۱۵:۰۱
۲۲.۵.۱۳۹۲
نادر قاضیپور: کاری کنید که هیچکدام از سفارتخانههای ایران بدون سفیر نمانند. آیا از اموال ایرانیان خارج از کشور حفاظت خواهید کرد. آیا برای آزادی زندانیان ایران در خارج از کشور وقت خواهید گذاشت.
۱۵:۰۳
۲۲.۵.۱۳۹۲
ناصر کاشانی، نماینده زاهدان، به عنوان موافق وزیر خارجه پیشنهادی پشت تریبون قرار گرفت.
۱۵:۰۸
۲۲.۵.۱۳۹۲
ناصر کاشانی: دکتر ظریف با وجود تحصیل طولانیمدت در خارج از کشور خللی در اعتقادات او ایجاد نشدهاست. او در صورت کسب رای اعتماد اولین وزیر خارجه با پیشینه بالای دانشگاهی و علمی خواهد بود.
۱۵:۱۵
۲۲.۵.۱۳۹۲
احمدرضا دستغیب، نماینده موافق کابینه روحانی در موافقت با وزیر پیشنهادی امور خارجه پشت تریبون قرار گرفت.
۱۵:۱۸
۲۲.۵.۱۳۹۲
احمدرضا دستغیب: برنامههای وزرای خارجه پیشین را مطالعه کردم و دیدم همه آنها برنامههای کلی بوده که نظارت را مشکل میکرده اما برنامه آقای ظریف برنامهای است دارای راهبرد و راهکار. این برنامه ابزار نظارت را برای ما باز کرده و سردرگمیها را از بین خواهد برد.
۱۵:۱۹
۲۲.۵.۱۳۹۲
احمدرضا دستغیب: گفتهاند در برنامه آقای ظریف در طرفداری از مردم فلسطین چیزی نیست در صورتی که در چند صفحه از آن این مباحث مطرح شده است.
۱۵:۲۱
۲۲.۵.۱۳۹۲
نصرالله پژمانفر، نماینده مشهد ، و از مخالفان محمد جواد ظریف، وزیر پیشنهادی امور خارجه پشت تریبون قرار گرفت.
۱۵:۲۴
۲۲.۵.۱۳۹۲
پژمانفر: وزیر پیشنهادی باید توضیح بدهد که چگونه میخواهد راهبردهای کلانی که مطرح کرده را اجرا کند؟ آیا وقتی که سیاستهای اصلی نظام برای نمونه استکبارستیزی را قبول داریم و نمیخواهیم از آنها عقبنشینی کنیم چطور میتوانیم مسائلی مثل اسلامهراسی و ایرانهراسی را آنطور که آقای ظریف گفته در جهان کم کنیم؟ ایشان در سیاست خارجه سیاستی انفعالی را دنبال میکند.
۱۵:۳۰
۲۲.۵.۱۳۹۲
پژمانفر: آقا [رهبر] میفرمایند بهترین دفاع هجوم است. در برنامه آقای ظریف هیچ فعالیتی دیده نمیشود و برنامه او انفعالی است. ایستادگی در برابر استکبار محبوبیت ایجاد میکند.
چرا سایتهای خارجی اینهمه از پیشنهاد شدن آقای ظریف خوشحال هستند؟ رویترز نوشته که ظریف یک شاخه زیتون برای آمریکا است.
چرا سایتهای خارجی اینهمه از پیشنهاد شدن آقای ظریف خوشحال هستند؟ رویترز نوشته که ظریف یک شاخه زیتون برای آمریکا است.
۱۵:۳۸
۲۲.۵.۱۳۹۲
حسین سبحانینیا، نماینده موافق محمد جواد ظریف از نیشابور به تریبون سخنرانی آمد.