رخشان بنیاعتماد، کارگردان سینمای ایران، روز جمعه با انتقاد از بازداشت مدیران موسسه خیریه «جمعیت امام علی»، گفته است، خبر بازداشت این سه نفر «ضربه سختی به باور جامعه است.»
رخشان بنیاعتماد در یک رشته توییت با عنوان «من یک شهروند هستم و نه هیچکس دیگر»٬ نوشته است: «هیچیک از سه نفر دستگیر شدگان جمعیت امامعلی را از نزدیک نمیشناسم. کسانی چون اعضای این جمعیت ، مثل بسیاری از دغدغهمندان اجتماعی که سودای خود نمایشی ندارند، نیازی به شناخته شدن ندارند.»
شارمین میمندینژاد مؤسس «جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی»، کتایون افرازه، بازرس و مرتضی کیمنش، مسئول روابط عمومی آن، روز یکشنبه بازداشت شدند. بنا بر اعلام این نهاد خیریه، این افراد با شکایت قرارگاه ثارالله سپاه، و به اتهامهای «توهین» به رهبر و بنیانگذار جمهوری اسلامی و «اقدام علیه امنیت ملی» بازداشت شدهاند.
این کارگردان سینمای ایران نوشته است: « سوال سادهای است که جواب روشنی باید داشته باشد.چه کسی به من شهروند جواب میدهد؟ خبر دستگیری سه عضو این جمعیت ضربه سختی به باور جامعه است. »
رخشان بنی اعتماد تاکید کرده است: «مگرمیشود ۲۰سال خدمت کرد،نیتی جز خدمت در سر داشت؟ آنها که سالها اختلاس میکنند پول خون محرومان رابه حسابشان واریز میکنند منطق قابل درکی برای اعمالشان میشود فرض کرد، میبرند و میخورند تا خودشان و بستگان و اعوان و انصارشان تا دنیا دنیاست، بِلَمَند و از مواهب رفاه بهرهمند شوند.»
او اضافه کرده است: «ولی جوانانی که با رنج محرومان و درد آسیبدیدگان در زلزله و سیل و سوانح مختلف، دو دهه از عمرشان را آمیخته به رنج مددجویان به میانسالی رسانده اند، بهدنبال چه هدفی میتوانند باشند؟»
«جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی» یک موسسه رسمی خیریه در ایران است که از سالهای پایانی دهه ۱۳۷۰ فعالیت خود را آغاز کردهاست.
جمعیت امام علی، آنطور که خود میگوید «یک سازمان مردم نهاد مستقل، غیرسیاسی و غیردولتی است.»
در اردیبهشت سال گذشته، زهرا رحیمی، مدیرعامل جمعیت امام علی، در گفتوگویی با «ایرناپلاس» از فشار «برخی نهادهای خاص» برای توقف همکاری شرکتها و مجموعهها با این موسسه سخن گفته بود.
به گفته زهرا رحیمی «تماسهایی با برخی افراد و صنوف که پیش از این با جمعیت امام علی همکاری داشتهاند، گرفته شده و آنها را از همکاری با جمعیت امام علی منع کردهاند».
«جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی» در آذر ماه سال گذشته در بیانیهای با اشاره به موج اعتراضهای آبان ماه گفته بود «یاغی خواندن، اغتشاشگر نامیدن و دستنشانده خطاب قرار دادن معترضان بینان»، زخم ریشهدار موجود در جامعه را ترمیم نمیکند.