فرمانده سپاه پاسداران میگوید که انقلاب اسلامی همیشه در طول تاریخ از داخل ضربه خورده است و «اصلاح» را «شعاری عوام فریبانه» دانست که به گفته او، «جمعی افراد کمبصیرت فریب آن را میخورند».
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدعلی جعفری روز چهارشنبه سوم شهریور در جمع گروهی با عنوان «نخبگان بسیجی استان همدان»، بر لزوم «پویایی و زنده بودن انقلاب اسلامی» تاکید کرده و گفته که «امروز انقلاب اسلامی در چنین مقطعی گیر کرده است».
وی، «گیر انقلاب اسلامی» را در «تفکر خطرناکی» دانسته که به اعتقاد او، «مقابل راه انقلاب وجود دارد و طرفداران آگاه و ناآگاه دارد».
فرمانده سپاه پاسداران ریشه این تفکر را به دوران اصلاحات در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی و شورشهای شش روزه دانشجویی در تیرماه ۷۸ وصل کرده و گفته است: «این چفیهای که روی دوش رهبری است برای مبارزه با چنین تفکر خطرناکی است که از سال ۷۸ و از زمانیکه گفته شد انقلاب اسلامی باید متوقف شود و... باید با الگوی غربی فقط نان و آب مردم را حل کنیم...، به دوش انداختند».
اصولگرایان و نظامیان همفکر آنها، دوران اصلاحات را سالهای تضعیف «ارزشهای اسلامی»، «هموار کردن نفوذ فرهنگی» و «به حاشیه بردن نیروهای انقلابی» دانسته و بارها اصلاحطلبان را به همراهی با غرب و بیگانگان متهم کردهاند.
با روی کار آمدن حسن روحانی در سال ۱۳۹۲ بار دیگر حملات به سیاستها و برنامههای دولت از سوی رسانهها و شخصیتهای نزدیک به رهبر ایران شدت گرفته است و آنها از حل و فصل پرونده هستهای ایران در قالب «برجام» به عنوان مقدمهای برای نفوذ سیاسی، فرهنگی و اقتصادی غرب و «براندازی» یاد میکنند.
در همین رابطه، علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه، هدف کشورهای به گفته وی، «دشمن» را «ارائه رویکردهای مختلف براندازی» دانست.
به گزارش سایت خبرآنلاین، وی ۱۳ مرداد امسال گفت: «روزی تحریم و نبرد سخت و در مقطعی نفوذ از طریق تعامل را در دستور کار قرار میدهند و اگر در تعامل موفق به تغییر نگرش و رفتار هم بشوند در این صورت هم براندازی حاصل شده است به این خاطر که تغییر رفتار به معنای عدول از اصول و مبانی خواهد بود».
برخی از فرماندهان سپاه پیشتر در همین زمینه گفته بودند که «دشمن در حال حاضر هزینههای بسیاری برای نفوذ میپردازد تا بتواند طبقه خاصی از مسئولین نظام را به سمت خود متمایل سازد».
محمدعلی جعفری در بخش دیگری از سخنان روز چهارشنبه اش، چنین خطی را دنبال کرده و به طرفداران اصلاحات اتهام زده است که به گفته او «میخواهند در مسیر انقلاب اصلاح انجام دهند و اعلام کردند ما باید به مردم خودمان برسیم».
وی افزوده است: «این را اصلاح کنیم، شعاری عوامفریبانه است که جمعی افراد کمبصیرت فریب آن را میخورند».
مقامهای دولت حسن روحانی در سالهای اخیر مشکلات اقتصادی و تحریمهای غرب علیه ایران را به دوران هشت ساله ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد نسبت میدهند که به گفته آنها موجب «غارت»، «حیف و میل اموال عمومی»، «فساد اقتصادی» و «تیره شدن» رابطه ایران با کشورهای دیگر شده است.
دولت یازدهم هدف خود را اصلاح وضعیت گذشته، بهبود وضعیت معیشت مردم، رفع تحریمهای بینالمللی، برقراری رابطه بهتر با همسایگان ایران و رونق تولید اعلام کرده است.