لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۴:۵۸

نيروهای تازه نفس آمريکايی وارد عراق شدند


ژنرال کیسی فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق و زلمای خلیل زاد سفیر آمریکا در عراق
ژنرال کیسی فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق و زلمای خلیل زاد سفیر آمریکا در عراق

به گفته فرمانده نيروهای آمريکايی در عراق، اولين گروه جديد نيروهای آمريکايی برای شرکت در طرح امنيت بغداد، روز دوشنبه ۱۵ ماه ژانويه وارد بغداد شد.


ژنرال جرج کيسی، فرمانده نيروهای ارتش آمريکا در عراق روز دوشنبه در يک کنفرانس خبری ضمن تاييد اين موضوع، از ارايه تعداد دقيق نيروهای وارد شده به بغداد، خودداری کرد.


در پاسخ به پرسشی در باره استيصال مقام های آمريکايی و عراقی در رابطه با طرح عملياتی که قرار است تحت فرماندهی نيروهای عراقی و با کمک نيروهای آمريکايی انجام شود گفت: «مرحله گذار به طور معمول اصطکاک ايجاد می کند و ما هم اکنون در مرحله گذار هستيم».


با اين حال آقای کيسی افزود: مقام های عراقی و آمريکايی همه تلاش خود را برای تضمين و اطمينان يافتن از يک ساختار فرماندهی قابل اجرا انجام خواهند داد.


مرحله گذار به طور معمول اصطکاک ايجاد می کند و ما هم اکنون در مرحله گذار هستيم.
ژنرال جرج کیسی

به گفته ژنرال کيسی، اين ساختار قرار است به نيروهای عراقی کمک کند به نحو مفيد و کارايی، امکان کنترل و حفظ امنيت داشته باشند.


جرج کيسی افزود: «ما همه تفاهم خود را برای جلوگيری از سوءتفاهم به کار خواهيم برد.»


آقای کيسی همچنين گفت: «اين برنامه محصول فکر عراقی ها بوده و ما هم در همه مراحل آن مشارکت داشته ايم.


به گفته ژنرال کيسی، نيروهای آمريکايی از فرماندهان آمريکايی خود دستور خواهند گرفت.
در رابطه با مشکلاتی از جمله نفوذ افراد ناصالح در نيروهای عراقی، ژنرال کيسی ابراز اطمينان کرد که اين افراد تصفيه خواهند شد.


مثل هر طرح ديگری (اين طرح نيز) هيچ تضمينی برای موفقيت ندارد و يک شبه هم عملی نمی شود
ژنرال کیسی

نبايد يک شبه انتظار نتيجه داشت


جرج کيسی در مقابل انتظار نتيجه برق آسا از استقرار نيروهای آمريکايی در عراق هشدار داد. او به خبرنگاران گفت که انتظار ندارد تا پيش از تابستان يا پاييز، نتيجه چشم گيری حاصل شود.


ژنرال کيسی گفت: «مثل هر طرح ديگری (اين طرح نيز) هيچ تضمينی برای موفقيت ندارد و يک شبه هم عملی نمی شود. اما با حمايت سياسی پايدار و از طريق تمرکز همه تلاش ها، اين طرح می تواند عمل کند.»


ضرب الاجل برای عراقی ها تعيين نشده است


زلمای خليل زاد، سفير آمريکا در عراق نيز که جرج کيسی را همراهی می کرد اشاره کرد که برای مسوولان عراقی، هيچ ضرب الجلی برای غلبه بر مشکل شبه نظاميان تعيين نشده است.


آقای خليل زاد افزود: «من در باره اين مساله با نخست وزير (نوری المالکی) بحث و گفت و گو کرده ام. خود او گفت که بايد در اين زمينه عمل کرد. نه به اين دليل که ما می گوييم يا در واشینگتن تصميمی گرفته شده، بلکه به گفته آقای مالکی، به خاطر امنيت بغداد و به خاطر منافع عراقی ها بايد عمل کرد.»


XS
SM
MD
LG