روزنامههای سهشنبه ایران از «اعتراض هشت بانک خصوصی به سیاستهای دستوری دولت» و «برنامهریزی سپاه برای تغییرات جدید در این نیرو» و همچنین «هشدارهای یارانهای مجلس به دولت» خبر دادهاند.
روزنامههای ۲۳ فروردینماه همچنین خبر دادهاند که محمدتقی مصباح یزدی، از روحانیان حامی دولت محمود احمدینژاد، در تلاش برای «راهاندازی شبکه ماهوارهای» است.
اظهارات سخنگوی قوه قضائیه درباره بازداشت یکی از اهانتکنندگان به فائزه هاشمی، و آزادی یکی دیگر از آنان به قید وثیقه نیز مورد توجه روزنامهها قرار گرفته است.
اعتراض هشت بانک خصوصی به سیاستهای دستوری دولت
روزنامههای جهان صنعت و جمهوری اسلامی از اعتراض هشت بانک خصوصی به «سیاستهای دستوری» بانک مرکزی و دولت و نیز هشدار آنان نسبت به وقوع «بحران در نظام بانکی کشور» خبر دادهاند.
به نوشته روزنامه جهان صنعت، مدیران هشت بانک خصوصی در نامه سرگشاده خود خطاب به محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی، ضمن اعتراض به سیاستهای دستوری دولت و بانک مرکزی خواهان بازنگری در سیاستهای پولی و بانکی دولت در سال ۹۰ شده و از جمله تاکید کردهاند که «تعیین سقف سود ۱۷ درصدی خلاف است».
بانکداران بخش خصوصی در نامه سرگشاده و اعتراضی خود همچنین به رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی یادآوری کردهاند که اهداف تحول در بانکداری ایران «محقق نخواهد شد، مگر این که اسناد پاییندستی و روشهای اجرایی با نگاهی همهجانبه و کارشناسانه با هماهنگی و توافق ارکان اصلی تاثیرگذار و اجرایی کشور تنظیم شود».
جهان صنعت نوشته است که مدیران هشت بانک خصوصی تاکید کردهاند که «تنظیم این اسناد با دیدگاهی یکجانبه و دستوری نه تنها در اجرا با مشکل روبهرو خواهد شد، بلکه نتیجه حاصل از آن عمل نقض غرض و در جهت عکس نیات تنظیمکنندگان باشد».
در بخشی از این نامه که از سوی بانکهای خصوصی اقتصاد نوین، سامان، پارسیان، پاسارگاد، سرمایه، کارآفرین، تات و مؤسسه مالی و اعتباری توسعه برای رئیس کل بانک مرکزی ارسال شده همچنین نسبت به وقوع «بحران بانکی» در ایران هشدار داده شده است.
بانکداران بخش خصوصی تاکید کردهاند که تعیین دستوری «سقف ۱۷ درصد سود» موجب «افزایش شدید تقاضای تسهیلات جدید» و «کاهش توان بانکهای خصوصی برای جذب سپرده» به «فرار سپردهها از بانکهای خصوصی به سوی بازار غیرمتشکل پولی» و «ایجاد بحران در نظام بانکی کشور» از هم اکنون قابل پیشبینی است.
«برنامهریزی برای تغییرات جدید در سپاه»
روزنامه ابتکار اظهارات فرمانده کل سپاه پاسداران درباره تغییرات جدید در این نیرو را منتشر کرده است.
به نوشته این روزنامه، محمدعلی جعفری با تاکید بر «برنامهریزی برای تغییرات جدید در سپاه» اعلام کرده است که سپاه پاسداران بار دیگر برنامههایی برای تغییرات ساختاری خود به اجرا در میآورد.
فرمانده سپاه پاسداران به جزئیات تغییراتی که قرار است در این نیرو انجام شود اشارهای نکرده، اما در جمع «مدیران و فرماندهان نیروی زمینی سپاه» گفته است که «در کنار آماده نگه داشتن نیروهای زیردست، باید به ابعاد مختلف مأموریتهای خود نیز نگاهی عمیق داشت تا وظایف محوله را به بهترین وجه انجام دهیم».
محمدعلی جعفری با تاکید بر این که اگر نیروهای سپاه پاسداران «تحلیل و درک صحیحی از روند انقلاب» نداشته باشند، نمیتوانند وظیفه خود را بهخوبی انجام دهند، بر لزوم تابعیت از رهبر جمهوری اسلامی تاکید کرده و گفته است که تغییرات جدید «باید در دو بعد تلاش و تحلیل تمامی تحولات صورت گیرد» و «علاوه بر رفتارهای جاری در مباحث مدیریتی سپاه، بایستی کارهای جدیدی در دستور کار قرار گیرد».
محمدعلی جعفری که در میان اعضای ارشد سپاه پاسداران به نام «عزیز جعفری» شهرت دارد در دهم شهریور سال ۱۳۸۶ با حکم آیتالله خامنهای به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب و جایگزین یحیی رحیم صفوی، فرمانده سابق این نیرو، شد.
او بلافاصله تغییرات گستردهای در «ساختار سپاه پاسداران» ایجاد کرد که نتیجه آن تشکیل ۳۰ سپاه استانی شد و در استان تهران علاوه بر تشکیل یک سپاه استانی، سپاه ویژهای برای تهران بزرگ تشکیل داد.
سپاههای استانی و همچنین سپاه ویژه تهران بزرگ در سرکوب اعتراضات پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ نقش قابل توجهی داشتند.
هشدارهای یارانهای مجلس به دولت
روزنامههای تهران امروز و جمهوری اسلامی در صفحه نخست شماره سهشنبه خود گزارشهایی از «هشدارهای یارانهای مجلس به دولت» منتشر کردهاند.
روزنامه جمهوری اسلامی با تاکید بر اوج گرفتن «اختلاف نظر دولت و مجلس برسر درآمد هدفمندی یارانهها» خبر داده است که «لایحه بودجه سال جاری این روزها به کانون مجادله نمایندگان مجلس و دولت بر سر قانون هدفمندی یارانهها و میزان درآمدی که دولت از محل آزادسازی قیمتها میخواهد کسب کند، تبدیل شده است».
به نوشته این روزنامه، شماری از اعضای مجلس تلاش خود را برای تغییر «مصوبه غیرمنتظره کمیسیون تلفیق» به کار بستهاند، «مصوبهای که به دولت اجازه میدهد تا از محل حذف یارانهها طی سال ۱۳۹۰ کسب درآمدی ۶۲ هزار میلیارد تومانی کسب کند».
روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به افزایش مخالفت نمایندگان مجلس با درخواست دولت برای «کسب درآمد ۶۲ هزار میلیارد تومانی» از محل حذف یارانهها نوشته است که «این درآمد و شیوه تأمین آن از این رو اهمیت دارد که به عقیده بسیاری از نمایندگان مجلس و کارشناسان مستقل، دولت برای کسب آن راهی جز افزایش بیش از پیش قیمتها آن هم در حد بسیار وسیعی در سال جاری ندارد».
روزنامه تهران امروز نیز در گزارشی با تیتر «آغاز هشدارهای یارانهای مجلس» نوشته است که «قبوض نجومی گاز و نارضایتی مردم از آن، جرقه اختلافات دو قوه بر سر هدفمندی یارانهها را روشن کرده است تا فاز تازهای از کشمکشهای پارلمان و دولت آغاز شده باشد».
به گزارش این روزنامه، «پس از گذشت حدود ۴ ماه از آغاز اجرای قانون هدفمندی یارانهها و همکاری تمامی نهادها با دولت بر سر جراحی بزرگ اقتصادی، سرانجام نمایندگان مجلس نسبت به شیوه اجرای این قانون و شیب تند آن، لب به اعتراض گشودند» و «اعتراض اصلی مجلسیان نیز به شیب تند آزادسازی قیمتها و مغایرت آن با قانون مصوب مجلس است».
تهران امروز همچنین خبر داده است که حمیدرضا کاتوزیان، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با انتقاد شدید از شیب تند اصلاح قیمتها «به دولت اولتیماتوم داده که اگر طبق قانون عمل نکند، مجلس با اصلاح قانون، ناگزیر به سلب بخشی از اختیارات قوه مجریه در روش آزادسازی قیمتها خواهد شد».
این روزنامه همچنین از قول جعفر قادری، یکی دیگر از اعضای مجلس شورای اسلامی، نوشته است که مهمترین ایراد نمایندگان مجلس به درآمد ۶۲ هزار میلیارد تومانی دولت از حذف یارانهها «افزایش دوباره قیمت حاملهای انرژی است»، چرا که افزایش دوباره قیمتها برای جامعه «تحملناپذیر است».
محمدتقی مصباح یزدی تلویزیون ماهوارهای راهاندازی میکند
روزنامه کیهان خبر داده است که محمدتقی مصباح یزدی «شبکه ماهوارهای مستقل» راهاندازی میکند.
دفتر مرکزی شبکه ماهوارهای که قرار است مصباح یزدی از روحانیان تندرو و از حامیان دولت محمود احمدینژاد راهاندازی کند، در شهرک پردیسان قم مستقر خواهد شد.
آن گونه که روزنامه کیهان نوشته است، محمد سعیدی، امام جمعه موقت قم، که همزمان با حکم آیتالله خامنهای تولیت حرم قم را نیز برعهده دارد، در جریان دیدار از «موسسه امام خمینی» که تحت مدیریت محمدتقی مصباح یزدی فعالیت میکند، بر راهاندازی شبکه ماهوارهای از سوی مصباح یزدی تاکید کرده است.
محمد سعیدی با تاکید بر این که «معارفی که از شهر قم به ویژه موسسه امام خمینی منتشر میشود باید در اختیار مردم کشورهای مختلف قرار گیرد» گفته است که «راهاندازی شبکه ماهوارهای و ارائه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به زبانهای اردو، عربی و ترکی استانبولی در جذب مخاطبان خارج از کشور به آرمانهای اسلام و جمهوری اسلامی بسیار موثر خواهد بود».
به نوشته روزنامه کیهان، محمدتقی مصباح یزدی نیز در همین دیدار اعلام کرده است که «با تاسیس شهرک دانشگاهی در منطقه پردیسان قم که طرح آن از سالها پیش تدوین شده است، امکان اجرای طرحهای مختلف از جمله راهاندازی شبکه ماهوارهای مستقل فراهم میشود».
روزنامه کیهان اشاره نکرده است که آیا تلویزیون ماهوارهای مصباح یزدی به زبان فارسی نیز برنامه پخش خواهد کرد یا آن که برنامههایش فقط به سه زبان «اردو، عربی و ترکی استانبولی» پخش میشود.
نهادهای حکومتی و از جمله شورای عالی امنیت ملی و وزارت ارشاد اسلامی بنا بر تفسیر شورای نگهبان از اصل ۱۷۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی که اختیار «عزل و نصب رئیس سازمان صدا و سیما» را به «مقام رهبری» واگذار کرده در سالهای گذشته از راهاندازی رادیو و تلویزیون خصوصی در ایران جلوگیری کردهاند.
مشهورترین شبکه ماهوارهای نزدیک به جناحهای سیاسی داخل کشور که پیش از آغاز پخش ماهوارهای فعالیتش ممنوع شد، شبکه تلویزیونی صبا متعلق به مهدی کروبی است که محل ثبت و نیز پخش آن منطقه آزاد رسانههای دوبی بود.
محسنی اژهای درباره اهانتکنندگان به فائزه هاشمی: یکی در بازداشت است و یکی آزاد شد
روزنامه روزگار در صفحه نخست شماره سهشنبه خود با چاپ عکس یکی از افرادی که چندی پیش در جریان برگزاری مراسم ترحیم در شهر ری به فائزه هاشمی فحاشی و اهانت کرده بود، از قول سخنگوی قوه قضائیه خبر داده است که «یکی از اهانتکنندگان به فائزه هاشمی بازداشت» و «یکی دیگر از اهانتکنندگان» در این پرونده آزاد شده است.
به گزارش این روزنامه، غلامحسین محسنی اژهای درباره ادعای وزیر اطلاعات مبنی بر ارسال گزارشی از نیروهای خودسر به قوه قضائیه، گفته است که «خبری از گزارش وزارت اطلاعات ندارم، اما در خصوص چند مورد اتفاق افتاده که یکی از آنها قضیه خانم فائزه هاشمی بود، قوه قضاییه اقدام کرده و در حال رسیدگی است».
سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرده است که «یکی از متهمان این پرونده در بازداشت به سر میبرد و فرد دیگری نیز در همین زمینه به قید وثیقه آزاد شده است»، اما به اسامی و وابستگی سازمانی هیچ یک از این دو متهم اشارهای نکرده است.
روزنامه روزگار اما با اشاره به این که «در روزهای گذشته انتشار فیلم فحاشیهای رکیک به فائزه هاشمی، فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، باعث واکنشهای فراوانی در میان جامعه و نخبگان شد» نوشته است که آیتالله مکارم شیرازی با اعلام این که «من فیلم این قضیه را دیدم که بسیار زننده بود» گفته است که «برادرها، خواهرها و به ویژه کسانی که خود را منتسب به حزبالله میکنند باید خیلی مراقب زبانشان باشند».
به نوشته این روزنامه، حتی صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، نیز در همایش دادستانهای سراسر کشور گفت که «در همین چند روز اخیر نسبت به بعضی از مسئولان و خانوادههای آنها هتاکی شد که این ظلم است» و «کلماتی گفته شد که برخی از آنها واقعا مستحق حد است».
روزنامههای ۲۳ فروردینماه همچنین خبر دادهاند که محمدتقی مصباح یزدی، از روحانیان حامی دولت محمود احمدینژاد، در تلاش برای «راهاندازی شبکه ماهوارهای» است.
اظهارات سخنگوی قوه قضائیه درباره بازداشت یکی از اهانتکنندگان به فائزه هاشمی، و آزادی یکی دیگر از آنان به قید وثیقه نیز مورد توجه روزنامهها قرار گرفته است.
اعتراض هشت بانک خصوصی به سیاستهای دستوری دولت
روزنامههای جهان صنعت و جمهوری اسلامی از اعتراض هشت بانک خصوصی به «سیاستهای دستوری» بانک مرکزی و دولت و نیز هشدار آنان نسبت به وقوع «بحران در نظام بانکی کشور» خبر دادهاند.
به نوشته روزنامه جهان صنعت، مدیران هشت بانک خصوصی در نامه سرگشاده خود خطاب به محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی، ضمن اعتراض به سیاستهای دستوری دولت و بانک مرکزی خواهان بازنگری در سیاستهای پولی و بانکی دولت در سال ۹۰ شده و از جمله تاکید کردهاند که «تعیین سقف سود ۱۷ درصدی خلاف است».
بانکداران بخش خصوصی در نامه سرگشاده و اعتراضی خود همچنین به رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی یادآوری کردهاند که اهداف تحول در بانکداری ایران «محقق نخواهد شد، مگر این که اسناد پاییندستی و روشهای اجرایی با نگاهی همهجانبه و کارشناسانه با هماهنگی و توافق ارکان اصلی تاثیرگذار و اجرایی کشور تنظیم شود».
جهان صنعت نوشته است که مدیران هشت بانک خصوصی تاکید کردهاند که «تنظیم این اسناد با دیدگاهی یکجانبه و دستوری نه تنها در اجرا با مشکل روبهرو خواهد شد، بلکه نتیجه حاصل از آن عمل نقض غرض و در جهت عکس نیات تنظیمکنندگان باشد».
در بخشی از این نامه که از سوی بانکهای خصوصی اقتصاد نوین، سامان، پارسیان، پاسارگاد، سرمایه، کارآفرین، تات و مؤسسه مالی و اعتباری توسعه برای رئیس کل بانک مرکزی ارسال شده همچنین نسبت به وقوع «بحران بانکی» در ایران هشدار داده شده است.
بانکداران بخش خصوصی تاکید کردهاند که تعیین دستوری «سقف ۱۷ درصد سود» موجب «افزایش شدید تقاضای تسهیلات جدید» و «کاهش توان بانکهای خصوصی برای جذب سپرده» به «فرار سپردهها از بانکهای خصوصی به سوی بازار غیرمتشکل پولی» و «ایجاد بحران در نظام بانکی کشور» از هم اکنون قابل پیشبینی است.
«برنامهریزی برای تغییرات جدید در سپاه»
روزنامه ابتکار اظهارات فرمانده کل سپاه پاسداران درباره تغییرات جدید در این نیرو را منتشر کرده است.
به نوشته این روزنامه، محمدعلی جعفری با تاکید بر «برنامهریزی برای تغییرات جدید در سپاه» اعلام کرده است که سپاه پاسداران بار دیگر برنامههایی برای تغییرات ساختاری خود به اجرا در میآورد.
فرمانده سپاه پاسداران به جزئیات تغییراتی که قرار است در این نیرو انجام شود اشارهای نکرده، اما در جمع «مدیران و فرماندهان نیروی زمینی سپاه» گفته است که «در کنار آماده نگه داشتن نیروهای زیردست، باید به ابعاد مختلف مأموریتهای خود نیز نگاهی عمیق داشت تا وظایف محوله را به بهترین وجه انجام دهیم».
محمدعلی جعفری با تاکید بر این که اگر نیروهای سپاه پاسداران «تحلیل و درک صحیحی از روند انقلاب» نداشته باشند، نمیتوانند وظیفه خود را بهخوبی انجام دهند، بر لزوم تابعیت از رهبر جمهوری اسلامی تاکید کرده و گفته است که تغییرات جدید «باید در دو بعد تلاش و تحلیل تمامی تحولات صورت گیرد» و «علاوه بر رفتارهای جاری در مباحث مدیریتی سپاه، بایستی کارهای جدیدی در دستور کار قرار گیرد».
محمدعلی جعفری که در میان اعضای ارشد سپاه پاسداران به نام «عزیز جعفری» شهرت دارد در دهم شهریور سال ۱۳۸۶ با حکم آیتالله خامنهای به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب و جایگزین یحیی رحیم صفوی، فرمانده سابق این نیرو، شد.
او بلافاصله تغییرات گستردهای در «ساختار سپاه پاسداران» ایجاد کرد که نتیجه آن تشکیل ۳۰ سپاه استانی شد و در استان تهران علاوه بر تشکیل یک سپاه استانی، سپاه ویژهای برای تهران بزرگ تشکیل داد.
سپاههای استانی و همچنین سپاه ویژه تهران بزرگ در سرکوب اعتراضات پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ نقش قابل توجهی داشتند.
هشدارهای یارانهای مجلس به دولت
روزنامههای تهران امروز و جمهوری اسلامی در صفحه نخست شماره سهشنبه خود گزارشهایی از «هشدارهای یارانهای مجلس به دولت» منتشر کردهاند.
روزنامه جمهوری اسلامی با تاکید بر اوج گرفتن «اختلاف نظر دولت و مجلس برسر درآمد هدفمندی یارانهها» خبر داده است که «لایحه بودجه سال جاری این روزها به کانون مجادله نمایندگان مجلس و دولت بر سر قانون هدفمندی یارانهها و میزان درآمدی که دولت از محل آزادسازی قیمتها میخواهد کسب کند، تبدیل شده است».
به نوشته این روزنامه، شماری از اعضای مجلس تلاش خود را برای تغییر «مصوبه غیرمنتظره کمیسیون تلفیق» به کار بستهاند، «مصوبهای که به دولت اجازه میدهد تا از محل حذف یارانهها طی سال ۱۳۹۰ کسب درآمدی ۶۲ هزار میلیارد تومانی کسب کند».
روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به افزایش مخالفت نمایندگان مجلس با درخواست دولت برای «کسب درآمد ۶۲ هزار میلیارد تومانی» از محل حذف یارانهها نوشته است که «این درآمد و شیوه تأمین آن از این رو اهمیت دارد که به عقیده بسیاری از نمایندگان مجلس و کارشناسان مستقل، دولت برای کسب آن راهی جز افزایش بیش از پیش قیمتها آن هم در حد بسیار وسیعی در سال جاری ندارد».
روزنامه تهران امروز نیز در گزارشی با تیتر «آغاز هشدارهای یارانهای مجلس» نوشته است که «قبوض نجومی گاز و نارضایتی مردم از آن، جرقه اختلافات دو قوه بر سر هدفمندی یارانهها را روشن کرده است تا فاز تازهای از کشمکشهای پارلمان و دولت آغاز شده باشد».
به گزارش این روزنامه، «پس از گذشت حدود ۴ ماه از آغاز اجرای قانون هدفمندی یارانهها و همکاری تمامی نهادها با دولت بر سر جراحی بزرگ اقتصادی، سرانجام نمایندگان مجلس نسبت به شیوه اجرای این قانون و شیب تند آن، لب به اعتراض گشودند» و «اعتراض اصلی مجلسیان نیز به شیب تند آزادسازی قیمتها و مغایرت آن با قانون مصوب مجلس است».
تهران امروز همچنین خبر داده است که حمیدرضا کاتوزیان، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با انتقاد شدید از شیب تند اصلاح قیمتها «به دولت اولتیماتوم داده که اگر طبق قانون عمل نکند، مجلس با اصلاح قانون، ناگزیر به سلب بخشی از اختیارات قوه مجریه در روش آزادسازی قیمتها خواهد شد».
این روزنامه همچنین از قول جعفر قادری، یکی دیگر از اعضای مجلس شورای اسلامی، نوشته است که مهمترین ایراد نمایندگان مجلس به درآمد ۶۲ هزار میلیارد تومانی دولت از حذف یارانهها «افزایش دوباره قیمت حاملهای انرژی است»، چرا که افزایش دوباره قیمتها برای جامعه «تحملناپذیر است».
محمدتقی مصباح یزدی تلویزیون ماهوارهای راهاندازی میکند
روزنامه کیهان خبر داده است که محمدتقی مصباح یزدی «شبکه ماهوارهای مستقل» راهاندازی میکند.
دفتر مرکزی شبکه ماهوارهای که قرار است مصباح یزدی از روحانیان تندرو و از حامیان دولت محمود احمدینژاد راهاندازی کند، در شهرک پردیسان قم مستقر خواهد شد.
آن گونه که روزنامه کیهان نوشته است، محمد سعیدی، امام جمعه موقت قم، که همزمان با حکم آیتالله خامنهای تولیت حرم قم را نیز برعهده دارد، در جریان دیدار از «موسسه امام خمینی» که تحت مدیریت محمدتقی مصباح یزدی فعالیت میکند، بر راهاندازی شبکه ماهوارهای از سوی مصباح یزدی تاکید کرده است.
محمد سعیدی با تاکید بر این که «معارفی که از شهر قم به ویژه موسسه امام خمینی منتشر میشود باید در اختیار مردم کشورهای مختلف قرار گیرد» گفته است که «راهاندازی شبکه ماهوارهای و ارائه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به زبانهای اردو، عربی و ترکی استانبولی در جذب مخاطبان خارج از کشور به آرمانهای اسلام و جمهوری اسلامی بسیار موثر خواهد بود».
به نوشته روزنامه کیهان، محمدتقی مصباح یزدی نیز در همین دیدار اعلام کرده است که «با تاسیس شهرک دانشگاهی در منطقه پردیسان قم که طرح آن از سالها پیش تدوین شده است، امکان اجرای طرحهای مختلف از جمله راهاندازی شبکه ماهوارهای مستقل فراهم میشود».
روزنامه کیهان اشاره نکرده است که آیا تلویزیون ماهوارهای مصباح یزدی به زبان فارسی نیز برنامه پخش خواهد کرد یا آن که برنامههایش فقط به سه زبان «اردو، عربی و ترکی استانبولی» پخش میشود.
نهادهای حکومتی و از جمله شورای عالی امنیت ملی و وزارت ارشاد اسلامی بنا بر تفسیر شورای نگهبان از اصل ۱۷۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی که اختیار «عزل و نصب رئیس سازمان صدا و سیما» را به «مقام رهبری» واگذار کرده در سالهای گذشته از راهاندازی رادیو و تلویزیون خصوصی در ایران جلوگیری کردهاند.
مشهورترین شبکه ماهوارهای نزدیک به جناحهای سیاسی داخل کشور که پیش از آغاز پخش ماهوارهای فعالیتش ممنوع شد، شبکه تلویزیونی صبا متعلق به مهدی کروبی است که محل ثبت و نیز پخش آن منطقه آزاد رسانههای دوبی بود.
محسنی اژهای درباره اهانتکنندگان به فائزه هاشمی: یکی در بازداشت است و یکی آزاد شد
روزنامه روزگار در صفحه نخست شماره سهشنبه خود با چاپ عکس یکی از افرادی که چندی پیش در جریان برگزاری مراسم ترحیم در شهر ری به فائزه هاشمی فحاشی و اهانت کرده بود، از قول سخنگوی قوه قضائیه خبر داده است که «یکی از اهانتکنندگان به فائزه هاشمی بازداشت» و «یکی دیگر از اهانتکنندگان» در این پرونده آزاد شده است.
به گزارش این روزنامه، غلامحسین محسنی اژهای درباره ادعای وزیر اطلاعات مبنی بر ارسال گزارشی از نیروهای خودسر به قوه قضائیه، گفته است که «خبری از گزارش وزارت اطلاعات ندارم، اما در خصوص چند مورد اتفاق افتاده که یکی از آنها قضیه خانم فائزه هاشمی بود، قوه قضاییه اقدام کرده و در حال رسیدگی است».
سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرده است که «یکی از متهمان این پرونده در بازداشت به سر میبرد و فرد دیگری نیز در همین زمینه به قید وثیقه آزاد شده است»، اما به اسامی و وابستگی سازمانی هیچ یک از این دو متهم اشارهای نکرده است.
روزنامه روزگار اما با اشاره به این که «در روزهای گذشته انتشار فیلم فحاشیهای رکیک به فائزه هاشمی، فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، باعث واکنشهای فراوانی در میان جامعه و نخبگان شد» نوشته است که آیتالله مکارم شیرازی با اعلام این که «من فیلم این قضیه را دیدم که بسیار زننده بود» گفته است که «برادرها، خواهرها و به ویژه کسانی که خود را منتسب به حزبالله میکنند باید خیلی مراقب زبانشان باشند».
به نوشته این روزنامه، حتی صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، نیز در همایش دادستانهای سراسر کشور گفت که «در همین چند روز اخیر نسبت به بعضی از مسئولان و خانوادههای آنها هتاکی شد که این ظلم است» و «کلماتی گفته شد که برخی از آنها واقعا مستحق حد است».