کشیش آمریکایی بزودی ترکیه را ترک میکند
ساعتی پس از آنکه دادگاهی در ترکیه حکم به آزادی اندرو برانسون داد، این کشیش آمریکایی به خبرنگاران گفت بزودی رهسپار کشورش خواهد شد.
آقای برانسون در بیانیهای گفت: امروز روزی ست که خانوادهام برای آن دعا کردهاند؛ خوشحالم که رهسپار وطنم، ایالات متحده میشوم».
این کشیش آمریکایی که از دو سال پیش در ترکیه محبوس است در بیانیه خود از «میلیونها نفری که در جهان دست به دعا برداشتند» قدردانی کرد.
دادگاهی در شهر ازمیر روز جمعه در حکمی جدید، اندرو برانسون را به تحمل سه سال زندان محکوم کرد اما یادآور شد که با توجه به دو سال حبس و سپس بازداشت خانگی او، «مدت مجازات وی طی شده» و دادگاه به پایان بازداشت خانگی و لغو ممنوعیت خروج او از ترکیه فرمان میدهد.
اندرو برانسون در پی کودتای نافرجام دو سال پیش در ترکیه بازداشت و به «جاسوسی» و ارتباط با شبکه فتحالله گولن متهم شد.
کشیش اندرو برانسون همه اتهامات وارده علیه خود را رد کرده است.
بازداشت این کشیش به تشدید اختلافات آمریکا و ترکیه انجامید و موجب شد که واشینگتن علاوه بر تحریم، تعرفه کالاهای وارداتی از ترکیه را نیز افزایش دهد.
واکنش فدراسیون جهانی کارگران حمل و نقل به تهدید دستگاه قضایی ایران علیه کامیونداران
چند روز پس از آنکه یک مقام قضایی استان قزوین برای ۱۷ نفری که در جریان اعتصاب کامیونداران در این استان بازداشت شدهاند در خواست اشد مجازات کرد، فدراسیون جهانی کارگران حمل و نقل (ITF) روز جمعه بشدت از این اقدام انتقاد کرد.
محسن کرمی، سرپرست دادسرای قزوین، روز سهشنبه گفته بود برای این ۱۷ متهم درخواست اشد مجازات را کرده و اگر جرم «محاربه» آنها محرز شود، احکام سنگینی همچون اعدام برای آنها صادر خواهد شد.
استیون کاتن، دبیرکل فدراسیون جهانی کارگران حمل و نقل، درخواست اعدام برای اعتصاب را «غیرانسانی و غیرقابل باور» و «جدیترین نقض حقوق کارگران در ارتباط با اعتصاب» خواند و گفت که در این باره با سازمان بینالمللی کار تماس گرفته و خواستار مداخله این نهاد وابسته به سازمان ملل شده است.
تازهترین رویدادهای صنفی و کارگری ایران را در «کارنامه» بخوانید
دور جدید اعتصاب کامیونداران در ایران از ۳۱ شهریور آغاز شده و شماری از آنان بازداشت شدهاند.
عامل تلف شدن ۵ گورخر «یا خطای انسانی بوده یا تزریق بیش ازحد داروی بیهوشی»
عباسعلی دامنگیر، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان، گفته است تحقیق درباره پنج گورخری که هفته گذشته در جریان عملیات زندهگیری در این استان تلف شدند در دست بررسی ست و سه گمانه مطرح شده است.
آقای دامنگیر به خبرگزاری ایرنا گفت سه گمانه «خطای نیروی انسانی»، «ابتلا به بیماری شاربن یا سیاهزخم» و «تزریق بیش ازحد داروی بیهوشی» به عنوان علت تلف شدن گورخرها مطرح شده بود اما بر اساس تحقیقات، احتمال ابتلای گورخرها به بیماری سیاهزخم منتفی شده و دو علت دیگر در حال بررسی و پیگیری است.
هفته گذشته در جریان زندهگیری و انتقال ۱۰ رأس گورخر آسیایی از یک پارک ملی در شاهرود به یک پارک ملی در گرمسار، پنج گورخر تلف شد.
اداره کل محیط زیست استان سمنان رسما از این رویداد پوزش خواسته و معاون این اداره کل نیز برکنار شده است.
به نوشته ایرنا، از پنج رأس گورخری که تلف شدند یک رأس در ابتدای عملیات زندهگیری و به دلیل حساسیت به داروی بیهوشی تلف شد، دو رأس در حین انتقال به گرمسار جان باختند و دو رأس دیگر نیز ۴۸ ساعت پس از عملیات تلف شدند.