به مذهب و اسلام وارد میشود؟ وقتی این حرکات ناشایست در سایت قرار میگیرد، میدانید به حزبالله و متدینان و پیروان ولایت فقیه چه میگویند؟ با این حرکات حزبالله را ملکوک نکنید، بسیجیان پاکسرشت را با این رفتار و اعمال ناپسند بدنام نکنید».
وی همچنین با تاکید بر این که «از کسانی که ادعای اسلامی بودن و حزباللهی بودن را دارند انتظار میرود بیشتر پایبند موازین قرآن و اخلاق اسلامی باشند و به مکارم اخلاق توجه کنند» گفته است که «بسیجیان از مسیر الهی خارج نشوند».
رئیس دیوان عدالت اداری تاکید کرده است که «همه ما در زندگی خصوصی و اجتماعی باید رعایت محسنات و اخلاق را سرلوحه امور خود قرار بدهیم، ولی امروز در جامعه برخی مسائل را مینگریم که وقتی آن را با معارف و مفاهیم اسلامی تطبیق میدهیم، متاسفانه شاهد بداخلاقیهایی هستیم».
به نوشته این روزنامه، محمدجعفر منتظری با تاکید بر این که «بداخلاقیهایی که متاسفانه در جراید به چشم میخورد و در سطح عمومی در مسائل سیاسی شاهد آن هستیم، زیبنده یک جامعه اسلامی نیست» گفته است که «برادران حزباللهی و بسیجیان همان گونه که در قرآن آمده است، مبادا با بدرفتاری و بداخلاقی و سیاستهای غلط و در مقابله با رفتارهای فتنهگران و سران فتنه از مسیر الهی خارج شوند».
روزنامه مردمسالاری همچنین خبر داده است که رئیس دیوان عدالت اداری طی درخواستی عجیب از «دشمنان» هم خواسته تا هتاکی و حملات غیراخلاقی برخی از نیروهای حزباللهی و بسیجی را به حساب آیت الله خامنهای نگذارند و گفته است که «دشمن این گونه حرکات را به پای اسلام و پیروان ولایت قرار ندهد، ولی فقیه دیدگاهش بسیار روشن است».
روزنامه آرمان نیز همزمان از قول علی مطهری، نماینده مجلس هشتم، نوشته است که «ریشه تکرار هتاکیها عدم برخورد قضایی با آنهاست و اگر حکم اسلام اجرا شود و مجازات دشنام ناموسی یا توهینهای دیگر یکی، دو بار در ملاء عام اجرا شود جلوی این گونه حوادث گرفته میشود».
به گزارش این روزنامه، علی مطهری درباره مورد اخیر آیتالله موسوی اردبیلی در مورد حوادث جاری کشور و اعتراض این مرجع تقلید به رفتارهای غیراخلاقی، غیراسلامی و غیرقانونی جناح حاکم با مخالفان آن را «هشداری درست و بهجا» توصیف کرده و گفته است که «مراجع تقلید به عنوان انجام تکلیف الهی اقدام میکنند و قاعدتا آیتالله موسوی اردبیلی نیز احساس تکلیف شرعی کردهاند» و «قطعا این سخنان در سطح مقامات سیاسی قضایی و جامعه قطعا موثر خواهد بود».
آرمان همچنین نوشته است که علی مطهری با اشاره «به برخی رفتارها در کشور» گفته است که «مراجع تقلید در شرایط امروز رسالت سنگینی به عهده دارند و هرگونه سکوت آنها به معنی تائید این گونه رفتارها تلقی میشود».
«آغاز اجلاس خبرساز مجلس خبرگان»
روزنامههای تهران امروز، ابتکار، کیهان، رسالت، مردمسالاری، آرمان و جامجم در شماره سهشنبه خود گزارشهایی از «اجلاس خبرساز مجلس خبرگان» منتشر کرده و تعیین رئیس مجلس خبرگان برای ۲ سال آینده را رویداد مهمی ارزیابی کردهاند.
روزنامه تهران امروز با تاکید بر این که «رئیس مجلس خبرگان رهبری، امروز مشخص میشود» نوشته است که «اجلاس خبرگان رهبری امروز در حالی برگزار میشود که طی چند روز گذشته خبرهای مربوط به این اجلاسیه و بهخصوص انتخابات هیئت رئیسه آن در صدر اخبار رسانهها قرار داشت» و گفته است که «تاکنون محمدرضا مهدوی کنی و اکبر هاشمی رفسنجانی شاخصترین چهرههایی هستند که در خصوص کاندیداتوری آنها سخن گفته شده است».
این روزنامه در عین حال نوشته است که «خبرهای متفاوت در این خصوص از طرف طرفداران و رسانههای حامی هر کدام از این دو شخصیت تا آخرین ساعات روز دوشنبه» منتشر شده است.
روزنامه جام جم با اشاره به آغاز «نهمین اجلاس چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری» از صبح سهشنبه نوشته است که «نمایندگان این مجلس، طبق روال عادی باید از میان خود یک نفر را به ریاست این مجلس برگزینند، و این انتخابات داخلی، هر ۲ سال یک بار در مجلس خبرگان برگزار میشود و با توجه به آخرین انتخابات که در اسفند سال ۸۷ برگزار شد، در اجلاس جاری نیز باید شاهد تصمیمگیری خبرگان رهبری در خصوص رئیس آتی این مجلس باشیم».
جام جم همچنین نوشته است که «البته انتخاب رئیس، تنها بخشی از دستور کار اجلاس نهم خواهد بود و بر اساس آن چه اعلام شده، خبرگان در این اجلاس ۲ روزه، همچون گذشته برنامه و نطقهای همیشگی خود را خواهند داشت» و «علیاکبر صالحی، وزیر امور خارجه، و سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، هم مهمانان ویژه اجلاس نهم خبرگان» هستند که اولی در مورد تحولات اخیر در خاورمیانه و شمال آفریقا و دیگری در خصوص راهپیمایی و تجمعات اخیر سبزها صحبت میکند.
روزنامههای مردمسالاری و ابتکار اجلاس روزهای ۱۷ و ۱۸ اسفندماه را «اجلاسی متفاوت برای خبرگان رهبری» توصیف کرده و از قول «یک مقام آگاه» خبر دادهاند که چندی پیش آیتالله امامی کاشانی طی دیداری به محمدرضا مهدوی کنی گفته است که «شما از نظر فردی مورد قبول هستید، اما جریانی خاص میخواهد از شما برای رسیدن به اهداف خود استفاده کند».
روزنامه مردمسالاری با اشاره به وضعیت جسمی مهدوی کنی، نوشته است که خود وی نیز گفته است «رقابت من با آیتالله هاشمی مناسب نیست و هر نتیجهای در این رقابت رقم بخورد، به ضرر انقلاب است».
این روزنامه تاکید کرده است که «رقابت هاشمی رفسنجانی و مهدوی کنی برای ریاست خبرگان منتفی است، اما این که کدام یک از این شخصیتها کاندیدای ریاست خبرگان میشود، بستگی به توافق میان آنها خواهد داشت».
روزنامههای کیهان و رسالت دو روزنامه وابسته به جناح حاکم اما به صراحت از ریاست محمدرضا مهدوی کنی بر مجلس خبرگان حمایت کردهاند.
کیهان در همین خصوص نوشته است که «مهمترین مسئله در این روزها این است که اعلام آمادگی قطعی آیتالله مهدوی کنی برای کاندیداتوری ریاست خبرگان با اقبال از سوی اعضای این مجلس همراه بوده و این اقبال تداوم دارد».
صادق زیباکلام نیز طی سرمقالهای با تیتر «هاشمی رفسنجانی، مهدویکنی و مجلس خبرگان» روزنامه آرمان نوشته است که «آیتالله مهدوی کنی در روزهای طولانی که در بند عمومی زندان اوین در سالهای ۵۳ تا ۵۷ به همراه هاشمی رفسنجانی حبس میکشیدند، هرگز فکر نمیکرد که روزی روزگاری خواهد آمد که او با هاشمی در انتخاباتی رقابت کند. نه تنها در سالهای سخت مبارزه زندان و تبعید او هرگز به این مسئله فکر نمیکرد، بلکه شاید تا همین چند روز پیش هم او باور نداشت که در رقابتی با رفیق و همرزم قریب به ۵۰ سالهاش حضور یابد. اما سیاست چنین است و بعضی از سیاستمداران را وادار میسازد تا تصمیمات سخت بگیرند».
سرمقالهنویس روزنامه آرمان در عین حال نوشته است که چنان چه هاشمی رفسنجانی و مهدوی کنی وارد عرصه رقابت شوند «نتیجه هر چه باشد برای هر دو شیرین است».
تاکید وزیر کشور بر آمادگی نیروی انتظامی برای مقابله با اعتراضات بیشتر
روزنامه تهران امروز خبر داده است که وزیر کشور دولت احمدینژاد تاکید کرده است که نیروی انتظامی باید برای برخورد با تداوم و گسترش اعتراضات آمادگی داشته باشد.
به گزارش این روزنامه، مصطفی محمدنجار روز دوشنبه در همایش فصلی فرماندهان نیروی انتظامی سراسر کشور خطاب به آنان گفت که «نیروی انتظامی باید با استراتژی پویا با تهدیدات حوزه امنیت اجتماعی مقابله کند» و از آنجا که «در حوزه امنیت عمومی و نظم اجتماعی محوریت با نیروی انتظامی است این نیرو باید برای تامین امنیت و برقراری نظم و انضباط قدرت پیشبینی خود را داشته باشد».
وزیر کشور دولت احمدینژاد که اعتراضات ۲۰ ماه اخیر را «فتنه» نامیده، از تداوم این اعتراضات خبر داده و گفته است که «فتنهانگیزی در ایران هنوز تمام نشده و ادامه دارد» و نیروی انتظامی باید برای مقابله با آن آمادگی داشته باشد.
مخالفت دوباره مقامهای دولتی با افزایش دستمزد کارگران
روزنامه دنیای اقتصاد گزارشی از تاکید وزرای اقتصاد و کار دولت احمدینژاد بر «تغییر روش تعیین دستمزد کارگران» منتشر کرده و خبر داده است که «وزیر اقتصاد در تازهترین اظهارات خود بار دیگر بر مخالفت با افزایش دستمزد کارگران از سال آینده» و «ضرورت اصلاح نظام دستمزدها» تاکید کرده است.
به نوشته این روزنامه، شمسالدین حسینی روز دوشنبه بار دیگر ضمن مخالفت با افزایش دستمزدها در سال ۹۰ گفت که «موضوع تعیین حداقل دستمزد به شکل فعلی یک دور تسلسل است و نیاز به اصلاح دارد» و پیشنهاد کرد که از این پس «سیستم تعیین حداقل دستمزد حذف» و «توافق کارگر و کارفرما» جایگزین آن شود.
دنیای اقتصاد با اشاره به این که «شمسالدین حسینی در شرایطی این پیشنهاد را مطرح کرده که اخیرا او به همراه عبدالرضا شیخالاسلامی وزیر کار از تثبیت حقوق و دستمزد به منظور مهار تورم سخن به میان آورده بودند» تاکید کرده است که «این پیشنهاد با مخالفت تشکلهای کارگری مواجه شده است».
این روزنامه همچنین به اقدامات دولت احمدینژاد برای توقف افزایش دستمزدها اشاره کرده و نوشته است که «طرح توقف افزایش سالانه دستمزدها و حذف تعیین حداقل دستمزد سابقهاش به زمانی برمیگردد که دولت در حال تدوین لایحه هدفمندی یارانهها بود و این طرح در لایحه هدفمندی گنجانده شد، اما مجلس آن را حذف کرد؛ اما بحث توافقی کردن دستمزدها اولین بار در آذر ۸۷ از سوی محمد جهرمی، وزیر سابق کار دولت احمدینژاد، عنوان شد که روز دوشنبه این بحث دوباره از سوی وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی زنده شد».
روزنامه جهان صنعت نیز با انتشار گزارش مشابهی از مخالفت وزرای کار و اقتصاد با افزایش دستمزد کارگران نوشته است که هدف مقامهای دولتی «قطع رابطه دستمزد با رشد نرخ تورم است».