هوشنگ امیر احمدی استاد دانشگاه در گفت وگو با رادیو فردا گفت هرچند جرج بوش در سخنرانی خود با لحنی بسیار ملایم حرف زد اما ایران را در کنار القاعده قرار دادن نگران کننده است.
جرج بوش رييس جمهوری آمريکا روز سه شنبه بیست سوم ژانویه در گزارش سالانه خود تحت عنوان گزارش وضعيت ايالات متحده به مجلس سنا و مجلس نمايندگان، سياست های دولت خود را تشريح کرد.
آقای بوش گفته بود:« ما با خطر فزاينده ای از سوی افراطی های شيعه که در خصومت با آمريکا قرار دارند، رو به رو هستيم. اين ها در تلاش چيره شدن بر خاورميانه هستند. بسياری از آنها از سوی رژيم ايران هدايت می شوند. تروريست ها يی نظير حزب الله از سوی اين کشور حمايت مالی و نظامی می شوند.»
هوشنگ امیر احمدی
جرج بوش اضافه کرده بود:« افراطی های سنی و شيعه دو روی خطر اقتدارگرايی هستند. ممکن است شعارشان متفاوت باشد، اما هنگامی که بيگناهان را می کشند مقاصد شيطانی يکسانی دارند. آنها می خواهند آمريکايی ها را بکشند، دمکراسی در خاورميانه را از بين ببرند و به سلاح هايی دست يابند که بتواند در مقياس وحشتناک تری، انسان ها را از پا در آورند.»
هوشنگ امیر احمدی در این باره گفت:« در سخنرانی امسال جرج بوش درباره سیاست خارجی او کمتر اشاره ای به کره شمالی و سوریه داشت و به نظر رسید نام ایران بیشتر از دیگر کشورها به میان آمد».
آقای امیر احمدی تاکید کرد:« هرکجا آقای بوش از افراطی گری شیعه و سنی صحبت کرد ایران را حامی رادیکالیسم شیعی و درکنار القاعده قرار داد. یعنی یک دولت را کنار یک سازمان بی وطن گذاشت ».
آقای امیر احمدی افزود: در دومساله اصلی مورد نظر آقای بوش یعنی مبارزه با تروریسم و جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای نام ایران بیشتر به چشم آمد.
این استاد دانشگاه تاکید کرد هر چند آقای بوش تلاش داشت تا در میانه خود را قرار دهد و کمتر از لحن نظامی استفاده کند اما به نظر من در این سخنرانی آقای بوش شب خوبی برای ایران نبود.
هوشنگ امیر احمدی تصریح کرد هرچند لحن آقای بوش در باره ایران تند نبود اما مفاهیمی که در رابطه با ایران به کار برد بسیار نگران کننده بود.