حسین کمالی، عضو شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان یه خبرگزاری ایلنا گفته است که هنوز لیست اصلاح طلبان به تایید هیات رییسه این شورا نرسیده است.
حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور از تشکیل هیات نظارت در فضای مجازی با هدف نظارت بر تبلیغات انتخاباتی خبر داد.
قائممقام وزارت کشور در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما، اعضای این هیات را وزارت کشور، وزارت اطلاعات، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادستان کل کشور عنوان کرد.
محمدرضا عارف، رئیس شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با تایید لیست منتشر شده بعنوان فهرست انتخاباتی این جریان در انتخابات مجلس دهم، گفت که «نگاه ما در ائتلاف انحصارطلبانه نیست به همین دلیل نگفتیم کسانی که در لیست ما هستند نباید در فهرست دیگری حضور داشته باشند».
با اینکه پیش از این سیامک رهپیک، سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات گفته بود صلاحیت ۴۰ نفر از ۱۵۰ نفر باقیمانده تائید شده است،محمدحسین مقیمی، رئیس ستاد انتخابات کشور به خبرگزاری ایلنا گفته ۳۸ نامزد نمایندگی مجلس به رقابتهای انتخاباتی بازگشته اند.
معاون سیاسی وزیر کشور همچنین گفته است تعداد نهایی داوطلبان شرکت در دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی به ۶ هزار و ۲۲۹ نفر رسیده و تبلیغات قانونی نامزدهای نمایندگی مجلس از پنجشنبه ۲۹ بهمن ماه آغاز میشود و یک هفته ادامه خواهد داشت.
محمدرضا میرزایی، رئیس ستاد انتخابات استان سمنان گفته «با انتقال حوزه انتخابیه یک کاندیدای خبرگان رهبری به این استان ، شمار داوطلبان خبرگان رهبری به دو نفر افزایش یافت».
محمدرضا میرزایی در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا توضیح داده «محمد شاهچراغی و عبدالامیر خطاط دو نامزد انتخابات در پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان سمنان هستند».
سمنان یک کرسی در مجلس خبرگان دارد.
سیامک رهپیک، سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات گفته که صلاحیت نامزدهای متخلف انتخاباتی سلب میشود.
او در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما، افزوده: «در مدت تبلیغات حتی تا زمان اخذ رای، اگر کسی تخلفی کند که بیانگر آن باشد شخص شرایط احراز را ندارد، آن تخلف بررسی و درباره داوطلب تصمیم گیری میشود».
غلامعلی حداد عادل، سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان از همفکرانش که در فهرست انتخاباتی این جریان برای انتخابات مجلس دهم قرار نگرفتند، خواسته «برای خدا انصراف دهند»، چون «آنها نباید بیجهت رای بشکنند که بعدا پشیمان بشوند».
صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، درباره تخریبهایی که در عالم سیاست اتفاق میافتد، گفته است: «در عالم سیاست میگویند فلان شخص طرفدار ولایت است، پس کمپین راه بینداریم تا او رای نیاورد؛ آنها خیال میکنند مردم ما به این حرفها توجه میکنند حال آنکه مردم ما میدانند چه کسانی خدمت میکنند و چه کسانی استراحت میکنند و به دنبال حرف غربیها هستند».
به گزارش وب سایت انتخاب، او در جمع مردم تنکابن به بحث نفوذ و قدرت نرم اشاره کرد و افزود: «هدف کشورهای غربی از اعمال قدرت نرم این است که کاری کنند تا تصمیم گیران یک کشور تصمیم مدنظر آنها را اتخاذ کنند».
روحالله قرهی، رئیس حوزه علمیه امام مهدی گفته «دشمنان خارجی و منافقان داخلی» به دنبال توطئه انتخاباتی علیه جنتی، یزدی و مصباح یزدی هستند.
این استاد حوزه علمیه در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه این سه روحانی «برای خودشان در مقابل امامالمسلمین و کنار امامالمسلمین شخصیتی قائل نیستند»، افزوده: «دشمن و داخلیهایی که دل در گرو انقلاب اسلامی ندارند، برنامه دارند آیات، جنتی، مصباح و یزدی برای خبرگان رای نیاورند».
شورای عالی اصلاح طلبان در اولین بیانیه پس از اعلام لیست انتخاباتی ائتلاف این جریان و هفتمین بیانیه پس از تشکیل این شورا از مردم خواست به پای صندوق های رای بیایند و در حوزه هایی مثل تهران که بیش از یک رای دارند به جای رای به فرد به لیست رای دهند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، در قسمتی از این بیانیه آمده است: «آنچه موجب تاسف شد،حذف بسیاری از چهره های شایسته و کاردان عمدتا محرم و اصلاح طلب یا طرفدار دولت بود و این امر دایره گزینش های مردم را محدودتر کرده است».