لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ تهران ۲۱:۲۱

سیاست داخلی و خارجی؛ موضوع داغ‌ترین مناظره نامزدهای هشت‌گانه

سومین مناظره هشت نامزد تأیید صلاحیت‌شده برای انتخابات ریاست‌جمهوری خرداد ۹۲، روز جمعه ۱۷ خرداد با محوریت سیاست داخلی و خارجی برگزار شد و رادیو فردا در زمان برگزاری این مناظره مهم‌ترین محورهای آن را به طور همزمان پوشش داد.

۱۶:۲۵ ۱۷.۳.۱۳۹۲
قالیباف: در شورای امنیت کشور در وزارت کشور در جلسه‌ای که بود معتقد بودم که افراد پشت صحنه وقایع کوی دانشگاه در سال ۸۲، دانشجوها نیستند و اصرار کردم که نیروی انتظامی باید مجوز ورود به کوی دانشگاه را داشته باشد، چون می‌دانستم معترضان دانشجو نیستند و افراد دیگری در این وقایع نقش اشتند.
۱۶:۲۵ ۱۷.۳.۱۳۹۲
قالیباف: در زمان وقایع کوی دانشگاه در سال ۸۲ پیش شما آمدم اصرار داشتم اجازه بدهیم دانشجو در چارچوب قانون حرفش را بزند، شما مخالف بودید و با تلاش من در نهایت قبول شد که یک تجمع در دانشگاه تهران برگزار شود... بحث این است که وقتی که خودمان در مسئولیت هستیم هم همین نگاه را به آزادی داشته باشیم.
۱۶:۲۰ ۱۷.۳.۱۳۹۲
جلیلی: در بحث سیاست خارجی، آنچه مهم است، دفاع از حقوق، ارزش‌ها و منافع مردم است... آن‌چه وجود دارد این است که دولت اصلاحات می‌گوید ما کشور را در حوزه خارجی از خطر نجات دادیم. آن زمان خطری نبود.
۱۶:۱۷ ۱۷.۳.۱۳۹۲
روحانی: در سیاست خارجی هم باید منافع و امنیت ملی کشور را حفظ بکنیم... در پاسخ به انتقادهایی که به دولت سازندگی و اصلاحات شد، باید بگویم که آقای البرادعی آن زمان گفت جنگ پشت درهای ایران بود و این ایران بود که با اقدامات خود از این جنگ پرهیز کرد... واقعیات تاریخی را تحریف نکنیم.
۱۶:۱۵ ۱۷.۳.۱۳۹۲
روحانی: . مسئله دیگر بحث عدالت و حقوق شهروندی است و باید مردم در همه امور حضور فعال و مشارکت داشته باشند... ما نیاز به عقلانیت به اعتدال داریم و باید از افراط و تفریط دوری کنیم.
۱۶:۱۴ ۱۷.۳.۱۳۹۲
روحانی: اساس سیاست داخلی دولت من بر مبنای تأمین امنیت و ایجاد آرامش برای مردم در همه ابعاد زندگی آن‌ها خواهد بود... مسئله دوم، آزادی است که آزادی مسئولانه را در همه ابعاد زندگی مردم ایجاد خواهیم کرد تا بتوانند ابراز نظر کنند و در یک انتخابات بتوانند با آزادی تمام حضور پیدا کنند... امروز آزادی مردم برای حضور در انتخابات، با سختگیری‌هایی همراه شده است.
۱۶:۱۲ ۱۷.۳.۱۳۹۲
حسن روحانی پشت تریبون قرار گرفت.
۱۶:۱۲ ۱۷.۳.۱۳۹۲
حداد: ما همان موقع هم به دلیل این که قانون برنامه را دارای اشکال می‌دانستیم، از شورای نگهبان برگرداندیم مجلس و برخی از موادش را اصلاح کردیم.
۱۶:۱۲ ۱۷.۳.۱۳۹۲
عارف: قانون برنامه‌ای که آقای حداد به آن اشاره می‌کند، همان قانونی است که در زمان ریاست وی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد. چرا آن را ابلاغ کردید و چرا اصلاحش نکردید؟
۱۶:۱۱ ۱۷.۳.۱۳۹۲
حداد: ضعف دولت خاتمی در دیپلماسی خارجی را با خواندن این جمله از کتاب «مبانی نظری و مستندات برنامه چهارم توسعه» که به سال ۱۳۸۲ اشاره دارد، توضیح می‌دهم: به نظر می‌رسد که با بروز بحران در دو عرصه داخلی و خارجی کشور، ایران را نمی‌توان یک قدرت در عرصه جهانی تعبیر کرد. در شرایط جدید حتی نمی‌توان کلمه قدرت ملی را درباره ایران به کار برد.

بیشتر

XS
SM
MD
LG