نامزد بعدی که به جایگاه دعوا شد، مصطفی میرسلیم بود و از او پرسیده شد، برنامهاش را برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی اعلام کند.
در جمعبندی این بخش آقای جهانگیری گفت که قوه قضائیه در برخورد با قاچاق ضعیف بوده که قاچاق رشد کرده. او گفت در دولت اصلاحات میزان قاچاق دو تا سه میلیارد دلار بوده اما در دولت پیشین به ۲۵ میلیارد دلار رسیده بود.
او گفت که سخنان آقای قالیباف در مورد پاداشهای میلیاردی را خلاف خواند و در مقابل از او در مورد تخفیفهای میلیاردی در پرونده «املاک نجومی» انتقاد کرد. آقای جهانگیری همچنین انتقاد کرد که در این مورد از تحقیق و تفحص مجلس و شورای شهر جلوگیری شده است.
او گفت اگر وزیری تخلف کرده با آن برخورد میشود، اما بیشترین تخلف در مؤسسات اعتباری صورت گرفته که حول و حوش آقای قالیباف شکل گرفته است. از جمله بانک شهر، بانک سرمایه و مؤسسه قوامین.
او گفت شهرداری بانک سرمایه را به یک «مفسد اقتصادی» واگذار کرده و اکنون خود را طرفدار ۹۶ درصد میداند.
او گفت در دورهای که مردم مشکل غذا و دارو داشتند، شهرداری در برج میلیارد بستنیهای چند صد هزار تومانی عرضه میکرد.
در ادامه حسن روحانی گفت که در مسئله قاچاق باید به ریشهها پرداخته شود. او گفت اگر کیفیت تولید داخلی بالا رود و به قیمت ارزان ارائه شود، زمینه قاچاق کالا وجود نخواهد داشت.
او گفت در کشور باید رقابت آزاد ایجاد شود، و به بخش خصوصی فرصت داده شود، نه اینکه آنها که حامی سیاسی و امنیتی دارند، میدان رقابت را بگیرند.
او گفت باید مناطق و استانهای مرزی تولیدکننده و صادرکننده شوند.
آقای روحانی از شفافیت در قالب دولت الکترونیک حمایت کرد و از ماجرای «املاک نجومی» شهرداری تهران و برخورد با منتقدان در این زمینه انتقاد کرد.
در ادامه آقای میرسلیم گفت که خود آقای جهانگیری برنامه ندارد، اما از دیگران بابت این موضوع انتقاد میکند. او پرسید باید مشخص شود این میزان قاچاق چه خسارتی به کشور و جوانان وارد میکنند.
او دولت را متهم کرد که در چهار سال گذشته بر موضوع قاچاق دقت نظر کافی نداشته و با آن مقابله نکرده است، و از دولت پرسید که برای ردگیری مالی و ردگیری قاچاق چه برنامهای داشته است.
محمدباقر قالیباف هم در این زمینه گفت، اگر بحث ۴ درصدیها را مطرح میکند، در راستای پیشگیری و مبارزه با قاچاق است.
او بار دیگر از برخی وزیران دولتی در مورد «پایهگذاری حقوقهای نجومی» انتقاد کرد. او گفت که جهانگیری در دوره وزارتش برای خود و مدیرانش پاداشهای چند میلیاردی در نظر گرفته است.
او خطاب به حسن روحانی گفت که دولتش نمیتوان امنیت «سپردهگذاران مستضعف» را برقرار کند، چرا که وزاری دولت مشغول کار شخصی خود هستند.
در ادامه آقای هاشمیطبا گفت که جای تأسف است که در کشور این مقدار از کالای قاچاق وارد میشود. او گفت روزنامهها نوشتهاند از ۱۱۴ اسکله رسمی قاچاق وارد کشور میشود، و پرسید که چطور چنین چیزی ممکن است.
او گفت مبادی ورودی گمرک کنترل میشود، ولی باید دید این ۱۱۴ اسکله به چه کسی تعلق دارد.
در پاسخ به این اظهارات آقای رئیسی گفت:
- پشتوانه برنامه من کارهای بسیاری است که در دانشگاهها انجام شده است.
- قضات کشور به پروندهها قاچاق رسیدگی میکنند.
- دولت وزیران و مسئولانش در بخش خصوصی مسئولیت دارند و نمیتوانند با قاچاق برخورد کنند.
- کاهش ۱۰ میلیارد دلار قاچاق کالا و ایجاد یک میلیون شغل کاملاً امکانپذیر است.
آقای جهانگیری از مردم خواست که حرفهای کاندیداها را ارزیابی کنند و گفت که دیگر نامزدها هنوز برنامهای اعلام نکردهاند. او گفت حتی برنامهای که آقای رئیسی گفته است شش ماه بر آن کار شده، ارائه نشده است.
او گفت کاندیداها از سابقه خود را پنهان نکنند و بگویند در طول مسئولیت در نیروی انتظامی و قوه قضائیه چه عملکردی در مبارزه با قاچاق داشتهاند.