آقای روحانی رعایت قانون و احترام به حقوق همه شهروندان را مورد تأکید دولت خود اعلام کرد و گفت مردم میخواهند از فقر و تبعیض به دور باشد، حرمت و کرامت داشته باشند و در فضایی آزاد و معنوی زندگی کنند.
او گفت جوانان میخواهند فرصت شکوفایی و کار داشته باشد و در یک کلام مردم میخواهند بهتر زندگی کنند، عزت داشته باشند، و زندگی باثباتی داشته باشند.
او گفت جوانان میخواهند فرصت شکوفایی و کار داشته باشد و در یک کلام مردم میخواهند بهتر زندگی کنند، عزت داشته باشند، و زندگی باثباتی داشته باشند.
آقای روحانی یادآور شد که بنیان اعتداگرایی، فاصله گرفتن از توهم و استفاده از برنامه و تخصصهاست.
آقای روحانی تأکید کرد که کانون فکری و عقلانی دولتش بر اعتدالگرایی، توازن میان آرمان و واقعیت، و ترجیح منافع ملی به منافع حزبی، بیان خواهد شد.
آقای روحانی گفت که در هفتههای گذشته بر پیام صندوقهای رأی تأمل کرده است و تأکید کرد که حتی کشانی که به او رأی نداده یا در انتخابات شرکت نکردهاند، شهروندان ایرانی هستند و دولتش خود را مکلف میداند که حقوق همه این شهروندان را دنبال کند.
آقای روحانی تأکید کرد که در انتخابات خرداد ۹۲، مردم ایران از طریق صندوقهای رأی خواستههای خود را به کرسی نشاندهاند.
آقای روحانی در آغاز سخنرانی خود با یادآوری تعهد خود به پاسخگویی به مطالبات مردم، بر تشکیل دولت راستگویان، امانتداران و مردمداران تأکید کرد.
با قرائت سوگند ریاست جمهوری، حسن روحانی سخنرانی خود را در مجلس شورای اسلامی آغاز کرد.
با پایان گرفتن سخنان رئیس قوه قضائیه، رئیس مجلس از حسن روحانی برای ایراد سوگند ریاستجمهوری دعوت کرد.
هم اکنون صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، در حال سخنرانی در مراسم تحلیف رئیسجمهور ایران است. آقای لاریجانی با ذکر بخشهایی از سوگند ریاست جمهوری به تشریح انتظارات از رئیسجمهور میپردازد.
آقای لاریجانی ضمن تشکر از خدمات دولتهای نهم و دهم، وعده داد که مجلس شورای اسلامی با دولت جدید همراهی خواهد داشت.