کاوه موسوی، حقوقدان، در مصاحبه با رادیو فردا خبر داد که حکم بازداشت حمید نوری حدود یک ماه دیگر تمدید شده است.
آقای موسوی گفت که دادستان در حال تکمیل پرونده است و به دلیل «سنگین بودن» اتهامات، قاضی قرار بازداشت را یک ماه تمدید کرد.
به گفته آقای موسوی، دادگاه هنوز به مرحلهای نرسیده که از آقای نوری درباره پذیرفتن یا نپذیرفتن اتهاماتش سئوال شود.
ایرج مصداقی نیز گفت که حکم بازداشت آقای نوری تا هشتم ژانویه( ۱۸ دی) تمدید شده است.
دادگاهی در سوئد، روز ۱۸ آبان در ارتباط با پرونده اعدامهای سال ۶۷، برای حمید نوری، که گزارش شده «با نام مستعار حمید عباسی، دادیار سابق در قوه قضائیه جمهوری اسلامی بوده» حکم بازداشت صادر کرده بود.
کاوه موسوی، حقوقدان و شاکی خصوصی پرونده، در گفتوگو با رادیو فردا گفته بود از دادستان سوئد درخواست کرده است که آقای نوری «برای تکمیل پرونده حداقل یک سال در بازداشت نگه داشته شود».
به گفته کاوه موسوی، حمید نوری که سال ۶۷ در دو زندان اوین تهران و گوهردشت کرج با نام مستعار حمید عباسی مقام دادیاری داشته، بر اساس اسناد و مدارکی بازداشت شده است که ایرج مصداقی، زندانی سیاسی سابق و فعال حقوق بشر، طی سالها جمعآوری کرده است.
آقای مصداقی در گفتوگو با رادیو فردا، حمید نوری را معاون قاضی محمد مقیسهای و ایفاگر «نقشی فعال» در اعدامهای سال ۶۷ معرفی کرده است.
اگنس کالامارد، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد اعدامهای خودسرانه و ناعادلانه، بازداشت حمید نوری در ارتباط با اعدامهای ۶۷ را نخستین گام مهم درباره اجرای عدالت درباره این اعدامها دانسته است.
به دلیل پنهانکاری مقامهای جمهوری اسلامی آمار دقیقی از تعداد اعدامشدگان در دست نیست، اما طبق برخی از برآوردها در تابستان سال ۱۳۶۷ حدود پنج هزار نفر از زندانیان سیاسی هوادار سازمان مجاهدین خلق و گروههای چپگرایی مانند فداییان خلق و حزب توده در زندانهای ایران اعدام شدند.
محل دفن اکثر اعدامشدگان معلوم نیست، ولی طی سالهای اخیر خبر تخریب برخی از گورهای جمعی قربانیان سال ۱۳۶۷ در تعدادی از شهرهای ایران در رسانهها منتشر شده است.
در سال ۹۵ یک فایل صوتی از دیدار و گفتوگوی آیتالله حسینعلی منتظری، جانشین برکنارشده بنیانگذار جمهوری اسلامی با حسینعلی نیری، حاکم شرع در آن زمان، مرتضی اشراقی، دادستان وقت تهران و مصطفی پورمحمدی نماینده وقت وزارت اطلاعات در زندان اوین منتشر شد.
در این مکالمه آیتالله منتظری از کشتار دستهجمعی زندانیان سیاسی در سال ۶۷ با عنوان جنایت یاد میکند. این سه نفر به همراه ابراهیم رئیسی، رئیس کنونی قوه قضاییه جمهوری اسلامی و از تصمیمگیران درباره اعدامهای ۶۷، به «هیئت مرگ» معروف شدهاند.