لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۰:۵۵

نخستین مواجهه روحانی با مجلس؛ میلی‌منفرد، نجفی و سلطانی‌فر رای اعتماد نگرفتند

مجلس که اصولگرایان در آن اکثریت را در دست دارند، به وزیران پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش رای اعتماد نداد.

۱۸:۱۰ ۲۴.۵.۱۳۹۲
به گفته حسن روحانی، دستگاه‌های امنیتی شهادت داده‌اند که هیچ کدام از وزرای پیشنهادی نه تنها مورد امنیتی ندارند، بلکه از مسائل اخلاقی و مالی هم به‌دور هستند. ضمن این که او به‌خاطر سابقه امنیتی خود به این استعلام اکتفا نکرده و از مجاری دیگر نیز درباره وزرای پیشنهادی خود تحقیق کرده است.
۱۸:۱۲ ۲۴.۵.۱۳۹۲
رویدادهای ۱۳۸۸ و اعتراضات به انتخابات ریاست جمهوری آن سال، یکی از مباحث عمده در جریان بررسی صلاحیت کابینه حسن روحانی بود
رویدادهای ۱۳۸۸ و اعتراضات به انتخابات ریاست جمهوری آن سال، یکی از مباحث عمده در جریان بررسی صلاحیت کابینه حسن روحانی بود
۱۸:۱۵ ۲۴.۵.۱۳۹۲
در پاسخ به انتقاداتی که از عدم حضور بانوان و افلیت‌ها در کابینه شده است، حسن روحانی می‌گوید که از بانوان و اقلیت‌های مختلف دینی و قومی در سطوح مختلف مدیریتی و حتی نهاد ریاست جمهوری دعوت خواهد شد.
۱۸:۲۸ ۲۴.۵.۱۳۹۲
حسن روحانی با تشریح سابقه همه وزرای خود از آنها دفع می‌کند. او دلیل انتخاب مصطفی پورمحمدی برای وزارت دادگستری را «سابقه مبارزه او با فساد» عنوان می‌کند. در عین حال دلیل انتخاب محمدعلی نجفی برای وزارت آموزش و پرورش، نظرات راهبردی در عرصه آموزش و پرورش و محبوبیت بالای او در میان فرهنگیان بوده است. ضمن این‌که تجربه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری کلان را هم دارد.
به گفته او، بهترین شخصیتی هم که می‌توانست سمت وزیر امور خارجه را برعهده بگیرد، محمدجواد ظریف است.
اما در زمینه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقای روحانی می‌گوید می‌خواسته فضای دانشگاه را بانشاط سازد و از این رو جعفرمیلی منفرد را انتخاب کرده که شخصیتی معتدل است واگرچه تفکری اصلاح‌طلبانه دارد اما در مسائل اجرایی همواره مستقل و فراجناحی رفتار کرده و تابع رهبر جمهوری اسلامی بوده است.
۱۸:۳۳ ۲۴.۵.۱۳۹۲
آقای روحانی از علی ربیعی، گزینه پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان شخصیتی جامعه‌شناس نام می‌برد که فقر را با «گوشت و خون» خود نیز حس کرده و سابقه امنیتی و فعالیت در تشکل‌های کارگری را هم دارد.
حسن روحانی اما از عباس آخوندی، گزینه پیشنهادی وزارت مسکن، راه و شهرسازی به عنوان کسی نام می‌برد که معتقد بوده هیچ تقلبی در انتخابات سال ۱۳۸۸ نشده و از این رو به او «تبریک» می‌گوید.
۱۸:۳۷ ۲۴.۵.۱۳۹۲
نوبت به دفاع روحانی از بیژن زنگنه رسید. آقای روحانی می‌گوید که او بهترین گزینه برای وزارت نفت در شرایط کنونی است و برای اثبات این ادعا کافی‌ست مقایسه‌ای بین وضعیت پارس جنوبی امروز با دوره وزارت او انجام دهید.
آقای روحانی هشدار می‌دهد که حتی دو هفته هم نباید وزارت نفت با سرپرست اداره شود و این به زیان منافع ملی است. او از زنگنه به عنوان فردی پاک‌دست یاد می‌کند و می‌گوید اولین کسی که به ماجرای قرارداد کرسنت ایراد گفته خود او بوده است.
۱۸:۴۲ ۲۴.۵.۱۳۹۲
فراز پایانی سخنان روحانی: در پیشگاه شما نمایندگان و خدا گواهی می‌دهم که همه آن‌چه را درباره وزرای پیشنهادی گفته‌ام، درست است و به جز صداقت و راستی نخواهم گفت. من به‌خاطر شرایط کشور و تاکید رهبری که گفته بود هر چه زودتر دولت را معرفی کن، کابینه را در روز تحلیف اعلام کردم.
۱۸:۴۴ ۲۴.۵.۱۳۹۲
کنایه روحانی به حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان: بعضی‌ها گفته‌اند که اگر چند وزیر کابینه رای نیاورد فلانی خوشحال می‌شود. تاکید می‌کنم که من وقتی خوشحال می‌شوم که همه کابینه رای بیاورد.
۱۸:۴۶ ۲۴.۵.۱۳۹۲
پایان سخنرانی حسن روحانی پس از ۷۲ دقیقه.
۱۹:۵۸ ۲۴.۵.۱۳۹۲
تا دقایقی دیگر نتایج رای‌گیری نمایندگان برای رای اعتماد به وزیران پیشنهادی حسن روحانی مشخص خواهد شد.

بیشتر

XS
SM
MD
LG