آقای روحانی گفت مردم به نیروهای مسلح، رسانهها و قوای دیگر علاقهمندند اما تبدیل یک نهاد ملی یا فراملی را به نهادی در خدمت یک جناح رد کردند. او گفت رهبری و ولایت فقیه متعلق به همه مردم است و تعلق به یک جناح ندارد و مردم به پایین آوردن مقام رهبری و مقام سپاه و بسیج نه گفتند.
او گفت که رأی مردم در ۲۹ اردیبهشت، نه به تخریب و آری به اعتدال و عقلانیت بود. او گفت مردم به همه نهادها و ارگانها گفتند که هر کس به کار خود و به جای خود.
او گفت مردم به فریبکاران نه گفتند و از فضاسازیها در مورد سند ۲۰۳۰ یونسکو انتقاد کرد. او گفت که موافقت با این سند در سال ۱۳۹۰ اعلام شده اما دولت او گفته است که ما بخشهایی که با دین و فرهنگ ایرانیان سازگار نیست را اجرا نخواهد کرد.
آقای روحانی حضور مردم در انتخابات را هم تراز با «بالاترین دموکراسیها» در جهان خواند اما در عین حال به وجود مشکلات اقتصادی و مشکلات در روستاها اذعان کرد. او در عین حال رأی مردم را به نه گفتن به پول و نه گفتن به درآمد ۲.۵ برابری «تخیلی» تعبیر کرد.
در ابتدای نشست آقای روحانی از حضور ۴۲ میلیون شهروند ایرانی، پای صندوقهای رأی تشکر کرد و در عین حال گفت که امکان اخذ رأی از نزدیک به سه میلیون نفر دیگر هم وجود نداشت. او «حضور ۴۵ میلیون نفری» در انتخابات را نشانهای از وجود تکثر در جامعه خواند.
نشست خبری آقای روحانی در یکی از سالنهای مرکز اجلاس سران در تهران برگزار میشود.
در صف اول مخاطبان نشست خبری آقای روحانی، شماری از وزیران کابینه و مسئولان دولتی حضور دارند. مشهورترین این چهرهها محمدجواد ظریف وزیر خارجه، حسین دهقان وزیر دفاع، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، و محمد شریعتمداری معاون اجرایی پیشین و رئیس ستاد انتخاباتی او در انتخابات ۲۹ اردیبهشت هستند.