دادگاه حمید نوری روز پنجشنبه هفتم بهمن در استکهلم سوئد ادامه یافت و در جریان آن، رحمان درکشیده به عنوان شاهد گفت که حمید نوری، هممحلهای او بوده و همان حمید عباسی است که در زندان گوهردشت در اعدام دستهجمعی زندانیان سیاسی در تابستان ۶۷ نقش داشت.
آقای درکشیده گفته که آذر ۱۳۵۹ بازداشت و به دلیل هواداری از سازمان فداییان خلق-«اقلیت» به سه سال حبس محکوم شد، اما به مدت هشت سال و دو ماه در زندانهای اوین، قزلحصار و گوهردشت زندانی بود.
او از جمله زندانیان سیاسی معروف به «ملیکش» بود، زندانیانی که علیرغم اتمام دوران محکومیت آزاد نشدند و به دلیل «سر موضع بودن» همچنان در زندان نگهداری شدند.
حمید نوری متهم است که در اعدامهای دستهجمعی زندانیان سیاسی در زندان گوهردشت کرج مشارکت داشته است، اتهامی که خود آن را رد میکند. او روز ۱۸ آبان ۹۸ با یک پرواز مستقیم از ایران به فرودگاه استکهلم رسید و بلافاصله دستگیر شد.
حمید نوری مدعی است که از سال ۱۳۶۱ تا سال ۱۳۷۲ در زندان اوین بوده و چند بار به زندان گوهردشت به عنوان ماموریت سر زده است.
رحمان درکشیده در جلسه محاکمه حمید نوری شهادت داد که حمید نوری را به دلیل هممحلهای بودن، پیش از آنکه «حمید عباسی» شود میشناخت و برادرش با او هممدرسه ای بوده است.
او گفت در سال ۱۳۶۵ در زندان اوین و در سال ۱۳۶۷ در زندان گوهردشت، حمید نوری را دیده و در زمان اعدام ها متوجه شده که نام او در زندان حمید عباسی است.
آقای درکشیده در سالهای گذشته و پیش از بازداشت حمید نوری در استکهلم سوئد، درباره نقش او در اعدامها صحبت کرده و نوشته بود.
او گفت که ششم شهریور به اتاق هیات مرگ منتقل شد و حسینعلی نیری و مرتضی اشراقی را در این هیات دیده است.
برگزاری دادگاه حمید نوری که تا آوریل سال آینده در استکهلم سوئد ادامه خواهد داشت، واکنش مقامات جمهوری اسلامی را نیز در پی داشته است.
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، روز اول شهریور محاکمه آقای نوری را «یک طراحی» توسط سازمان مجاهدین خلق خواند و مدعی شد که دادگاه سوئد «به یک سری داستان و مستندسازی و شاهدسازی دروغی که همه از سوی یک گروهک صورت گرفته استناد کرده است».