وزارت خارجه آمریکا حملات پاکستان را محکوم کرده و میگوید در کنار مردم و دولت آن کشور میایستد و برای مقابله با تروریسم به همکاری با اسلامآباد و دیگر متحدان منطقهای ادامه میدهد.
سازمان ملل متحد نیز حمله لاهور را محکوم کرده و بان گیمون، دبیر کل سازمان، آن را «مخوف» نامیده و خواستار محاکمه عاملان آن شدهاست.
جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، هشتم فروردین ماه، گفته است «ایالات متحده در این ساعات سخت، در کنار مردم و دولت پاکستان قرار دارد. ما عمیقا به کسانی که عزیزانشان را از دست دادهاند تسلیت میگوییم. برای مردم لاهور که اکنون باید به این فاجعه وحشتناک واکنش نشان داده و از مصیبت آن رهایی پیدا کنند، دعا میکنیم.»
به گفته وزرات خارجه ایالات متحده «حملاتی از این دست، عزم مقابله با تروریسم را در سراسر جهان تعمیق میکند.» واشینگتن میگوید به همکاری با اسلامآباد و دیگر متحدان منطقهای برای نبرد با تروریسم ادامه میدهد.
وزارت خارجه ایران نیز صبح نهم فروردین ماه، حملات روزهای گذشته در بغداد و لاهور را محکوم کرده و سخنگوی آن گفته است «تکرار عملیات تروریستی در نقاط مختلف منطقه و جهان تاکیدی دوباره بر ضرورت و فوریت رویارویی همه جانبه بینالمللی با پدیده شوم تروریسم و افراطگراییست.»
واکنشها پس از آن بیان شده است که در حملهای انتحاری در نزدیکی یک پارک در لاهور دستکم تا ۷۲ نفر کشته شدند.
یک گروه نزدیک به طالبان پاکستان، به نام جماعتالاحرار، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته و میگوید مسیحیان هدف آن بودهاند.
این انفجار انتحاری در زمان اعیاد پاک و در نزدیکی یک زمین بازی کودکان رخ داده و گزارشها حاکیست که بسیاری از قربانیان آن زنان و کودکان هستند.
شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز این حمله انتحاری را شدیدا محکوم کرده و آن را «بزدلانه» توصیف کردهاست.
لاهور در ایالات پنجاب، و نیز خود این ایالت در پاکستان، مرکز اصلی سکونت عمده شهروندان مسیحی آن کشور است. از جمعیت ۲.۵ میلیون نفری مسیحیان پاکستان، بیش از ۱.۷ میلیون نفر در پنجاب زندگی میکنند و نزدیک به شش درصد از جمعیت لاهور را هم مسیحیان تشکیل میدهند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس میگوید بیش از ۳۰۰ نفر در حمله شب دوشنبه زخمی شدهاند.
آسوشیتدپرس از سخنگوی «جماعتالاحرار» نقل کرده است که گفته «حملات بیشتری در راه است».