در حالی که مشاور وزیر کشور ایران از تلاش یک روحانی برای بر هم زدن یک کنسرت در شهر کلمه در استان بوشهر انتقاد کرده، امام جمعه این شهرستان از این اقدام حمایت و نشستی را برای بررسی به گفته او «اهانت» به این روحانی، تشکیل داده است.
روز شنبه ۱۱ فروردین، در جشنواره نوروزی در شهر کلمه مرکز بخش بوشکان در استان بوشهر کنسرت گروه موسیقی لیان برگزار شد.
بر اساس فیلمهای منتشر شده از این مراسم، یک روحانی با حضور روی سن محل برگزاری کنسرت، ضمن پاره کردن بنر مراسم قصد متوقف کردن کنسرت را داشت که برگزارکنندگان مراسم از اقدام او جلوگیری کردند و حاضران نیز او را «هو» کردند.
در این زمینه به گزارش خبرگزاری ایسنا، روحالله جمعهای مشاور وزیر کشور ایران، روز چهارشنبه ۱۵ فروردین بدون اشاره به جزئیات، برهم زدن مراسمهای قانونی را «اقدامی خلاف قانون و منطق» و «تضییع بارز حق الناس و حقوق شهروندی» خواند.
با این حال وبسایت ستاد نماز جمعه برازجان خبر داد که نشست بررسی وقایع بوشکان و کلمه، و «توهین» به امام جماعت آن محل با حضور امام جمعه برازجان و جمعی از روحانیون و بسیجیان در دفتر امام جمعه برگزار شده است.
حسن مصلح، امام جمعه برازجان، همچنین در نشست دیگری گفته است که «در احادیث ضررهای متعددی برای موسیقی ذکر شده است که از مهمترین آنها جنون، کوتاهی عمر، ضعف اعصاب، بیماری فشار خون، افسردگی و خمودگی، عامل فحشا و جنایت، تضعیف و تضییع حس شنوایی، نابینایی، از دست دادن نیروی فکر، بیارادگی، سلب غیرت و....» است.
امام جمعه برازجان پیش از برگزاری این کنسرت نیز خواستار لغو آن شده و گفته بود که «جوانان انقلابی شهرستان اجازه برگزاری چنین مراسمی را نخواهند داد».
در همین حال به گزارش وبسایتهای محلی از جمله «خلیج فارس» هنگام اجرای کنسرت برق شهر کلمه دوبار قطع شد.
محسن شریفیان در مطلبی در اینستاگرام دو بار قطع برق آن هم در حین اجرای گروه لیان را «عمدی» دانسته و ضمن تشکر از شورای شهر و شهرداری کلمه و «شجاعت» فرماندار، خواستار پیگیری قطع برق شد.
این اتفاق واکنشهایی را به دنبال داشت و از جمله کیهان کلهر، نوازنده و موسیقیدان، نوشت که «اینبار هنرمندان نباید در مقابل چنین فجایع اسفباری سکوت کنند».
در سالهای اخیر مخالفت شماری از روحانیان نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی با برگزاری کنسرتهای موسیقی منجر به لغو دهها برنامه موسیقی در شهرهای مختلف ایران شده است.
لغو کنسرتهای موسیقی ابتدا از استان خراسان رضوی آغاز شد. احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد که ابتدا تأکید داشت مشهد شهری مذهبی ست و نباید در آن کنسرت موسیقی برگزار شود، بعدتر گفت که اساساً با برگزاری کنسرت در سراسر کشور مخالف است.
روند بر هم خوردن کنسرتهای موسیقی رفتهرفته در برخی دیگر از استانهای ایران نیز تکرار شد و امامان جمعه شماری از شهرها خواستار لغو برگزاری برنامههای موسیقی در شهرهای خود شدند.