توضیحات کنشگران حقوق حیوانات در مورد کلیپ «آتشزدن ۷۲ کبوتر»
کانون دیدبان حقوق حیوانات در ایران میگوید فیلم منتشر شده از «آتشزدن ۷۲ کبوتر» در خیمه در جریان محرم، «مربوط به چهار سال پیش» و «غیرعمدیست».
این گروه مدافع حقوق حیوانات در توئیتر خود نوشته است «فیلمی که از آتش گرفتن دردناک و ناگوار ۷۲ کبوتر در خیمه منتشر میشود، حداقل مربوط به چهار سال قبل است». به گفته کنشگران «پیگیری چهار سال قبل مشخص کرد ظاهرا این اتفاق عمدی نبوده و قرار بوده قبل [از] سوزاندن خیمهها، کبوترها از خیمه خارج شوند که گویا بر اساس اشتباه فردی این اتفاق رخ نداده [است]».
ادامه تظاهرات راستگرایان افراطی علیه سیاستهای مهاجرتی در آلمان
تظاهرات راستگرایان تندرو در شرق آلمان، علیه سیاستهای مهاجرتی ادامه دارد. در دور تازهای از این تظاهرات صدها تن در شهر کوتن تجمع کردند، در حالیکه صدها تن از نیروهای پلیس و گروهی از مخالفان نیز در خیابانها حضور داشتند.
معترضان میگویند سیاستهای باز آنگلا مرکل در مورد پذیرش پناهجویان و مهاجران طی سالهای اخیر، دلیل وقوع خشونتهای خیابانیست. آنها تازهواردان از کشورهایی مانند افغانستان، سوریه، عراق، کشورهای آفریقایی و دیگر کشورها را عامل برخی ناهنجاریها و خشونتها میدانند.
راهپیمایی در «کوتن» تازهترین نمونه از اعتراضات اخیر در شرق آلمان در هفتههای اخیر است. هرچند تجمع راستگرایان خود در مواردی با خشونت همراه شدهاست؛ گزارشهایی از آزار و اذیت شهروندان، مجبور کردن آنها به ارائه کارت شناسایی و یا حمله به پناهجویان و حتی نوجوانان منتشر شدهاست.
شماری، تقریبا به اندازه تعداد راهپیمایان، مامور پلیس، در خیابانهای شهر حضور داشتند. در سطح شهر خودروهای آبپاش مستقر شده بود و نزدیک به ۵۰۰ تن از مخالفان راستگرایان نیز تجمع مستقلی برپا کردند. پلیس میگوید تظاهرات در این شهر ۲۶ هزار نفری عموما عاری از خشونت برگزار شدهاست.
کاوه مدنی: آتش زدن ۷۲ کبوتر مصداق جنون و جنایت است
کاوه مدنی، معاون پیشین سازمان حفاظت از محیط زیست، با انتشار ویدئویی در توئیتر خود نوشت: «آتش زدن ۷۲ کبوتر در مراسم عزاداری ناشی از جنون و مصداق بارز جنایت و حیوانآزاری است».
زمان و مکان این ویدئو مشخص نیست.
افزایش قاچاق دلار از افغانستان به ایران
سخی احمد پیمان، رئیس انجمن صنایع افغانستان، با اشاره به بالا رفتن قیمت دلار در ایران گفته است که روند قاچاق دلار از افغانستان به ایران شدت گرفته است.
سخی احمد پیمان به ایلنا گفت از همین رو دولت افغانستان برای جلوگیری از قاچاق دلار به ایران تدابیر نظارتی خود را بیشتر کرده است.
وی همچنین گفت به خاطر پایین آمدن ارزش ریال، کارگران افغان مهاجرت معکوس داشته و اکنون یا به افغانستان بازگشته یا به دیگر کشورها مهاجرت کردهاند.