گزارشها حاکی است که به دنبال حملات مرگبار بروکسل که دست کم ۳۱ کشته برجای گذاشت، تدابیر امنیتی در فرودگاههای آمریکا تشدید شده است.
در همین حال خبرگزاریها گزارش دادهاند که بخشی ترمینال اصلی فرودگاه بین المللی دنور، در آمریکا، به دستور نیروهای امنیتی تخلیه شده است.
رویترز میگوید، تخلیه این بخش از ترمینال فرودگاه دنور به دلیل تهدیدهای امنیتی صورت گرفته است. با این حال، طبق این گزارش پروازها از این فرودگاه جریان دارد.
این در حالی است که وزیر امنیت داخلی آمریکا روز سه شنبه ۲۲ مارس گفته است که ما هیچ اطلاعاتی مبنی بر احتمال وقوع حملات مشابه با بروکسل در خاک ایالات متحده در اختیار نداریم.
به گزارش رویترز، شماری از خطوط هوایی آمریکا پروازهای داخلی خود در روز سه شنبه را کاهش دادهاند.
این گزارش میافزاید، حضور نیروهای امنیتی در فرودگاه جان اف کندی شهر نیویورک افزایش یافته است.
روز سه شنبه در دو انفجار در فرودگاه بروکسل، پایتخت بلژیک، دست کم ۱۱ نفر کشته و بیش از ۸۰ نفر زخمی شدهاند. در همین حال در انفجاردیگری در یک ایستگاه مترو در شهر بروکسل دست کم ۲۰ نفر دیگر کشته و بیش از ۱۰۰ نفر زخمی شدهاند.
گروه حکومت اسلامی (داعش) مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.
واکنش ها در آمریکا
ویلیام کیتنیگ، عضو یک کمیته مربوط به تروریسم مجلس نمایندگان آمریکا، گفته است، حملات بروکسل نشان میدهد که برای محافظت از مردم در برابر حملاتی از این دست مشکلات بسیاری وجود دارد.
وی گفته است: دیگر نه تنها مسافران در هواپیما بلکه فرودگاه نیز هدف این گونه حملات هستند.
این در حالی است که هیلاری کلینتون، یکی از نامزدهای حزب دمکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در واکنش به حملات بروکسل گفته است که خواهد کوشید تا تروریسم و پیکارجویان افراطی را بین ببرد.
در همین حال، تد کروز، یکی از نامزدهای حزب جمهوریخواه برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نیز روز سه شنبه پس از حملات مرگبار بروکسل، خواستار گشت زنی نیروهای امنیتی در مناطق مسلمان نشین آمریکا شده است.
دونالد ترامپ، میلیاردر نیویورکی و یکی دیگر از نامزدهای حزب جمهوریخواه برای انتخابات ریاست جمهوری، نیز گفته است، اگر بتوان قوانین را تغییر داد، آنگاه میتوان از شیوههایی بیشتر از «واتربردینگ» (شکنجه غرق مصنوعی) برای دست یابی به اطلاعات از این افراد استفاده است.
به گزارش «سی ان ان» دونالد ترامپ گفته است: آنها گردن می زنند و ....اما ما نمی توانیم از شیوه غرق مصنوعی (واتربردینگ) استفاده بکنیم، این قانون ما باید تغییر کند.
پیشتر گزارش ها حاکی از ان بود که پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، «سی ای ای» از شیوه هایی مانند غرق مصنوعی برای اعتراف گیری از مظنونان وابسته به گروه القاعده استفاده می کرده است.
باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا پیشتر از این روشهای بازجویی و اعترافگیری سیا از مظنونان گروه القاعده انتقاد کرده و آنها را شکنجه خوانده بود.