شناسایی و تعقیب قانونی پیروان «عرفانهای نوظهور» در گرگان
وبسایت محلی «گلستان ما» روز سهشنبه در خبری از شناسایی و تعقیب قانونی عدهای از پیروان «عرفانهای نوظهور» در شهر گرگان خبر داد.
در خبر این وبسایت به نام و نشان این افراد اشاره نشده است.
سازمان اطلاعات سپاه نینوا در اطلاعیهای اعلام کرده است که «با هماهنگی مقام قضایی» این افراد را «در روزهای گذشته» شناسایی کرده است.
در این اطلاعیه همچنین به مردم توصیه شده است که «قبل از شرکت در کلاسهایی با عناوین مختلف و دارای شبهه و ابهام، از ماهیت حقیقی این کلاسها و گردانندگان آن اطمینان کامل حاصل نمایند.»
دو مجروح در پی برخورد خودرو با عزاداران در لندن
خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه از برخورد یک خودرو با مردمی خبر داد که در پیادهروی خارج از یک مسجد ایستاده بودند.
برخورد این خودرو دو مجروح بر جای گذاشته که وضعیتشان وخیم نیست.
وبسایت خبری دیلیاکسپرس تعداد مجروحان حادثه را سه نفر اعلام کرده است.
این مسجد در منطقه برنت در شمال غربی لندن واقع است.
پلیس لندن در بیانیهای در همین زمینه اعلام کرد که راننده خودرو از صحنه متواری شده است. پلیس درباره انگیزه احتمالی این تصادف هنوز حرفی نزده است.
با این حال دیلیاکسپرس به نقل از یک شاهد عینی انگیزه این حادثه را «اسلامهراسی» عنوان کرده است.
کشف حلوای شادیِ «اعتیادآور» در اردبیل
خبرگزاری ایسنا روز سهشنبه به نقل از رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان اردبیل از کشف «حلوای شادی اعتیادآور» در این استان خبر داد.
به گفته این مقام، این نوع حلوا حاوی «ترکیبی از شاهدانه و مواد اعتیادآور» بوده و «در ارسال به آزمایشگاه مواد ترکیبی اعتیادآور آن کاملا مشخص شده است».
در برخی از استانهای ایران، حلوا تنها در مراسم عزاداری صرف نمیشود، بلکه در یا پس از مراسم عروسی و شادی هم با حلوا از مردم پذیرایی میشود.
بازداشت خدمه شناور ماهیگیری «خارجی» در خلیج فارس
خبرگزاری تسنیم به نقل از فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان از بازداشت خدمه یک کشتی ماهیگیری «خارجی» در آبهای خلیج فارس به دست نیروهای ایرانی خبر داد.
در اخبار تعداد خدمه این کشتی پنج نفر قید شده، اما به ملیت آنها اشارهای نشده است.
اتهام خدمه این کشتی «ورود غیرقانونی» به آبهای ایران عنوان شده است.
انتقاد مقام عالیرتبه چین از «یکجانبهگرایی» در تجارت و اقتصاد
خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه از انتقاد نخست وزیر چین از «یکجانبهگرایی» در اقتصاد و تجارت خبر داد.
این انتقاد میتواند اشارهای باشد به جنگ تجاری کنونی میان آمریکا و چین که با تعرفهگذاری دونالد ترامپ بر کالاهای چینی آغاز شد و هر هفته به مرحلهای تازه میرسد.
تنها یک روز پس از تعرفههای تازه آقای ترامپ برای کالاهای وارداتی از چین، پکن اعلام کرد که از روز ۲۴ سپتامبر (دوم مهرماه) تعرفههای جدیدی روی ۶۰ میلیارد دلار کالای آمریکایی وضع میکند.
لی کهکیانگ، نخست وزیر چین، روز چهارشنبه ضمن انتقاد از یکجانبهگرایی، خواستار بازتر شدن اقتصاد کشورش به روی دنیا شد.
دولت روحانی توییت نماینده مجلس درباره هزینه سفر نیویورک را تکذیب کرد
وبسایت رسمی دولت حسن روحانی روز سهشنبه در اطلاعیهای ضمن تکذیب پیام توییتری یک نماینده مجلس تاکید کرد که رئیس جمهور «در صرفهجویی هزینههای سفرهای داخلی و خارجی... مصر» است.
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد امیرآبادی، عضو هیئت رئیسه مجلس، در یک توییت نوشته است: «حدود دو میلیون دلار هزینه سفر رئیس جمهور و صد نفر همراه در این وضعیت اقتصادی مردم، جای نقد و بررسی دارد.»
در پاسخ به این توییت، اطلاعیه دولت این نماینده مجلس را به «اظهارات کذب» متهم کرده و نوشت: «در سفر امسال هیئت رسمی همراه ایشان [رئیس جمهور] شش نفر بوده و همراهان رئیس جمهور شامل تیم حفاظت، تشریفات و رسانهای به میزان کمتر از یک چهارم همراهان رئیس جمهور دولتهای نهم و دهم است.»
در این اطلاعیه همچنین آمده است که معاون رئیس جمهور این گفته «کذب» را پیگیری حقوقی خواهد کرد، اما به هزینه واقعی سفر آقای روحانی اشارهای نشده است.
«دستگیری» یکی از عوامل حمله به سفارت ایران در بیروت در سال ۹۲
خبرگزاری مهر روز چهارشنبه به نقل از شبکه المیادین از دستگیری یکی از عوامل حمله انتحاری به سفارت ایران در بیروت در سال ۱۳۹۲ خبر داد.
در آبانماه سال ۹۲ دو حمله انتحاری در نزدیکی سفارت ایران در پایتخت لبنان انجام شد که دستکم ۲۶ کشته و ۱۵۰ زخمی و مجروح بر جای گذاشت.
حال خبرگزاری مهر گزارش میدهد که یکی از عوامل این حمله به نام «بهاء حجیر، عضو گروهک تروریستی گردانهای عبدالله عزام» بازداشت شده و «به ارتش لبنان تحویل داده شد».
در همان زمان گردان «عبدالله عزام» مسئولیت این بمبگذاریها را بر عهده گرفت و اعلام کرد که این عملیات را به تلافی حضور نظامی ایران در سوریه انجام داده است.
رئیسجمهوری کره جنوبی: کیم پذیرفته گامهای عملی برای غیر اتمی شدن بردارد
مون جهاین میگوید رهبر کره شمالی در جریان دیدار دو طرف در پیونگیانگ، پذیرفتهاست به فعالیت سایت کلیدی آزمایش موتور موشکهای بالیستیک، در حضور کارشناسان بینالمللی، پایان دهد. مون میگوید کیم قبول کرده به سئول سفر کند.
مون جهاین، رئیسجمهوری کره جنوبی، و کیم جونگاون، رهبر کره شمالی، روز ۲۸ شهریور یک توافق مشترک سیاسی و موافقتنامهای نظامی امضاء کردهاند که هنوز جزئیات هیچیک مشخص نیست.
مون جهاین در جریان کنفرانس خبری مشترک با کیم جونگاون، گفته پیونگیانگ پذیرفتهاست، در صورتیکه آمریکا دست به اقدام متقابلی بزند گامهای عملی دیگری برای پایان دادن به کار تاسیسات اتمی نیانگبیان، بردارد.
تاسیسات اتمی «نیانگبیان» (یانگبیان) در صد کیلومتری پایتخت کره شمالی قرار دارد. این تاسیسات محل انجام شکافای هستهای برای آزمایشهای هستهای کره شمالی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ است.
علاوه بر مسائل مربوط به برنامه هستهای کره شمالی، رئیسجمهوری کره جنوبی گفته کیم جونگاون قبول کرده بهزودی سفری به سئول داشته باشد. چنانچه این برنامه عملی شود، نخستین بار در تاریخ خواهد بود که رهبر کره شمالی از همسایه جنوبی بازدید میکند.
«صدها هزار کودک یمنی با خطر مرگ روبهرو هستند»
یک سازمان عمده خیریه در امور کودکان هشدار دادهاست که توقف فعالیت یا تخریب بندر حدیده در نبردها بین نیروهای ائتلاف عربی و شبهنظامیان حوثی، جان صدها هزار کودک یمنی را تهدید میکند.
صندوق نجات کودکان، «سیو ده چیلدرن»، همچنین هشدار دادهاست که شمار کودکان قحطیزده یمن به ۵.۲ میلیون نفر خواهد رسید؛ حدود ۱۲ میلیون شهروند یمنی زیر ۱۵ سال سن دارند و انتظار میرود آمار تازه کودکان قحطیزده بر نگرانیهای پیشین بیافزاید.
هشدار تازه «صندوق نجات کودکان» در حالی منتشر شدهاست که گزارشها حاکی از افزایش دوباره نبردها بر سر حدیده است.
«صندوق نجات کودکان» که دفتر اصلی آن در لندن است، میگوید «این جنگ کلیت یک نسل از کودکان یمن را در معرض خطر قرار دادهاست؛ از بمب و گرسنگی تا بیماریهای که میشود جلوی آنها را گرفت به تهدیدی برای کودکان یمنی تبدیل شدهاست. چه بر سر آینده یمن خواهد آمد؟».
متیس گزارشها درباره کنارهگیری از وزارت دفاع آمریکا را رد کرد
جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا روز سه شنبه ۲۷ شهریور گزارشها در خصوص کنارهگیری خود از دولت دونالد ترامپ در ماههای آینده را تکذیب کرد.
به گزارش رویترز، آقای متیس تصریح کرده است که چنین گزارشهایی را جدی نمیگیرد.
وزیر دفاع آمریکا گفته است، از زمانی که من در این سمت هستم چند بار تاکنون این موضوع مطرح شده است.
رویترز می گوید، این نخستین باری است که جیمز متیس به طور مستقیم شایعه کناره گیری خود را رد می کند. پیش از این گمانیزنی هایی در خصوص کناره گیری جیمز متیس پس از انتخابات میاندورهای آمریکا در ماه نوامبر مطرح شده بود.