عضو شورای شهر: بیمارستانها پسماندهای خطرناک را در سطل زباله شهری میریزند
شهربانو امانی عضو شورای شهر تهران میگوید روی اغلب زبالههای بیمارستانی که به سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران تحویل داده میشود هیچ یک از اقدامات لازم برای رفع آلودگی، نظیر اتوکلاو انجام نمیشود.
به گفته این عضو شورای شهر برخی از بیمارستانها برای اینکه هزینه دفع پسماندها را به شهرداری پرداخت نکنند مخفیانه زبالههایشان را در سطلهای زباله شهری رها میکنند.
مرداد ماه امسال اقتصادآنلاین از رها شدن پسماندهای خطرناک بیمارستانی و اجزای بدن انسان در کهریزک گزارش تهیه کرد.
جعفرزاده ایمنآبادی: اژهای گفت با اجرای برجام مخالف بودیم
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نایب رئیس فراکسیون مستقلان ولایی پس از نشست روز یکشنبه این فراکسیون با غلامحسین محسنی اژهای با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «معاون دستگاه قضا در این نشست بیان کرد که ما از ابتدای سال ۹۶ و با آغاز اجرای برجام با آن مخالف بودیم و پیشبینی ما شکست برجام بود.»
احسان یارشاطر، بنیانگذار دانشنامه ایرانیکا، درگذشت
احسان یارشاطر، بنیانگذار مرکز مطالعات ایرانشناسی و استاد بازنشسته مطالعات ایرانی در دانشگاه کلمبیا آمریکا، روز شنبه دهم شهریور در کالیفرنیا درگذشت.
آقای یارشاطر، متولد سال ۱۲۹۹ در همدان، دانشآموختهٔ دوره دکترای رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه تهران و دوره دکترای زبانشناسی ایرانی در مدرسه مطالعات مشرقزمین و آفریقا دانشگاه لندن بود.
وی علاوه بر شهرتش به خاطر نوشتن ۱۶ جلد کتاب تاریخ ادبیات ایران، بنیانگذار و ویراستار دانشنامه ایرانیکا بود که از دهه ۱۹۷۰ با همکاری شمار زیادی از محققان و ویراستاران در نیویورک در حال انتشار است.
دادگاه مهاجم ۱۹ ساله افغان در هلند
پلیس هلند اعلام کرد جوان ۱۹ ساله افغان که در ایستگاه مرکزی راهآهن آمستردام با چاقو مردم را مضروب کرد، روز دوشنبه در دادگاهی میشود.
روز جمعه این فرد با چاقو دو آمریکایی را به شدت مجروح کرد و در نهایت با شلیک پلیس به پایش متوقف شد.
انتقاد تابش از بازداشت وکلا
محمدرضا تابش، نایب رییس فراکسیون امیدبا انتقاد از دستگیری برخی وکلا گفت: «هرآنچه در این شرایط بهانه به دست دشمن بدهد نوعی بدسلیقگی و آب به آسیاب دشمن ریختن است.»
در روزهای گذشته آرش کیخسروی، قاسم شعله سعدی، پیام درفشان و فرخ فروزان بازداشت شدهاند.
آژانس آوارگان فلسطینی: بازیگران سیاسی مسئول هفت دهه مناقشه در خاورمیانه هستند
آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاورمیانه قطع کمک آمریکا به این آژانس را اقدامی با انگیزههای سیاسی دانست.
پیر کرانبول رئیس این آژانس با ابراز «تاسف عمیق و دلسردی شدید» از این تصمیم گفت علت هفت دهه مناقشه نه عملکرد این آژانس، بلکه «بازیگران سیاسی» هستند.
وزیر بهداشت: شاید مجبور شویم شیرخشک را سهمیهبندی کنیم
حسن هاشمی وزیر بهداشت درباره کمبود شیرخشک و پوشک گفت: «مدیریت بازار سخت است چون باید شیرخشک را با قیمت قبلی و با حداکثر ۹ درصد افزایش قیمت، عرضه کنیم و کنترل مرزها، قاچاق و ورود شیرخشک به شیرینیفروشیها، کار دشواری است که در حیطه اختیارات وزارت بهداشت نیست و شاید مجبور شویم در آینده شیرخشک را سهمیهبندی کرده یا در پایگاههای بهداشت، توزیع کنیم.»
وزیر بهداشت با بیان اینکه تامین پوشک بچه وظیفه وزارتخانه وی نیست، گفت: «اما اگر اختیار آن به ما سپرده شد، شاید بتوانیم کاری کنیم اما مسئولیت این بخش، با وزارت صنعت، معدن و تجارت است.»
آیتالله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی به تازگی کمبود برخی از اقلام و از جمله پوشک بچه را «خرابکاری» عنوان کرده که به گفته او با هدف ایجاد نارضایی صورت میگیرد.
وزارت خارجه عراق انتقال موشکهای ایرانی به عراق را کذب دانست
وزارت خارجه عراق گزارش رویترز را که در ادعا شده بود ایران موشکهایش را به عراق انتقال داده، تکذیب کرد و گفت از این گزارش «شگفتزده» شده است.
بقایی در دادگاه حاضر نشد
مهران عبداللهپور وکیل حمید بقایی، معاون محمود احمدینژاد رئیس جمهور سابق، به ایرنا گفت: «موکلم در نامهای اعلام کرد که دادگاه فرمایشی است و در دادگاه فرمایشی حاضر نمیشود.»
عبداللهپور اتهامات موکلش را را توهین به مسئولان و نشر اکاذیب عنوان کرد و گفت: «هر دو عنوان اتهامی به سخنان بقایی به زمان بازگشت او به اوین پس از اتمام مرخصی درمانی برمیگردد که گفته بود مردمنمی دانند در زندانها چه خبر است (نشر اکاذیب) و اینکه به رئیس قوه قضاییه نسبت ظالم بودن داد (توهین به مسئولان).»
به گفته وکیل بقایی قاضی در موعد مقرر رای را صادر خواهد کرد.
«دلالان زغال» عامل آتشسوزیهای جنگلهای زاگرس
علی اکبری عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس به خبرگزاری خانه ملت گفت «در آتشسوزی جنگلهای زاگرس نیت اصلی تولید زغال است و باید مانع این سوداگری شد.»
به گفته این نماینده مجلس بیماری، کمآبی، آتشسوزی و عامل انسانی درختان زاگرس را تهدید میکند.
علی اکبری در عین حال گفت: «انسانها به جای این که از خشک شدن درختان جلوگیری کنند میتوان گفت به نوعی از آن خوشحال میشوند و مثلاً در یک منطقهای که چند درخت خشک شده است مابقی درختان را نیز تخریب میکنند تا زمینهای بیشتری برای کشاورزی داشته باشند.»