لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ تهران ۰۰:۴۸

نخستین مواجهه روحانی با مجلس؛ میلی‌منفرد، نجفی و سلطانی‌فر رای اعتماد نگرفتند

مجلس که اصولگرایان در آن اکثریت را در دست دارند، به وزیران پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش رای اعتماد نداد.

۱۴:۲۹ ۲۴.۵.۱۳۹۲
«فوق ستاره کابینه»؛ صفتی است که حمیدرضا عزیزی، نماینده اردل و فارسان برای بیژن زنگنه به کار می‌برد و می‌گوید که او در دوران مسئولیت خود در وزارت نفت میلیاردها دلار به کشور سود رساند.
۱۴:۲۳ ۲۴.۵.۱۳۹۲
رضا عبداللهی، نماینده ماه‌نشان و انگوران در دفاع از بیژن زنگنه می‌گوید که هیچ دادگاهی بیژن زنگنه را مجرم نشناخته در حالی که او هشت سال است هیچ منصبی در حکومت نداشته و می‌شد در این مدت به اتهامات او رسیدگی کرد و اگر جرمی مرتکب شده بود، حکم به زندان او داد.
به گفته او، بیژن زنگنه هشت دوره یکی از وزرای ایران بوده و همین دلیلی بر صداقت و درستی او می‌شود.
آقای عبداللهی همچنین از قرارداد ایران با شرکت نفتی توتال به عنوان «شاهکار» نام می‌برد و می‌گوید که یکی از چهره‌های برجسته در اوپک نیز بیژن زنگنه است.
۱۴:۱۱ ۲۴.۵.۱۳۹۲
آقای زاکانی جزییات قرارداد کرسنت را شرح می‌دهد و تلاش می‌کند ایرادات قانونی آن را بشمرد. او از عباس یزدان‌پناه یزدی نیز به عنوان «دلال اول» این قرارداد نام می‌برد، چهره‌ای که گم شدن او در امارات متحده و مرگ او در هفته‌های اخیر خبرساز شده بود. زاکانی می‌گوید که اگر آقای یزدان‌پناه بود می‌توانست مافیای داخلی نفت را افشا کند. عباس یزدان‌پناه یزدی تابعیت بریتانیا را داشت.

«بریتانیا اطلاعات تاجر مفقود شده ایرانی را به مقام‌های ایران داده بود»

واکنش ایران به خبر «ربوده شدن» عباس یزدی در دبی
۱۳:۵۹ ۲۴.۵.۱۳۹۲
علیرضا زاکانی، نماینده تهران، نطق خود را با تایید گفته‌های احمد توکلی درباره بیژن زنگنه آغاز کرد. آقای زاکانی همچنین می‌گوید تمام قراردادهایی که دوره وزارت بیژن زنگنه بسته شد، سه آدم در آنها حضور مفسده‌جویانه‌ای داشتند. او حالا بحث قرارداد کرسنت را پیش کشیده است و آن را «ننگین» می‌خواند.
۱۳:۴۷ ۲۴.۵.۱۳۹۲
انتظار می‌رود بیژن زنگنه امروز درباره قرارداد کرسنت توضیح دهند، قراردادی که سال ۱۳۸۱، دوران وزارت بیژن زنگنه بسته شد و بر مبنای آن قرار بود که گاز فرآوری نشده میدان سلمان، برای ۲۵ سال، به امارات متحده عربی صادر شود. اصول‌گرایان می‌گویند که آقای زنگنه با این قرارداد چوب حراج به کشور زده است و آنها اتهام گرفتن رشوه را نیز به وزیر نفت وقت نسبت می‌دهند.

واکنش زنگنه به انتقادات اصول‌گرایان درباره قرارداد گازی کرسنت
۱۳:۴۳ ۲۴.۵.۱۳۹۲
ایرج عبدی، نماینده خرم‌آباد به دفاع از بیژن زنگنه پرداخته است. او با اشاره به سخنان احمد توکلی و احمدعلی مقیمی می‌گوید که مخالفان آقای زنگنه هم به توانمندی‌های او معترفند و در شرایط امروز و به‌خاطر نابسامانی‌های اقتصادی، لازم است که او دوباره مدیریت وزارت نفت را برعهده بگیرد.
به گفته آقای عبدی، بدنه وزارت نفت امیدوارند که بیژن زنگنه دوباره سکان اداره این وزارتخانه را به دست بگیرد و وضعیت را تغییر دهد.
۱۳:۳۶ ۲۴.۵.۱۳۹۲
احمد توکلی هم که به جمع مخالفان بیژن زنگنه پیوسته است توضیح می‌دهد که چرا علی‌رغم حمایت‌های اولیه خود از آقای زنگنه، ناگهان در این مورد تغییر داده است. آقای توکلی می‌گوید که به‌تازگی در جلسه‌ای بیژن زنگنه «قسم دروغ» داده در حالی که اسلام بر ضرورت صدق تاکید بسیار دارد. اگرچه آقای توکلی، هیچ اشاره‌ای به موضوع سوگند نکرد، اما می‌گوید سندی به دست آورده است که عدم صداقت آقای زنگنه را ثابت می‌کند.
۱۳:۲۸ ۲۴.۵.۱۳۹۲
حالا بیژن زنگنه باید در معرض انتقادات مخالفانش در مجلس قرار بگیرد. احمدعلی مقیمی، نماینده بهشهر، نکا و گلوگاه به عنوان اولین نماینده مخالف، به شدت زنگنه را مورد انتقاد قرار داده و اتهامات مالی بسیاری را به او نسبت می‌دهد.
به گفته آقای مقیمی، وزیر پیشنهادی وزارت نفت پرونده‌های مالی بین‌المللی هم دارد و تمام قراردادهایی که در دوران مسئولیت خود در وزارت نفت برعهده داشته است، نشانه‌هایی از سواستفاده در آن دیده می‌شود.
۱۳:۲۳ ۲۴.۵.۱۳۹۲
نوبت بعدازظهر جلسه امروز مجلس برای بررسی صلاحیت‌ها با تاخیری ۲۰ دقیقه‌ای آغاز شد.
۱۳:۲۳ ۲۴.۵.۱۳۹۲
خبرگزاری ایلنا به نقل از یک «منبع آگاه در دولت» نوشته است که اکبر ترکان، معصومه ابتکار، احمد پورنجاتی، صفدر حسینی، حسین مرعشی و یاسر هاشمی، نفرات جایگزینی هستند که در صورت عدم رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی نفت، علوم، آموزش و پرورش، کار، ورزش و راه و شهرسازی معرفی خواهند شد.
این گزارش می‌گوید که اسامی یادشده نفرات دوم و سوم در فهرست کارگروه‌های تعیین وزرا هستند.

بیشتر

XS
SM
MD
LG