در جهان فناوری، شرکت اپل بالاخره مکبوک پروی ۱۶ اینچی خود را معرفی کرد. یک شهروند قطری نیز شماره تلفنی به ارزش ۲.۷ میلون دلار خریده است.
مکبوک پروی جدید چگونه است؟
مکبوک پرو جدید از نمایشگر ۱۶ اینچی رتینا با رزولوشن ۳۰۷۲ در ۱۹۲۰ پیکسل استفاده میکند.
در نسخه دو هزار و ۸۰۰ دلاری از پردازنده هشت هستهای نسل نهم اینتل Core i9 با سرعت ۲.۳ گیگاهرتز که درحالت توربو بوست تا ۴.۸ گیگاهرتز سرعت دارد استفاده شده است.
این رایانه دارای ۱۶ گیگابایت رم است و از کارت گرافیکی رادئون پرو پنچ هزار و پانصد ام بهره میبرد. این محصول از یک ترابایت حافظه اساسدی بسیار سریع هم استفاده میکند.
البته حافظه این دستگاه تا هشت ترابایت و رم آن میتواند تا ۶۴ گیگابایت افزایش پیدا کند.
در گذشته یکی از مشکلات مکبوک پرو خنک کردن آنها بود. حالا اپل میگوید در این محصول سعی کرده قابلیت خنکسازی را افزایش دهد.
آنگونه که این شرکت ادعا کرده فنهای داخل لپتاپ ۲۸ درصد هوای بیشتری به داخل این رایانه میدمند.
اپل در این رایانه از باتری ۱۰۰ وات ساعتی استفاده کرده که زمان کار را بدون اتصال به برق حدود یک ساعت نسبت به نسخههای قبلی افزایش داده است.
این محصول البته یک مشکل بزرگ دارد چرا که بسیاری از پورتها مانند یو اس بیهای عادی، ورودی اچ دی ام آی و درگاه اس دی کارت در آن حذف شده است.
گرانترین شماره تلفن همراه در جهان
یک شهروند قطری گرانترین خط تلفن همراه جهان را که دارای ۹ شماره شش است با قیمتی در حدود دو میلیون ۷۵۰ هزار دلار خریده است.
خرید شمارههای رند چه در پلاک و چه در شماره تلفن همیشه در جهان خبر ساز بودهاند و افراد ثروتمند سعی میکنند با خرید چنین شمارههایی توجه رسانهها و افکار عمومی به خود را جلب کنند.
۴۹ اپلیکیشن خطرناک در اندروید
بهتازگی گزارشی منتشر شده که نشان میدهد ۴۹ اپلیکیشن که به بدافزار آلوده هستند در فروشگاه گوگلپلی وجود داشتهاند و بسیاری از گوشیهای تلفن همراه را آلوده کردهاند.
بر اساس گزارش ترند ماکرو این اپلیکیشنها که در حوزههای مختلف از جمله بازی و عکس بودهاند به حدود سه میلیون گوشی آسیب وارد و آنها را با خطرات امنیتی روبهرو کردهاند. این بد افزارها میتوانند به حریم خصوصی افراد صدمه بزنند.
فهرست سیاه گوگل
آنگونه که برخی رسانهها از جمله دیلیمیل و والاستریتجورنال گزارش داده اند گوگل در حال قرار دادن برخی سایتها در لیست سایه خود است تا دیگر آنها در نتیجه جستوجو نشان داده نشوند. آنگونه که گزارش شده است از سال دو هزار میلادی تا کنون این روند ادامه داشته و در سالهای اخیر هم پیگیری میشود.
سایتهایی که محتوای کپیرایت را نقض کنند یا محتوایی مبنی بر کودکآزاری داشته باشند در فهرست سیاه گوگل جای خواهند گرفت.
البته گوگل مدعی شده این کار به صورت دستی انجام نمیشود. با این وجود رسانههای تکنولوژی گزارش دادهاند هر تغییری در گوگل و لیست سیاه آن باید حداقل مورد تایید دو نفر قرار گیرند.
روزنامه والاستریتجورنال میگوید اخیرا گوگل تغییراتی در الگوریتم خود داده است و البته این تغییرات بیشتر به نفع کسب و کارهای بزرگ است تا کسب کارهای کوچکتر.
مشخصات اسنپدراگون ۸۶۵
اسنپدراگون ۸۶۵ نسل بعدی پردازندههای پرچمدار بیشتر گوشیهای تلفن همراه در سال آینده میلادی خواهد بود.
شرکت کوالکام که سازنده این پردازنده قوی است قصد دارد تا با معرفی این محصول کمی از عقبماندگی پردازندهای موبایلی اندرویدی را در مقابل پردازنده موبایلی اپل جبران کند.
اسنپدراگون ۸۶۵ جایگزین اسنپدراگون ۸۵۵ میشود. این پردازنده هفت نانومتری در دو نوع 4G و 5G عرضه خواهد شد.
این پردازنده دارای یک هسته ۲.۸۴ گیگاهرتزی و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتزی است. البته این پردازنده هشت هستهای دارای چهار هسته دیگر ۱.۸ گیگاهرتز هم است. این پردازنده از نظر سرعت ۲۰ درصد عملکرد بهتری نسبت به نسخههای قبلی دارد.
عرضه گوشی تاشو هواوی در چین
شرکت هواوی پس از شرکت سامسونگ اقدام به عرضه گوشیهای تاشو خود در بازار چین کرده است. البته پس از بروز مشکلات برای گلکسیفولد که گوشی تاشوی شرکت سامسونگ است، شرکت هواوی هم کمی با تاخیر محصول خود را معرفی کرد تا نسبت به عملکرد آن مطمئن شود.
این گوشی تاشو در بازار چین دو هزار و ۴۰۰ دلار قیمت دارد.
رسانههای محلی گزارش داده اند هواوی میت ایکس با استقبال خریداران روبهرو شده است.