در ادامه آقای هاشمیطبا از دیدگاه آقای رئیسی در مورد عدم توجه به اقدامات دولت پیشین انتقاد کرد.
او در مورد نظام بانکی گفت که نظام بانکی «به اصطلاح اسلامی» همان بانکداری اروپایی است که تنها عقود اسلامی به آن افزوده شده، اما نه مدیران و کارکنان و نه مشتریان بانک از جزئیات خبر ندارند.
او از انتقاد بانکها به بنگاههای اقتصادی انتقاد کرد.
محمدباقر قالیباف در این بخش بر نقش جدی بانکها اشاره کرده اما از دولت در مورد عدم نظارت درست بر بانکها انتقاد کرد.
او پرسید که عمده بانکها به چه کسانی داده شده است. او دولت را متهم کرد که با وام ۱۰ میلیون تومانی ازدواج مخالف بوده، و مجلس این کار را انجام داده است.
او با نشان دادن نموداری، دوباره از دولت خواست که به جای وعده دادن توضیح دهد در این سالها چه کرده است.
در ادامه مصطفی میرسلیم، از اختلاسهای کلان در بانکها اشاره کرد و گفت که بخش قابل توجهی از بدهکاران بانکی، «نورچشمیهای دولتی» هستند.
او گفت بانکداری منبع رباخواری است و در این زمینه به هشدار مراجع هم توجه نشده است.
او گفت اگر مردم متوجه مشکلات بانکداری باشند، از دولت سلب اعتماد میکنند.
در جمعبندی این موضوع حسن روحانی گفت که آقای رئیسی خواستار مناظره بین دولت فعلی و قبلی است اما میشود با خود ایشان مناظره کرد چرا که افراد دولت قبل برای ایشان برنامه مینویسند.
او گفت در دولت قبل آقای رئیسی در قوه قضائیه بوده اما به فسادهای اقتصادی در دولت پیشین رسیدگی نکرده است. او گفت برخی از مفاسد از تأمین اجتماعی شروع شد که یکی از همکاران قضایی آقای رئیسی مسئولیتش را داشت.
او گفت که آقای رئیسی در آن زمان در سازمان بازرسی و قوه قضائیه بوده اما به این موارد رسیدگی نکرده است.
آقای روحانی که دولتش در دو سال گذشته در گندم خودکفایی داشته و به وضعیت کشاورزان رسیدگی میکند و چیزی را به آینده حواله نمیدهد.
آقای روحانی گفت که معوقات بانکی در دولتش کاهش یافته چرا که بانکها در مسیر خود قرار گرفته و نظارت بانک مرکزی بر آنها بهبود داشته است.
او ادامه آمارهایی از تسهیلات بانکی ارائه شده در دولتش ارائه کرد و از «سخنان غیر اخلاقی» محمدباقر قالیباف و «دوستانش» و تخریبهای صورت گرفته علیه دولت انتقاد کرد.
نامزد دیگری که به جایگاه دعوت شد، مصطفی هاشمیطبا بود و از او در مورد برنامهاش برای رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار پرسیده شد.
او در این زمینه گفت که عظمت ایران و استقلال و آیندهاش باید بر اساس تولید و ایجاد امکانات مختلف فراهم شود، اما زیربنای اینها «حفظ ایران» است.
آقای هاشمیطبا بر احیا و مدرنیزه کردن کشاورزی و اصلاح سرزمینی ایران تأکید کرد.
او همچنین به لزوم اصلاح قوانین بانکداری در راستای بهبود تولید اشاره کرد و گفت که تجمیع سرمایه و استفاده از سرمایههای داخلی ضروری است.
در ادامه، محمدباقر قالیباف بر اهمیت تولید اشاره کرد و دولت را به بحران در اداره کشور متهم کرد.
او باز هم به تفکیک بین «چهار درصدی»ها و «۹۶ درصدی» اشاره کرد.