سخنگوی وزارت خارجه ایران نوشته وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه موشکی جمهوری اسلامی را «بیمبنا»، «نابهجا» و «دخالت در مسائل داخلی ایران» خواند و تاکید کرد که جمهوری اسلامی به این برنامه ادامه خواهد داد.
بهرام قاسمی روز جمعه ۱۹ بهمن، در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا بار دیگر گفت که فعالیتهای موشکی ایران «مغایر با هیچیک از قطعنامههای شورای امنیت از جمله قطعنامه ۲۲۳۱ نیست».
مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز پنجشنبه، ۱۸ بهمنماه، در حساب توییتری خود اعلام کرد که «باید محدودیتهای سختگیرانهتری علیه برنامه موشکی ایران دوباره اجرا شود».
وزارت خارجه آمریکا نیز روز پنجشنبه به طور جداگانه در واکنش به پرتاب ناموفق یک ماهواره، از ایران خواست فعالیت موشکی خود را که ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است متوقف کند.
ایران اعلام کرده که موشکهای تولیدیاش قابلیت حمل سلاح هستهای ندارد و از این رو، فعالیتهای موشکیاش ناقض قعطنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل نیست.
قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد که پس از حصول توافق هستهای وین در سال ۹۴ و با هدف تایید آن صادر شد، از ایران خواسته که از توسعه موشکهای بالیستیک که قابلیت حمل کلاهک هستهای داشته باشند، خودداری کند.
روز پنجشنبه، ایران همچنین از «شهر تولید موشک در اعماق زمین» رونمایی کرد و محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران، گفت که همه پایگاههای «دشمن» در دسترش موشکهای ایران است.
با این حال سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به تجربه جنگ ایران و عراق گفت که فعالیتهای موشکی جمهوری اسلامی «بازدارنده، بومی و دفاعی است» و « در مسیر ایجاد صلح وثبات در منطقه قرار دارد».
سخنان آقای قاسمی در حالی بیان شده که حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، در مناظره های انتخابات ریاست جمهوری سپاه پاسداران را متهم کرده بود که با پرتاب موشکها قصد بر هم زدن برجام را داشته است.
علی مطهری، نایب رئیس مجلس، نیز بارها سپاه پاسداران را متهم کردن که با پرتاب موشکها مانع ادامه برجام شده است.
سپاه پاسداران همچنین چندین بار بر روی موشکهای خود عبارت «اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود» را به زبان عبری نوشته است.